2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

katılıyorum sana canım .. ben de söyleyince " hadi akla gelen başa geldi olmasın gel bi bakalım " demişti .. ölür müsün öldürür müsün ..
bazen sinir oluyorum bu dr.uma ama İst.daki dr.um önderdi diye de bi türlü vazgeçmedim , şu uzun vadeli rapor olayını halledeyim onun yardımıyla değiştirmeyi bile düşünüyorum ..
kadıncaaza hak veriyorum bazen , çok yoğun , hem tüp bebek takibi hem gebelik takibi yapıyor bazen hatırlamıyor bazı dediklerini , e ama bana da hayrına bakmıyor ya sonuçta ..
daha sakin ama yine tüp bebek dr.u yapsın istiyorum takibimi , olmazsa bana yakın smyrna var , oraya gidicem B planı olarak ..

aslında ben bu gıbı seylerı esım yanımda oldugu ıcın doktoruma sormaya cekınıyorum esımın yanında utanıyorum doktorum erkek cunku

aynen benimde erkek ama yapacak birşeyimiz yok mecbur soracağız:)gerçi bazen benim dr um söylemeden soruyor akıntın var mı nasıl diye.....

hmm anladım galiba bu rahim uzunluğu dimi kısaldıkça bebek doğum kanalına yakın demek bu da erken doğum demek,anlaştık:)

yanlış aklımda kalmadıysa orda ince bir zar/perde var onun uzunluğu oluyor rahim ağzı-serviks-servikal uzunluk , artık ne diyorsanız .. yani uzunluk ne kadar mm olarak büyükse rahim ağzının kapalılığı garanti oluyormuş .. umarım yanlış bilgilendirmemişimdir ..

sağol canım ya valla ne güzel yazmışsın moral oldu teşekkür ederim,dediğin siteyide okudum ve gerçekten normal duruyor kilosu,ayrıca senin o şişko bebişini yerim kızŞeniz

aynen benimde erkek ama yapacak birşeyimiz yok mecbur soracağız:)gerçi bazen benim dr um söylemeden soruyor akıntın var mı nasıl diye.....

ben bılınçlı ıstedım erkek olmasını
bayan doktorlar hem cınslerıne cok agrasıf davranıyolar kıme gıttıysem hep böle oldu:1closedeyes:
erkek doktorlar daha hassas konusurken agızlarından bal damlıyo cok pozıtıf oluyolara.s
madem öle bende erkek doktora gıderım cok sukur cok memnunum sımdı.....

ya bu arada su gıbı akıntıdan bahsetmıssınız arkadaslar ara ara bende de oluyo bu özellıkle ayakta fazla kaldıgım zaman falan acaba ne olabılır?

bak dün konuşuldu bu konu güzelim yserez kullanıcı adlı bir arkadaşın başına gelmiş , bi ara topicte bulursun hemen yada özelden ulaş ona .. önemli , atlanmaması gereken bir durummuş..

Canim o zaman bu kadar cok hasta almasin, kusura bakmasin da. yani yarim yamalak bakacaksa bir dedigini bir daha hatirlamayacak kadar yogunsa az hasta alacak, daha az kazanacak.

Canim ya ne olursa olsun isler olacagina variyor, biraz relax olmak lazim. demekle olmuyor biliyorum ama bak benim bir arkadasim stresli bir hamilelik gecirdi. kizi kendi kendini daha bebekken yerden yere atiyordu sinirinden. boyle kafasini falan vuruyormus yere bilerek. kollarini isiriyor mosmor ediyormus. hatta kameraya cekmisler, hani biz yaptik sanmasin birisi sikayet ederse vs diye. o derece yani. o yuzden su 4-5 ay dikkat. hayatini karakterini etkiliyor hareketlerimiz.

kibelecim peg perego olan 1600 tl + puset : 700 tl = 2300 tl civarı
chicco 3lü set : 1200 tl gibiydi
bugün pek tuhafım , çıkamadım da dışarı , birazdan eşim gelecek dışarı çıkıcaz , balkona masa sandalye için praktiker-koçtaş ve çalıştığı kipaya gidicez belki ..kipaya gidersek orada joker mağazasında görmüştüm , bakarım fiyatlarına yeniden .. en olmadı net fiyatları öğrendiğimde özelden atarım .. istersen peg perego yu googledan Türkçe sayfalardan arattır , TR didstribütörünn sayfasında başka modelleri de hepsinin fiyatları da var yerimseniben
peg perego olanın düz kullanımı ( port bebe gibi ) çocuk dr.ları tarafından tavsiye edilen türdenmiş , bebeğin anatomik yapısına en uygun olan model bu ve bir de Stokke ' nin modeli .. ama stokke başlı başına 2700 tl felandı yanlış aklımda kalmadıysa :uhm:

peg peregoyu katlattım , çok ağır olmadı ama ben yine de zor taşırım öyle , çünkü bel-boyun fıtığım var , Allahtan oturduğumuz ev asansörlü .. bi yere gidersem de yanımda biri olur yada taksiyle giderim ve taksiciden yardım isterim mecburen :sm_confused:

Canim o zaman bu kadar cok hasta almasin, kusura bakmasin da. yani yarim yamalak bakacaksa bir dedigini bir daha hatirlamayacak kadar yogunsa az hasta alacak, daha az kazanacak.

yarım yamalak bakmıyoraslında , hatta bazen bakması , sohbetimiz felan yarım saat - 45 dak. sürüyor ama 3.30daysa randevu bizim içeri girmemiz 4-4,30 neredeyse .. bazı ufak tefek şeyler de eklenince iyice sıtkı sıyrılıyor insanın ...
eşim bu kadar devam ettik , boş ver bu da böyle naapalım dese de bazen içten içe o da uyuz oluyor kadın farkındayım :jeyyar:
şu rapor olayını hallederse , kim bilir , belki de dünyanın en iyi insanı , super herosu olabilir gözümde kaydirigubbakcemile3

sağol canım verdiğin bilgiler için

ya keske yurtdisina cikma imkaniniz olsa. Cunku bak peg perego skate 535 dolar civari. uzerine de zaten peg perego nun viaggio car seat'i ya da port bebesi uyuyor. o da 230 dolar civari. yani ucmus tr de fiyatlar. aman Allah 'im. dolar yukseldikce bunlar da yukselecek.

Peg perego Italyan mali ya avrupa da cok daha ucuz olur. Istanbul'a da keske bakabilsen canim. Cunku Izmir Istanbul'a gore bir kat daha pahali.

bir de su var. kimi bebek oturmuyor. mesela ben skate'i cok begenmistim ama yanlardan dar geldi. bebek daral gecirmsein sonra. bir de ayak koyma kismi cok dar yani 2 yasa kadar ancak olur gibime geldi. o yuzden cooook kararsizim.

Bak peg perego mmas & papas diye geciyor Italya da.

bugaboo ve uppa baby diye markalar var. onlar da cok uzt duzeyl zaten bunlar BMW Mercedes, Volvo :) bugoboo Ferrari. 1000 dolar civari ABD de. ne varsa sanki o kadar.

ya canım benim de haftaya yapılacak alttan yapacakmış dr um. bak korkuttun beni şimdi....

canım bana bu bilgiyi veren İst.daki tüp bebeği yapan dr.um ..
alttan usgyle bakanv e 5. haftadan beri takibimi yapan yine burada ( izmirde ) bir tüp bebek uzm. dr .um ..
hani riskli bir şey olsa niye yapsın diyorum , ama İst.daki dr.um çok sağlamcıdır , en çok onun yorumlarına ve tavsiyelerine güvenirim , belki de o yüzden .. aynı şeyi comebabye de demiş o dr. ve onun rahim ağzı ölçümleri hep idrara sıkışıkken ve karından olmuş ..
dr.lar riskli olan şeyi yapmazlar deyip içimizi ferah tutalım , mümkünse karından yapılsın ama olmuyorsa zaten yapacak bir şey yok .. içine kuşku düşürdüysem kusuruma bakma ama bildiğim ve riskli olduğunu
" emin ağızdan - bir doktordan " duyduğum , " yani kulaktan dolma olmayan " her şeyi herşeyi paylaşıyorum burada sizlerle ..
yoksa bana da bakıldı altta , maşallah paşam kıpır kıpır

ben kaçtım eşim 5 dakk.ya burda hazırlanıp çıkmam lazım ..byeeeeeeeeeee everybody

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…