evet canım bende bunu merak edıyorum
bana cok saçma gelıyo acıkcası
sonucta doktorlar hastalarına yapılması gereken kontrollerı ölcumlerı vs. bılırler
hadı bırı yapmadı ıkısı yapmadı ama genelı bız söyleyınce yapıyo ancak......
aslında ben bu gıbı seylerı esım yanımda oldugu ıcın doktoruma sormaya cekınıyorum esımın yanında utanıyorum doktorum erkek cunku
hmm anladım galiba bu rahim uzunluğu dimi kısaldıkça bebek doğum kanalına yakın demek bu da erken doğum demek,anlaştık:)
Allah Allah sen niye böyle gereksiz kendine dert ediyosun anlamadım.Bebişinin kilosu çok normal benimki asıl şişko onu belirtmek istedim.Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 20.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe şu sayfaya gir bebişinin kg sunun ne kadar normal olduğunu görceksin.Aşkolsun sana hiç kendini suçlayacak bişey yok ortada.Ayrıca daha şimdiden 4 boyutluda bebişlerin gerçekten kemikleri belli oluyor.Benimki de öleydi daha iyice etlenmedilerki.maşallah bebişine Allah nazarlaran korusun.
aynen benimde erkek ama yapacak birşeyimiz yok mecbur soracağız:)gerçi bazen benim dr um söylemeden soruyor akıntın var mı nasıl diye.....
ya bu arada su gıbı akıntıdan bahsetmıssınız arkadaslar ara ara bende de oluyo bu özellıkle ayakta fazla kaldıgım zaman falan acaba ne olabılır?
bak dün konuşuldu bu konu güzelim yserez kullanıcı adlı bir arkadaşın başına gelmiş , bi ara topicte bulursun hemen yada özelden ulaş ona .. önemli , atlanmaması gereken bir durummuş..
katılıyorum sana canım .. ben de söyleyince " hadi akla gelen başa geldi olmasın gel bi bakalım " demişti .. ölür müsün öldürür müsün ..
bazen sinir oluyorum bu dr.uma ama İst.daki dr.um önderdi diye de bi türlü vazgeçmedim , şu uzun vadeli rapor olayını halledeyim onun yardımıyla değiştirmeyi bile düşünüyorum ..
kadıncaaza hak veriyorum bazen , çok yoğun , hem tüp bebek takibi hem gebelik takibi yapıyor bazen hatırlamıyor bazı dediklerini , e ama bana da hayrına bakmıyor ya sonuçta ..
daha sakin ama yine tüp bebek dr.u yapsın istiyorum takibimi , olmazsa bana yakın smyrna var , oraya gidicem B planı olarak ..
bende de oluyor canım özellikle o su gibi olanı üşütünce geliyor .dr a su oalbilir mi demiştim alttan bakmam lazım demişti .
Benimde çok çeşitli su gibi ,sarımsı , krem gibi geliyor bazende. Ne ararsan var:))
sağol canım ya valla ne güzel yazmışsın moral oldu teşekkür ederim,dediğin siteyide okudum ve gerçekten normal duruyor kilosu,ayrıca senin o şişko bebişini yerim kızŞeniz
Kıslar selam ancak yetiştim sizlere akşam oldu çokda yoğundum nasıl yoğundu anlatamamstres oluyorum hep sonrada sakinleşmeye çalışıyorum oğluşum gergin olacak resmen ya
Ben haftaya ctesi doktora gidicem rahim ölçümüm yapılacak ve alttan yapılacak doktorum bi zararı yok çok ince zaten dedi ben haftaya 24+6 olucam :1shok:
Canim cok guzel ikisi de. Ben de peg perego diyorum her zaman. Ama bak sen kizin nasil indirdigine kaldirdigina bakma. al kullan dukkanin icinde. kendin ac kapa. tum aparatlarini kendin cikar tak. arkaya full yatiyor mu iyice bak. basinet olayi cok guzel.
canim fiyatlarini da yaz olur mu?
bir de bak katlaninca ne kadar kuculuyor? canim ana kucagi ya da araba koltugunun altindaki sey arabada sabit kaliyor. onu bir kere monte edince cikarmiyorsun, alis koyusu zaten cok pratik.
ama cok hos. peg perego nun switch, eski adiyle pramette, TR deki adiyla modular systemi var mi bakar misin/ fiyatini da sorarsan cok sevinirim.
Canim o zaman bu kadar cok hasta almasin, kusura bakmasin da. yani yarim yamalak bakacaksa bir dedigini bir daha hatirlamayacak kadar yogunsa az hasta alacak, daha az kazanacak.
yanlış aklımda kalmadıysa orda ince bir zar/perde var onun uzunluğu oluyor rahim ağzı-serviks-servikal uzunluk , artık ne diyorsanız .. yani uzunluk ne kadar mm olarak büyükse rahim ağzının kapalılığı garanti oluyormuş .. umarım yanlış bilgilendirmemişimdir ..
kibelecim peg perego olan 1600 tl + puset : 700 tl = 2300 tl civarı
chicco 3lü set : 1200 tl gibiydi
bugün pek tuhafım , çıkamadım da dışarı , birazdan eşim gelecek dışarı çıkıcaz , balkona masa sandalye için praktiker-koçtaş ve çalıştığı kipaya gidicez belki ..kipaya gidersek orada joker mağazasında görmüştüm , bakarım fiyatlarına yeniden .. en olmadı net fiyatları öğrendiğimde özelden atarım .. istersen peg perego yu googledan Türkçe sayfalardan arattır , TR didstribütörünn sayfasında başka modelleri de hepsinin fiyatları da var yerimseniben
peg perego olanın düz kullanımı ( port bebe gibi ) çocuk dr.ları tarafından tavsiye edilen türdenmiş , bebeğin anatomik yapısına en uygun olan model bu ve bir de Stokke ' nin modeli .. ama stokke başlı başına 2700 tl felandı yanlış aklımda kalmadıysa :uhm:
peg peregoyu katlattım , çok ağır olmadı ama ben yine de zor taşırım öyle , çünkü bel-boyun fıtığım var , Allahtan oturduğumuz ev asansörlü .. bi yere gidersem de yanımda biri olur yada taksiyle giderim ve taksiciden yardım isterim mecburen :sm_confused:
sağol canım verdiğin bilgiler için
ya canım benim de haftaya yapılacak alttan yapacakmış dr um. bak korkuttun beni şimdi....
selam kızlarcanım yarın randevum var sorucam doktoruma bakalım ne dıceka.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?