2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selam kislar nasilsiniz?? benim bugun biraz agrim oldu. sanirim sinirlerim biraz bozuktu bebisim de ondan etkilendi. allah muhafaza etsin bebislerimizi...

eyetkiner canım geçmiş olsun :teselli:bu havaların düzelceği yok :çok üzgünüm:

çok teşekkürlerr cnm sağoll ıhlamur bol limonlu içtimm şimdi çok şükür daha iyiyim...

bırı seker sepetı dıgerı sampuan krem pudra vs koymak içinbenneyaptımki

bayıldım sepetleree bende istiyorumm....:))))))))))))

selam kislar nasilsiniz?? benim bugun biraz agrim oldu. sanirim sinirlerim biraz bozuktu bebisim de ondan etkilendi. allah muhafaza etsin bebislerimizi...

canım kıyamam dikkat et lütfen kendine ve bebeğine...

kızlar ben cıkıyorum dua edın nolur guzel haberlerle geleyım

güzelll haberlerle gel cnm bebişinle hasret gider.. ne güzelll

eyetkiner nasilsin cnm?? bebisin nasil??

canımm sağoll çok teşekkür ederim şimdi çok daha iyiym ıhlamur iyi geldii.. bebişim de iyidir herhalde... pek hissettirmiyo kendini paşamız yine de çok şükür iyi olsun da..

sen nasılsın cnm ? kuzun nasıll...?

Biz doktordan geldik ......
Haberler hem iyi hem kötü benneyaptımki
İyi haber ; oğluşum çok tatlıydıııııııııııı :asigim:
Yüzünü kapıyordu bazen mahcup mahcup , ama geri kalan herrrr yerini açıyor küçük tosbaaaam kaydirigubbakcemile3
Çok güldürdü maymun bizi yaa .. herşeyi çok iyi hatta bir kaç gün ileri haftasına göre ..
resimlerini taratıp eklerim bir ara aldığım kot pantolonuyla yerimseniben

Kötü haberse ; karnımda batmalarım olduğunu yazmıştım bir ara . usg de bakarken dr. " ağrın var mı " diye sordu , ben de bu batmalarımı söyledim , magnezyumu düzenli kullanıp kullanmadığımı sordu .. açıkçası çok süt içtiğim günler içmiyordum , yani gün aşırı içiyordum diyebilirim ..
Ağrılarım rahimde kasılma olduğu içinmiş benneyaptımki
Magnezyumu günde 2 kere 2 hafta boyunca içicekmişim
Göğüs uçlarımda bazen sutyenime yapışma olduğunu söyledim , süt gelmiş olabilir dedi , ve göğsün renkli kısımlarında şişme bazen hissizlik bazen aşırı hassasiyet olduğunu söyledim , bunların hepsinin + ağrılarımın rahim kasılması ve Allah korusun :Saruboceq: erken doğum belirtisi olduğunu söyledi ...........................................
İst.daki dr.umu aradım çıkınca hemen , o da " eğer alete bağlamadılarsa seni usg den bunu göremezler , başka bir şeydir ve senin ağrı şikayetini ve rahim ağzı yetmezliği konusundaki evvelden endişeni bildikleri için buna yormuşlardır , sen buraya geldiğindebir alete bağlıycam , ozaman anlarsın nasıl bir şey olduğunu ve görürüz hakkaten bir kasılma var mı yok mu " deyince 28 martta olan kontrolümü haftaya ctesiye aldım , inşallah bir sorun çıkmazsa günü birlik İst.a gelip dönücem ..

Hepimiz birbirimize dua ediyoruz biliyorum ama ben sizden rica ediyorum .. bebeğim zamanında gelsin , erken merken gelmesin :1no2: Benim için bu yönde dua ederseniz size çok minnettar olurum ..
Çünkü Allah korusun bir şey olursa ben bir daha deneyemem , denemem ...............................

ve bir kaç gündür içimdeki sıkıntının sebebi de çıkmış oldu .. dün dedim içimden , kötü bir şeyler olucak bu günlerde , sanki Allah gecinden versin birisini kaybedicem yada birisiyle kötü olucam , hani hayatınızdan birini kaybettiğinizde yada çıkartığınızda yaşadığınız iç sıkıntısı olur ya , 2 gündür ben öyleydim ..
ben inanıyorum o benimle kalacak ama her ne kadar böyle düşünseniz de duyduğunuz olumsuz şeyler sizin enerjinizi düşürmeye yetiyor ..

Burdaki dr.um ne olur ne olmaz bir erken doğum olmasın diye haftalık iğne olan proluton depottan verdi , bir kaç hafta böyle gidecekmiş ..

Sağ salim kucağımıza almak nasip olsun hepimize :Saruboceq:

aman masallah canim. dikkat edin kendinize iyi olun. bizde iyiyiz cok sukur. bugun biraz sinirlerim bozuktu istee. karnim da gerim gerim gerildi. rahatsiz oldum baya ama simdi iyiyim. tekmecikelr atiyoo:):):)hihoyyyt

canim benim sikma canini. ins hic bisecik olmadan zamaninda gelecek bebisin.duzenli olarak kullaninca biseycigin kalmaz ins. bende kullanmyordum ve batmalar oluyodu. hemen bende basliyayim duzenli kullanmaya magnezyumu. allah korusun tum bebisleri:Saruboceq:

mrb kızlar nasılsınız? ben hastaydım giremedim bayadır çok kötü üşütmüştüm boğazım şişti ateşim çıkıyodu , ateşle beraber döküntü oluyodu ve
ilaç kullanmak zorunda kaldım antibiyotik , minoset ,gargara , viks , burun damlaları falan alıp şuan hep aklımda acaba bişey oldumu diye içim içimi yiyiyo ama içmeseydim iyileşemiycektim direndim bikaç gün gttikçe kötüye gidince içtim sizlerdende içen oldumu kızlar ilaç çevrem antibiyotik içtim diyince olurmu içilmez diyolar onlar öyle dedikçe ben daha kahroluyorum.

cnm maşallah oğluna . içini ferah tut cnm doktorunun kontrolünde ol sürekli deddiiğin diğer doktorada git bişey olmaz inşallah fazla kendini yorma dinlen sürekli cnm

canim benim cok cok gecmis olsun.bu kadar agir gecirdiysen antibiyotik kullanman iyi olmus bence. ama doktorunun onerdigini ictin degil mi?? herkesin dedigini de dinlersek zaten isimiz var. canini sikma canim yaa.:1hug:

canim benim cok cok gecmis olsun.bu kadar agir gecirdiysen antibiyotik kullanman iyi olmus bence. ama doktorunun onerdigini ictin degil mi?? herkesin dedigini de dinlersek zaten isimiz var. canini sikma canim yaa.:1hug:

cnm çok sağol evet doktorun dediğini kullandım allaha emanet bebklerimiz allahım korur onları inşallah.

canımm güzell haberlerine çook ama çook sevindimmm maşallah paşamıza
bence de dr un haklı sanrıım rahim kasılmasını nst ye bağlayarak anlıyolar ben de böyle biliyorum inşallah bebeğin ve bütün bebekler zamanında sağlıkla gelirler...

aman masallah canim. dikkat edin kendinize iyi olun. bizde iyiyiz cok sukur. bugun biraz sinirlerim bozuktu istee. karnim da gerim gerim gerildi. rahatsiz oldum baya ama simdi iyiyim. tekmecikelr atiyoo:):):)hihoyyyt

maşallah canım bek ne güzell tekmeliyomuşş annesini sen de kendine çok dikkat et cnm.. a.s.

canımm çok geçmiş olsun sanırım salgın var bende çok kötüydüm ama allah tan boğazım yanmaya başlayıınca hemen bol limonlu ıhlamur içtim.. çok şükür şimdi iyiyim ama inan bana daha kötü olsam bende içecektim enfeksiyonun iltihaplanması sanrım bebişe daha çok zarar verir. iyi yapmışsın ben grip olup da ilaç kullanan çok hamiş gördüm... meraklanma cnm.. bebeğin iyidir allahın izniyle :1hug:

amin cnm ins. hayirlisiyla bi temmuz gelseydi saglikla alsaydik kucagimiza. su streslerden siyrilsaydik bi cok gusel olacak.

evet cnm sorma paranoyak olduk iyice , havaların düzeleceğide yok çok soğuk geçen sene böyle geçmedi bu sene buzzzzzzzz. ya bi baharrrrrrrr gelse

canım ya ağutos annesiyim aslında 31 temmuz ama 2 ağustoa dedikleri için oraya geçmiştim.senide biliyorum canım ara sıra burayada bakıyorum herkesler iyimi diye.
gelelim kontrolundeki söylenenlere bence içini ferah tut.:teselli:mümkün olduğuncada dinlen canım hemen en kötüyü düşünmeklava: .ALLAH ın izniyle kötü bişey olmıyacak.:Saruboceq::Saruboceq:

stardust canım öncelikle geçmiş olsun. sadece içini ferah tut.kötü düşünme bak bebişinide orda üzme annesi.1 hafta daha sık dişini bakalım ist daki doktorun ne dicek.ilaçlarını düzenli kullan.sıkıntı yapma çünkü sıkıntıda bunlara sebep olur canım.hadi bi ohhhhhh çek rahatla

geçmiş olsun canım.bendede migren var aradabi tutuyo bende minoset içiyorum artık doktor verdi zaten.artı burda idrar yolundan antibiyotik içen çok arkadaşımız oldu.canını sıkma.eğer sen iyi olmalısınki beb,işinde iyi olsun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…