2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

diloşcum , eğer hıfzıssıha yada kızılaya sevkle gidersen para ödemiyorsun , kızılay zaten özel hastaneler gibi , hem ilgi hem konfor bakımından .. onun dışında özelde ne kadardır hiç bilmiyorum , yaptırmadım çünkü ben de henüz ..

havalar düzeliyor sen de düzelirsin inşallah ..
bol sıvı al ve ılık limonlu bir şeyler iç .. reflün yoksa portakal suyuna dayan gitsin yerimseniben

valla batıl matıl ben de dalga geçiyorum öyle diyenlerle de annem de aynısını diyor , mesela show tv nin reklamdan önce maymun-kurbağa-köpek vs. gösteriyorlar ya , hani tahta kaığı yalanan kırmızı suratlı maymunu görünce sakn bakma şuna diyordu .. bir şeye tiksinerek , irkilerek yada için kaynayaraktan severek bakarsan bebek benzermiş felan ..
eşim de artık inanır oldu anneme , o da bakma diyor o maymun çıkınca kaydirigubbakcemile3

kızlar bu sepetlerı yaptırıcam mavı renkli nasıl modellerı?

kızlar ben cıkıyorum dua edın nolur guzel haberlerle geleyım

ben ilk sepeti daha çok beğendim .. ben de haftaya geldiğimde bakma fırsatım olursa giderim ayda nisan ayında geldiğimde bakarım ..
aslında hep kendim yapmayı istiyordum hem sepetimi hem şekerlerimi , kısmet artık ...
canım inşallah güzel haberlerle dönersin .. senin rutin kontrole gittiğin dr.un usg si kaç boyutlu ?
benim buradaki dr.um da gerek yok detaylıya , zaten biz 4 bıyutlu bakıyoruz , herşeyi de görüyoruz , tüm organlarına kadar ... ama dooplerle bakılıyormuş dedim , o da bizim baktığımız da aynısı zaten edi , ama ben yine de merak ediyorum nasıl bir şey bu detaylı olayı .. gelince detaylıca anlatır mısın yerimseniben

İnşallah canım :1hug: sen bırakma , madem batmaların varsa zararı olacağını sanmıyorum , bir süre günde 2 kere iç , bana öyle tavsiye etti dr.um , 2 hafta böyle devam edicekmişiz .. tabi dr.una danırşırsan daha iyi olur yerimseniben

cnm maşallah oğluna . içini ferah tut cnm doktorunun kontrolünde ol sürekli deddiiğin diğer doktorada git bişey olmaz inşallah fazla kendini yorma dinlen sürekli cnm

İnşallah canım :1hug:
inan hiç bir şey yapmıyorum . sabah giderken eşim hazırlayıp kahvaltımı öyle gidiyor , kalktığımda hazır kahvaltıyı yiyorum .. evde hiç bir şeye elimi sürmüyorum , bulaşık makinesini bile eşim yerleştirip o boşaltıyor . temizliği desen ya eşim ya da annem burada olunca annem yapıyor .. yemekleri de eşim yapıyor yada haftanı yarısı dışardan yiyoruz .. benim şu günlerde havalar güzel diye gün aşırı dışarı çıkıp 1-2 saat gezmelerimin bir sakıncası yokmuş , hayatımdaki tek ekşın o zaten :sm_confused:
zaten rahatsız olup da biraz batmalarım olunca hemen oturacak bir yer bulup 10-15 dak. dinleniyorum , sonra bir yarım saat daha geziyorum yada hemen eve dönüyorum .. dr.uma da sordum bu durumu , bu yüzden suçluluk hissettiğimi söyledim , " hayır doğrusunu yapıyorsun , gez , skıntı yaşarsan dinlen sonra yine devam et gezmene " dedi ..
ama sanırım haftayaki kontrole kadar eğer bana yakın bir hastane var oraya gidip dr.umun kastettiği alete bağlanmazsam haftaya kadar kıpırdamam yerimden sanırım ....
teşekkürler iyi dileklerin için Şeniz

teşekkürler canım iyi dilek ve tavsiyelerin için :1hug:
dediğim gibi sıkıntı yapmamya çalışıyorum , içimin bir kısmı thaf bir şekilde rahat ..
sadece o kelimeleri salt olarak duymak , sanırım kimi olsa mutsuz ederdi ..

Son düzenleme:
masallah oglusuna star dustcum.
ıcını ferah tut tatlım,aklına kotu bırsey getırme.dualarımız senınle.
ben ınanıyorum kı oglusun tam zamanında gelıcek annesı hatta nazlanıp gec bıle gelebılır.
bu arada benımde gogsumden beyaz sut gıbı bırseyler gelıyor arada bır.doktoruma sordum korkulacak bırsey olmadıgını bazı hamılelerden gelebılıcegını soyledı.
kendıne ve oglusuna ıyı bak.:1hug:

Son düzenleme:

teşekkürler cnm benim . evet haklısın cnm iyi olup ayakta durmam gereklki bebişim için :Saruboceq:

şimdi pıt pıt etti oğluşum , sanırım " anneeeee ,bak ben buradayım yaaa , boşver sen o dr.u " demeye çalışıyor galiba kaydirigubbakcemile3
dinleniyorum canım , şimdi çıkıcam ve uzanıcam ..
teşekkürler verdiğin moral için de Şeniz

kıslar bu aralar örgü yapmaya heveslendım bende.kaydirigubbakcemile3
ama pek beceremıyorum.aranızda tunus işini, tek şişle örgüyü bılen varmı?
bebek yelegı ormek ıstıyorum parcalı.
arka parcasını kac ilmekle yapıcagıma karar veremedım.yardım lutfen.kaydirigubbakcemile

canımcım oncekı mesajmda edıt yaptım ama gordun mu bılmem.
benımde arada bır gogsumden beyaz sut gıbı bırsey gelıyor doktoruma sordum tedırgın olunacak bırsey yok.gelebılır bazı hamılelerde olur dedı.
hatta bır arkadasım gecen sene hamıleydı benı uyarmıstı eger sut felan gelırse korkma sakın dıye.kaydirigubbakcemile
Allah ım butun bebıslerı korusun.:Saruboceq:

stardust canım bebeğin iyi şuan sadece onu düşüne herşey güzel olacak aklından çıkar kötü düşünceleri erkende felanda gelmicek zamnı neyse okadar allahın izniyle panik yok nasılsa kontrolün var aklında bişey kalmaz hem biz burdayız seni neşelendiririz canikommm üzme canınıŞeniz

kızlar merhabalar,
bugün eşimle karar verdik hemen dr arayıp gittik. bebeğimi gördüm 1 ay aradan sonra. minik kuzum çok sakindi yine.
vee sonunda bizim de cinsiyetimiz belli oldu .
kızım geliyor minicik hanım hanımcık güzel şirin bi kızım olucak inş
:teytey::teytey:
minik kızım yavaş yavaş hareket ediyordu elleri ayakları harikaydı:sm_cool:
ama kilosu biraz düşük çıktı. kafam oraya takıldı benim de. 355 gr dedi dr. gerçi dr çok önemsemedi ama 23. haftamız bitiyo zayıfmıyız biraz ne.:çok üzgünüm:

nurrr34 canım geçmiş olsun bende hemde 2 aylık hamileyken antibiyotik kullandım çok şükür bişey olmadı ama dikkat et ben günde 1 tane alıyodum oda akşam yemeğinden sonra gece rahat uyumam için vallahi kızımın burun damlası vardı onu bile kullandım çok şükür bebeğim iyi allahın izniyle bişey olmaz kuzucuklara herşeyleri yaratıldı oluştu kolay kolay bişey olmaz için ferah tut canım:teselli:

oleyy bi kızz daha :lepi:allah sağlıkla almayı nasip etsin canım kilosu normal şuan hiç bişey takma doktor kiloya 30, haftadan sonra önem veriyo o zamana kadar iyi beslenirsin bence gayet normalkaydirigubbakcemile5

canım tebrıkler..masallah kızına.

gözün aydın canım.inşallah rabbim gönlüne göre versin.bazı bebişler kilolu bazılaarı normal bazılarıda biraz daha zayıf onu kimse bilemez.sen kendine dikkat et.merak etme onada kafanı takma.allah sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin.
eee sende öğrendin.darısıda bizim başımıza artık az kişi kaldık öğrenmeyen.:lepi:

İnşallah canım :1hug: sen bırakma , madem batmaların varsa zararı olacağını sanmıyorum , bir süre günde 2 kere iç , bana öyle tavsiye etti dr.um , 2 hafta böyle devam edicekmişiz .. tabi dr.una danırşırsan daha iyi olur yerimseniben

tatlim doktorum bi hafta 3 er tane ic dedi bana. bakma ben dinlemedim ama. senin durumu duyunca ihmal etmiycem ins.:CüvCüv:

canım öncelikle oğluşuna maşallah sana da geçmiş olsun. inş Rabbim zamanında verir bebeğini kucağına. kendine çook dikkat et. gerçi zaten dikkat ediyosun. içini ferah tutmaya çalış biliyosun psikoloji anne için de bebek için de çok önemli.dualarımız sizinle olacak.:teselli:

nurcum sana da çok geçmiş olsun. korkma canım her antibiotik zararlı değil. ben de ilk 4 ayımda 3 farklı antibiotik kullandım. çok şükür bebeğimde hiçbirşey yok. drler hamilelere kullanabilecekleri ilaçları veriyolar sonuçta. için rahat olsun.

oleyy bi kızz daha :lepi:allah sağlıkla almayı nasip etsin canım kilosu normal şuan hiç bişey takma doktor kiloya 30, haftadan sonra önem veriyo o zamana kadar iyi beslenirsin bence gayet normalkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim dilara. ama burdaki arkadaşların bebeklerine göre de en az benimkinin kilosu olunca tedirgin oldum. inş biz de normal kilomuza kavuşuruz en kısa sürede.

canım tebrıkler..masallah kızına.

teşekkürler rosem.

inş darısı en kısa sürede senin de başına olsun. ne zaman senin en yakın kontrolün canım?

inş darısı en kısa sürede senin de başına olsun. ne zaman senin en yakın kontrolün canım?[/QUOTE]
canım inşallah önümüzdeki cuma.belli olacak.biz göstermediyse kesin kızdır diyoz ya hayırlısı inşallah.e artık başla sende alışverişine .al annesi cicişlerini:teytey:

canım inşallah önümüzdeki cuma.belli olacak.biz göstermediyse kesin kızdır diyoz ya hayırlısı inşallah.e artık başla sende alışverişine .al annesi cicişlerini:teytey:

hadi bakalım hayırlısı.
bu arada evet cicilerimizi almaya zaman geldi. ben ankaraya gideceğim bir aya kadar orda kalacağım 6-7 ay. onun için ordan almayı düşünüyorum. ama baktım tabi hemen lcwya. yeni sezon çooook şirin şeyler vardı. :sm_cool:mutlaka gidin görün kızlar

Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek Allah'a sormuş:
-Allah'ım beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler.Fakat ben o kadar güçsüzüm ki orada nasıl yaşayacağım?
Allah cevap vermiş:
-Tüm meleklerin arasından bir tanesini senin için seçtim.Oseni bekliyor olacak ve seni koruyacak.Meleğin hergün sana ninniler söyleyerek gülümseyecek.Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın.
-Peki,insanlar bana bişey söylediklerinde dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?
-Meleğin sana duyabileceğin en güzel sözcükleri söyleyecek ve sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.
-Peki Allah'ım ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?
-Meleğin sana ellerini açarak dua etmeyi öğretecek.
-Dünyada kötü insanların olduğunu söylediler,beni kim koruyacak?
-Meleğin seni kendi canı pahasına dahi olsa daima koruyacak.
-Fakat ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm.
-Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını öğretecek...
-Allah'ım benim meleğimin adı ne?
-Meleğinin adı yok yavrum sen onu
ANNE
diye çağıracaksın.

Canım oğluşunun iyi olmasına çokk sevindim,sende kendine sıkıntı yapma sakın 1 hafta sonra git doktoruna içini rahatlat inşallah.Zamanında gelicek oğluşun merak etme hatta gecikincede hadi paşam dersin kaydirigubbakcemile3 .

Tebrik ederimmm gözünaydın canım, belki minyon tipli bi kızın olur annesi hemen üzülme.Sen günlük vitaminlerini al gerisini düşünme :1hug:

Melek ve Hüzün Yılı umarım ben gitmeden gelirsiniz haberlerinizi bekliyorum,gezmeyin canım aaaaaa :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…