- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
bakalım canım hem burdaki doktorun usg de 4 boyutlu zaten hem daha canlı diğer doktorunda usg 4 boyutlu ama bulanık anlamadım gitti bebişimi net göreyim gitmişken bakalım ne dicek inşallah şekerimde kötü çıkmaz uğraştırmaz benim tatlıyla tuzluyla aram yok hele tatlıyla hiç yok sadece haftada 2 3 tane gofret yerim canım isterse acaba şeker yüklemesi ücreti ne kadardır bilen varmı aranızda kızlarrCADIARZU
diloşcum , eğer hıfzıssıha yada kızılaya sevkle gidersen para ödemiyorsun , kızılay zaten özel hastaneler gibi , hem ilgi hem konfor bakımından .. onun dışında özelde ne kadardır hiç bilmiyorum , yaptırmadım çünkü ben de henüz ..
günaydın merhabalarr....
bugün biraz daha kötü hissediyorum kendimi... boğaz ağrısı çok kötüymüş nefes alırken bile zorlanıyorum..
umarım herkes iyidir.. dr a gidecek olana arkadaşlarımız güzell haberlerle dönerler inşallah..
havalar düzeliyor sen de düzelirsin inşallah ..
bol sıvı al ve ılık limonlu bir şeyler iç .. reflün yoksa portakal suyuna dayan gitsin yerimseniben
kizlar ben evimde kablumbag besliyorum, dun arkadasin birisi bana, sen o kablumbaglari ver gecici olarak baska birine dogum yapana kadar, dedi.
yada cok bakmamaya calis, dedi. allah korusun cocugun surati onlara benzer dedi.
ya ilk defa duyuyorum boyle bisey!!!! sizcede boyle bisey olabilirmi???
gecici olarak baskasina vermek daha mi dogru???
valla batıl matıl ben de dalga geçiyorum öyle diyenlerle de annem de aynısını diyor , mesela show tv nin reklamdan önce maymun-kurbağa-köpek vs. gösteriyorlar ya , hani tahta kaığı yalanan kırmızı suratlı maymunu görünce sakn bakma şuna diyordu .. bir şeye tiksinerek , irkilerek yada için kaynayaraktan severek bakarsan bebek benzermiş felan ..
eşim de artık inanır oldu anneme , o da bakma diyor o maymun çıkınca kaydirigubbakcemile3
kızlar bu sepetlerı yaptırıcam mavı renkli nasıl modellerı?
kızlar ben cıkıyorum dua edın nolur guzel haberlerle geleyım
ben ilk sepeti daha çok beğendim .. ben de haftaya geldiğimde bakma fırsatım olursa giderim ayda nisan ayında geldiğimde bakarım ..
aslında hep kendim yapmayı istiyordum hem sepetimi hem şekerlerimi , kısmet artık ...
canım inşallah güzel haberlerle dönersin .. senin rutin kontrole gittiğin dr.un usg si kaç boyutlu ?
benim buradaki dr.um da gerek yok detaylıya , zaten biz 4 bıyutlu bakıyoruz , herşeyi de görüyoruz , tüm organlarına kadar ... ama dooplerle bakılıyormuş dedim , o da bizim baktığımız da aynısı zaten edi , ama ben yine de merak ediyorum nasıl bir şey bu detaylı olayı .. gelince detaylıca anlatır mısın yerimseniben
canim benim sikma canini. ins hic bisecik olmadan zamaninda gelecek bebisin.duzenli olarak kullaninca biseycigin kalmaz ins. bende kullanmyordum ve batmalar oluyodu. hemen bende basliyayim duzenli kullanmaya magnezyumu. allah korusun tum bebisleri:Saruboceq:
İnşallah canım :1hug: sen bırakma , madem batmaların varsa zararı olacağını sanmıyorum , bir süre günde 2 kere iç , bana öyle tavsiye etti dr.um , 2 hafta böyle devam edicekmişiz .. tabi dr.una danırşırsan daha iyi olur yerimseniben
cnm maşallah oğluna . içini ferah tut cnm doktorunun kontrolünde ol sürekli deddiiğin diğer doktorada git bişey olmaz inşallah fazla kendini yorma dinlen sürekli cnm
İnşallah canım :1hug:
inan hiç bir şey yapmıyorum . sabah giderken eşim hazırlayıp kahvaltımı öyle gidiyor , kalktığımda hazır kahvaltıyı yiyorum .. evde hiç bir şeye elimi sürmüyorum , bulaşık makinesini bile eşim yerleştirip o boşaltıyor . temizliği desen ya eşim ya da annem burada olunca annem yapıyor .. yemekleri de eşim yapıyor yada haftanı yarısı dışardan yiyoruz .. benim şu günlerde havalar güzel diye gün aşırı dışarı çıkıp 1-2 saat gezmelerimin bir sakıncası yokmuş , hayatımdaki tek ekşın o zaten :sm_confused:
zaten rahatsız olup da biraz batmalarım olunca hemen oturacak bir yer bulup 10-15 dak. dinleniyorum , sonra bir yarım saat daha geziyorum yada hemen eve dönüyorum .. dr.uma da sordum bu durumu , bu yüzden suçluluk hissettiğimi söyledim , " hayır doğrusunu yapıyorsun , gez , skıntı yaşarsan dinlen sonra yine devam et gezmene " dedi ..
ama sanırım haftayaki kontrole kadar eğer bana yakın bir hastane var oraya gidip dr.umun kastettiği alete bağlanmazsam haftaya kadar kıpırdamam yerimden sanırım ....
teşekkürler iyi dileklerin için Şeniz
stardust canım öncelikle geçmiş olsun. sadece içini ferah tut.kötü düşünme bak bebişinide orda üzme annesi.1 hafta daha sık dişini bakalım ist daki doktorun ne dicek.ilaçlarını düzenli kullan.sıkıntı yapma çünkü sıkıntıda bunlara sebep olur canım.hadi bi ohhhhhh çek rahatla
teşekkürler canım iyi dilek ve tavsiyelerin için :1hug:
dediğim gibi sıkıntı yapmamya çalışıyorum , içimin bir kısmı thaf bir şekilde rahat ..
sadece o kelimeleri salt olarak duymak , sanırım kimi olsa mutsuz ederdi ..
Son düzenleme: