2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

star Dust cığım şimdi geldim okudum da üzülme ne olur .bebeğin gayet iyiymiş .hem ultrasyonla öyle anlasıldığını da hiç duymamıştım. nst diye bir alet var kasılmalar sancılar onunla anlasılıyor .yine de sen tedbiri eden bırakma kendi dr una gidersen için rahatlar .

teşekkürler canım paylaşımın için. birden sorumluluklarım arttı sanki. ben yavrumun meleğiyim ve onun bana her konuda çok ihtiyacı olacak. benim kollarımda sükun bulacak minik kuzum. :1rolleyes:çok heyecan verici. Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu.

Tebrik ederimmm gözünaydın canım, belki minyon tipli bi kızın olur annesi hemen üzülme.Sen günlük vitaminlerini al gerisini düşünme :1hug:

teşekkürler tatlım. a.sevet haklısın vitaminlerime daha fazla önem vereceğim. aksatmamam lazım artık.

bütün annelere iyiakşamlar..umarım hepiniz iyisinizdir.bende uzun zamandır giremiyordum.yanlarım çok agrıyor ve 4 gündür uyuyamıyorum.doktora gittim ve magnezyum ilacı içiyorum şimdi:)))bende bebişimin cinsiyetini öğrendim.doktorum büyük ihtimal kızınnnnnnnnnnnnnnn geliyor dedi.rabbimden tek isteğim oğlum olduğu için bide hayırlı saglıklı bi kız çocuğuydu dileklerim kabul oldu binlerce kez şükürler olsun.görseydiniz soll eliyle sağ ayagını yakalamıs bıakmıyor muzurr sey.darısı bebişlerinin cinsiyetini öğrenemeyenlerin basına.Allahım isteyen herkese bu duyguyu kat kat versin.bu arada kikoleyim yazdığın seyi radyoda dinlemiştim ve cok ağlamıstım bir şey bu kadar güzel anlatılır vurgulanır.paylaşımın için teşekkürlerr

selam
ben ağustos annesi topiğindeyim.19+0 günlük hamileyim.sizlere bi sorum olacak.bebeğimin hareketlerini yeni yeni hissetmeye başladım ama iki üç gündür hissetmiyorum.,lk hamileliğim.acaba yeni hissetmeye başlamayanlarda iki üç güne bir mi hissediliyor yoksa hergünmü.geçen hafta doktordaydım.bebeğim gayet iyiydi.endişelenmeme gerek var mı.cevaplarsanız mutlu olacağım.çünkü kaygılanmaya başladım

merhaba canım yapıyla alakalı iç karnın geniştir hissetmezsin eğer darsa hissedersin bizimde aramızda 21 22 haftalık hamişlerimiz var onlarda henüz hissedemediler o yüzden telaş yapma 22 haftadan sonra oynamazsa doktoruna söyle ve oynama dediysekte 19. haftalarda kalp atışları gibi kasık bölgende seyremeler olur pıt pıt diye arada onunda her zaman yakalayamazsın 22 haftaya kadar hareketleri tutarsız oluyo :teselli:içini ferah tut

tebrikler canım maşallah kızıda bulmuşsun ne mutlu sana allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canıma.s.

cok normal canım öyle olması
bazen benimkide tutarsız oluyor birgün yerinde durmazken ertesi gün çok az hissediyorum .
onun için canını hiç sıkma.
22 .haftaya kadar oluyormuş böyle

bende bugun kızıma bikaç bişi aldım .bir pembe bornoz takımın aldım ki sormayın okadar şeker inş en kısa zamanda resmini eklerim.

selammmm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sanırım güzel bir rüyadan geldim kızlar..........
maşallah kızım nasıl büğümüş tü anlatamam.........
herşey, çok güzel ve çok normalmiş çok şükür.....
çok tatlı olmuş ya büğümüş resimlerini de eklerim birazdan:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ben seni rüyadan uyandırıyım canımklava:klava:
uyandın mı bak gerçekmiş
yaaa nasıl canım 2 haftaya göre çok mu büyümüş
bende çok merak ediyorum uff

bu arada sanırım geçen hafta bebğin kilosunda bi yalnışlık oldu...........
çünkü bu hafta 357 gram olmuş kızım.............
ben de sadece 400 gram almışım..........
53 ile başladık 56 kiloyum şu anda............
doktorum süper gidiyorsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…