- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek Allah'a sormuş:
-Allah'ım beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler.Fakat ben o kadar güçsüzüm ki orada nasıl yaşayacağım?
Allah cevap vermiş:
-Tüm meleklerin arasından bir tanesini senin için seçtim.Oseni bekliyor olacak ve seni koruyacak.Meleğin hergün sana ninniler söyleyerek gülümseyecek.Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın.
-Peki,insanlar bana bişey söylediklerinde dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?
-Meleğin sana duyabileceğin en güzel sözcükleri söyleyecek ve sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.
-Peki Allah'ım ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?
-Meleğin sana ellerini açarak dua etmeyi öğretecek.
-Dünyada kötü insanların olduğunu söylediler,beni kim koruyacak?
-Meleğin seni kendi canı pahasına dahi olsa daima koruyacak.
-Fakat ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm.
-Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını öğretecek...
-Allah'ım benim meleğimin adı ne?
-Meleğinin adı yok yavrum sen onu
ANNE
diye çağıracaksın.
Tebrik ederimmm gözünaydın canım, belki minyon tipli bi kızın olur annesi hemen üzülme.Sen günlük vitaminlerini al gerisini düşünme :1hug:
kızlar bız geldık cok sukur oğlusum ıyı masallah
gecmısı okumadım henuz sımdı cıkmam lazım gelınce daha detaylı anlatırım
kızlar bız geldık cok sukur oğlusum ıyı masallah
gecmısı okumadım henuz sımdı cıkmam lazım gelınce daha detaylı anlatırım
selam
ben ağustos annesi topiğindeyim.19+0 günlük hamileyim.sizlere bi sorum olacak.bebeğimin hareketlerini yeni yeni hissetmeye başladım ama iki üç gündür hissetmiyorum.,lk hamileliğim.acaba yeni hissetmeye başlamayanlarda iki üç güne bir mi hissediliyor yoksa hergünmü.geçen hafta doktordaydım.bebeğim gayet iyiydi.endişelenmeme gerek var mı.cevaplarsanız mutlu olacağım.çünkü kaygılanmaya başladım
bütün annelere iyiakşamlar..umarım hepiniz iyisinizdir.bende uzun zamandır giremiyordum.yanlarım çok agrıyor ve 4 gündür uyuyamıyorum.doktora gittim ve magnezyum ilacı içiyorum şimdi:)))bende bebişimin cinsiyetini öğrendim.doktorum büyük ihtimal kızınnnnnnnnnnnnnnn geliyor dedi.rabbimden tek isteğim oğlum olduğu için bide hayırlı saglıklı bi kız çocuğuydu dileklerim kabul oldu binlerce kez şükürler olsun.görseydiniz soll eliyle sağ ayagını yakalamıs bıakmıyor muzurr sey.darısı bebişlerinin cinsiyetini öğrenemeyenlerin basına.Allahım isteyen herkese bu duyguyu kat kat versin.bu arada kikoleyim yazdığın seyi radyoda dinlemiştim ve cok ağlamıstım bir şey bu kadar güzel anlatılır vurgulanır.paylaşımın için teşekkürlerr
selam
ben ağustos annesi topiğindeyim.19+0 günlük hamileyim.sizlere bi sorum olacak.bebeğimin hareketlerini yeni yeni hissetmeye başladım ama iki üç gündür hissetmiyorum.,lk hamileliğim.acaba yeni hissetmeye başlamayanlarda iki üç güne bir mi hissediliyor yoksa hergünmü.geçen hafta doktordaydım.bebeğim gayet iyiydi.endişelenmeme gerek var mı.cevaplarsanız mutlu olacağım.çünkü kaygılanmaya başladım
selammmm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sanırım güzel bir rüyadan geldim kızlar..........
maşallah kızım nasıl büğümüş tü anlatamam.........
herşey, çok güzel ve çok normalmiş çok şükür.....
çok tatlı olmuş ya büğümüş resimlerini de eklerim birazdan:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?