benımde mıde bulantılarım basladı hemde fecı derecede sureklı bulantı var
ılk hamılelıgımde bole olmamıstı. eger bulantı olması bebegın saglıklı oldugunu gosterıyosu olsun bunada katlnırım
senin var mı bulantı badem haftalarımız yakın ya seninle
gebelik kesesinini önemi var ,benim ilk düşüğüm gebelik kesem küçük olduğu için oldu. bebeğim büyüyordu kesem yavas büyüyordu bebek sığmadı içine .
benim midem bulanmıyor ne demek şimdi buyani sağlıksız mı((
AŞİNA;
Benimde satım 19 ekim .Dr kalp için bayramdan sonraya çağırdı. çok strese hiç gerek yok .dr bana erken gelmişsin dedi bile dün gititğimde düşün. şuan sadece rahmin içinde bir karartı olarak keseyi göreceğiz dedi.
benimde pek bulantım yok.2-3 kez feci bulantım oldu onun dışında gayet iyiyim.ara ara başım dönüyor....
bende pek yemek yemiyorum..karnımı tıka basa doldurmuyorum o yüzden pek midem bulanmıyo sanırım..........
hem boş midenin neresi bulansın
benimde pek bulantım yok.2-3 kez feci bulantım oldu onun dışında gayet iyiyim.ara ara başım dönüyor....
bende pek yemek yemiyorum..karnımı tıka basa doldurmuyorum o yüzden pek midem bulanmıyo sanırım..........
hem boş midenin neresi bulansın
canım benim dünkü cvbın için çok teşekkür ederim cvp veremeden kaçmak zorunda kaldımben bugün gördüm cnm kalp atışlarını 6+4 üm ... gecen hafta gittiğimde sadece kese görünmüştü haftaya tekrar gel dedi ve kalp atışlarını ve bebeği gördük.. mrk etme yani normal bi durummm... haftaya görürsün bebişini...
çok çok geçmiş olsun canım allah ım acil şifalar versin:çok üzgünüm:herkeze kocamann günaydın,,,,
dün erken çıktım işten akşam da 11,30 da eve geldim.çok yorucu ve stresli bir gün geçirdim dün.görümcem ameliyat oldu tam 5 saat sürdü ameliyat.çok gergin bir bekleyişti.
ameliyat iyi geçmiş.tüm tümor temizlenmiş.yalnız ana damardan birine de bulaşmış tümör o yüzden damarı kopartıp diyer baacaktan damar nakli yapmışlar.şimdilik herşey iyi gözüküyor.ama ne yazık ki tümör kötü huylu o yüzden ışın tedavisi ve kemoterapi görecek.allah yardımcısı olsun inşallah
sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl...
badem keseleri görmüşsün gözün aydın.2 kese giibi görünüyor ama 1 i daha net.
canım ya benimde hiç bulantım yok ya hatta belirti olarak tek idrara sık çıkma var o kadarcanım senin bulantıların bir basladı pir basladı ya... enbazından bebeğinin sağlıklı olduğunu biliyosun ya o sana yeter.
ah arkadasım bende tık yok ara ara aksamları gelior bazen sonra geciyor .:)) belki de hiç bulanmayacak benimkisi
canım ne testi yaptırdın sen:uhm:canım telefonumun sarjı bitmiş :)) şimdi gördüm
ben bugun işe geç geldim zaten sağlık ocağına gidip dr un verdiği testlerden 4 tanesi orada yapıılyormuş yaptırdım diğer kalan 4 üde hast. halletcem artık.
bencede sana katılıyoruma.skızlar bence çok erken daha doğum ile ilgili konuşmalar
heleki dr ların sezeryan normal doğum yapacaksın gibilerinden konuşmaları.son ana kadar ne olacağı belli olmaz ki ...hamileliğin gidişatına göre kim ne istiyorsa o şekil doğum yapar ..
hoşgelmişin hayırlı olsun seninde bebişin canımmerhaba arkadaslar bende yeni uye oldum benide araniza alirsaniz sevinirim.
buarada bende 6+5 haftalik hamileyim. ve cok heyecanliyim.
ah birde su mide bulantisi olmasa. hic bisey yiyemiyorum. cok halsizim...
canım senin değerin kaç benim 1 hafta geç döllenme olmuş ve 5 haftalık hamileymişimhoş geldin canım .a.s.merhaba nur 84 nasılsın bulantıların ne alemde bulantı için sana ilaç yazdılarmı.:uhm:.bende bu gün kontrole gittim 5 haftalık kesemizide gördük:dance:.değerimde baya yükselmiş çok sevindim.sıra bebişim ve kalp atışlarında .:ecrin_bebek:
Cnım merhaba bende dün gittim 5+3 ken yani .12 mm idi benim gebelik kesem.bence sen geç yumurtlamışsındır güzelim şimdiden kafana takıp olumsuz düşünme olur mu?
Hamileyim diye tıka basa yemenin hiç bir yararı yokmuş zaten...a.s
Bebişimiz ve kendimiz için gerekli gıdaları vitaminleri alalım yeter...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?