2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar ya benim sat'ım 14 ekim, keseyi gördük, değerim de 45.414 idi galiba, sizce bayramdan sonra doktora gitsem geç olmaz değil mi?

BENİM DE CANIM AYNEN. SABAH OLUP GEÇMİYOR SABAH OLUYOR AKŞAMA KADAR RAHATSIZLIK DEVAM EDİYOR HASTA GİBİYİM... AMA BEBİŞLER İYİ İSE HERŞEYE DEĞER... ANNELİĞİN KIYMETİ NERDE KALDI DEĞİL Mİ :))

senin var mı bulantı badem haftalarımız yakın ya seninle

Hayır canım mide bulantım yok..ancak biraz iştahsızlık var..zaten bulantı olmaması için tıka basa midemi doldurmuyorum..Ancak çabuk doyuyorum..bir de abur cuburdan uzak olmaya çalışıyorum...:1hug:

kızlar ben yemek sitelerinde gezmeyi çok severdim, şimdi yemek resimleri bile beni fena yapıyor, zorla yiyorum bebiş için.

merhabaler
hiç giremedim topiğe de kulube de bugün.
aşırı yoğunluk var.
çok şükür iyiyim .
merka etmeyin.
bebeğimide görüdm dün ya çok şükür onun rahatlığı var.
geçmişi okumaya vaktim olamdığı için , kim ne durumda ne yapıyor bakamadım.umarım herkes çok iidir.
bebişlerinize iyi bakın anneleri.
ben bebeğime şimdien aşığım.
bana el sallarken gördüm ya .oy kıyamam ben ona.
inşallah kucağıma yumuk yumuk ellerini tutacağım.
hepinizi öpüyorum allah a emanet olun.

AŞİNA;
Benimde satım 19 ekim .Dr kalp için bayramdan sonraya çağırdı. çok strese hiç gerek yok .dr bana erken gelmişsin dedi bile dün gititğimde düşün. şuan sadece rahmin içinde bir karartı olarak keseyi göreceğiz dedi.

gebelik kesesinini önemi var ,benim ilk düşüğüm gebelik kesem küçük olduğu için oldu. bebeğim büyüyordu kesem yavas büyüyordu bebek sığmadı içine .

geçmiş olsun ilsucum, Allahın işi, şu gebeliğin de binbir türlü hali olabiliyor, Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.:Saruboceq:

benimde pek bulantım yok.2-3 kez feci bulantım oldu onun dışında gayet iyiyim.ara ara başım dönüyor....
bende pek yemek yemiyorum..karnımı tıka basa doldurmuyorum o yüzden pek midem bulanmıyo sanırım..........
hem boş midenin neresi bulansın

benim midem bulanmıyor ne demek şimdi buyani sağlıksız mı ((

canım hiç alakası yok aslında benim ilk hamileliğimde ilk üç ay anlamadım hamile miyim değil miyi hiç belirti yoktu ne mide bulantısı ne kasık ağrısı hiç bir şey sade ce göğüslerim sızlıyordu.. 3 aydan sonra başladı mide bulantılarım 9 aya kadar sürdü..oğlum maşallah çok sağlıklı doğdu hala öyle.. kişiden kişiye değişiyor.. benimde bu hamileliğim farklı bunda mide bulantılarım hemen başladı cinsiyet farklılığından olabilir diye düşünüyorum yanılırmıyım bilmem ...

tamam canım, ben de bayramdan sonra gidicem içim rahatladı, insanın aklına geliyor işte...

ben tatliyi cok sevmeme ragmen simdi tatli gordugum zaman bile tiksiniyorum. canim tuzlu cekiyo durmadan onuda mide bulantisindan yiyemiyorum zaten dogru duzgun. birde hic istahim olmamasina ragmen 1 kilo almisim. cok sasirdim simdiden 1 kilo aldiysam doguma kadar napcam bilmiyorum

selam güsel hamişlerr. nasılsınız.. o kadar hızlı ilerlemiş ki sayfalarr bir saattir onları takip ediyorum. herşey yolunda sanırım.. çok mutlu oldum. biz bugün 5 haftalık oldukk:) allahım sağlıkla hayırla kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin bebişlerimizii. bu arada nasipse doğum tarihim 30 temmuz. listeye beni de alırsanız sevinirim..

Hamileyim diye tıka basa yemenin hiç bir yararı yokmuş zaten...a.s

Bebişimiz ve kendimiz için gerekli gıdaları vitaminleri alalım yeter...:1hug:

evet canım, zaten doktorlar da az ve sık yemeği öneriyor, hatta günde 6 öğüne çıkarmamız gerekiyormuş, ama az az yemeliymişiz, ama işyerinde öğlen tıka basa yiyorum ben, gün içinde meyve yiyorum, bir de mutlaka süt ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum, tabi en önemlilerinden biri de ceviz, say say bitmez aslında :icecream:

şuana kadar süt hiç içmedim peynir falan yiyorum. bu aksam süt içmeye baslayağım bebişim iyi beslensin .

canım benim dünkü cvbın için çok teşekkür ederim cvp veremeden kaçmak zorunda kaldım
çok çok geçmiş olsun canım allah ım acil şifalar versin:çok üzgünüm:
canım ya benimde hiç bulantım yok ya hatta belirti olarak tek idrara sık çıkma var o kadar
canım ne testi yaptırdın sen:uhm:
bencede sana katılıyoruma.s
merhaba arkadaslar bende yeni uye oldum benide araniza alirsaniz sevinirim.
buarada bende 6+5 haftalik hamileyim. ve cok heyecanliyim.
ah birde su mide bulantisi olmasa. hic bisey yiyemiyorum. cok halsizim...
hoşgelmişin hayırlı olsun seninde bebişin canım
canım senin değerin kaç benim 1 hafta geç döllenme olmuş ve 5 haftalık hamileymişim
ve son adet tarihim 17ekim ben ilk testimi 19kasımda yaptırdım 335 çıktı,ikinci testim 3867 çıktı normalmi
Cnım merhaba bende dün gittim 5+3 ken yani .12 mm idi benim gebelik kesem.bence sen geç yumurtlamışsındır güzelim şimdiden kafana takıp olumsuz düşünme olur mu?

canım benim 5 haftalık ve ikita ultrason resmin var 1 tanesinde MSD 5.9mm
ikincisinde D1=7.2 mm yazıyor
benimki kaç mm lik şimdi

buarada herkese merhabalar ben dün dk a gittim kesemi yolk keseside gözüküyor dedi
inşallah 5 aralıkta kalp atışını duyarım ya
allah ım herkese bu mutluluğu yaşatsın

buarada nasılsınız güzel bayanlarhihoyyyt

Hamileyim diye tıka basa yemenin hiç bir yararı yokmuş zaten...a.s

Bebişimiz ve kendimiz için gerekli gıdaları vitaminleri alalım yeter...:1hug:

ah su mide bulantisi olmasada yiyebilsem!!! isin kotusu hic bisey fayda etmiyo bulantima.
doktorlar kraker felan diyolar ama denedim olmuyo:1no2:

hay masallah neşelim :)))
canım msd gebelik kesesi demek .benimde önceki gebeliğimde msd yazıyordu oradan biliyorum.
canım hepatit a-b,toxoplasma,rubella,tsh,t3,tam kan sayımı vb. bu tip testler istedi. çok pahalı testler ama .Allah yardımcımız olsun hepimizin maddi açıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…