2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benim midem bulanmıyor ne demek şimdi buyani sağlıksız mı ((
canım benim anneminde yengeminde midesi hiç bulanmamış benimde bulanmıyor şimdilik ama bence bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda bulanmasınlar yada bulansın

hoş geldin canım hadi gözün aydın tekrar
ne güzel bir duygu bu ya
sende allah a emanet ol canıma.s. :1hug:

inş kalbi atmaya baslamıştır güzelim .
senin dr un ultrasyonu detaylıymış ya ondan daha erken görebilme sansın var

hım anladım canım ben bu gitmemde istermiki benden
bana test hakkında hiç bişey demedi galiba ilk bebeği görmemiz lazım:ecrin_bebek:
vallah allah hepimize kolaylık versin çok zor ama ne yapalım onları sağlıklı dünyaya getirmek için bişeylerden ödün verecez
allah ım eşlerimize ve çalışan bayan arkadaşlarımıza bol rızık versin

buarada arkadaslar esimden baska birtek siz biliyosunuz hamis oldugumu. cevremde daha kimseye soylemedim korkumdan duser felan diye. gecen yil herkese soylemistim ve dusuk yaptigimda cok zor olmustu benim icin. cunki herkese dusuk yaptigini soylemek zorundasin

canım ilk gitmemde istedi işte .her dr muhakkak istiyor bunları. ilkinde de yaptırmıştım ben bu testleri .8 ay sontra yine yaptırıcam işte .herşey bebeklerimiz için .napalım :)

canım ilk gitmemde istedi işte .her dr muhakkak istiyor bunları. ilkinde de yaptırmıştım ben bu testleri .8 ay sontra yine yaptırıcam işte .herşey bebeklerimiz için .napalım :)

allah allah benden niye istemediki test falan neyse yine istemezse ben derim yoksa
şüpheli bir gebelik olarakmı bakıyor bana nedir:a015:

Canım ben bu testleri gebelikten önce yaptırmıştım eşim hepatit taşıyıcısı olduğu için özel hastanede 500 ytl tutmuştu

Sağol ilsu evet doktorumun ultrasonu 4 boyutlu renkli oluyo ne güzel bi görsen...
Ilsu 8 ay önce yaptırmışsın aten onların bi çoğu değişmez 1-2 tanesi değişir tekrar yaptırmana gerek var mı ki canım ya bi sorsaydın doktoruna..
Tsh lar falan değişir ama rubellalar falan değilşmez ki..çünkü aşın varsa vardır yoksa yok

allah allah benden niye istemediki test falan neyse yine istemezse ben derim yoksa
şüpheli bir gebelik olarakmı bakıyor bana nedir:a015:

CANIM KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNME HER DR FARKLI SENİNİ BEBEĞİ GÖRÜNCE İSTEYECEKTİR.... NERDEN ÇIKARIYORSUN ŞÜPHELİ FALAN....

İLSU SAKİNLEŞTİ ŞİMDİ SEN BAŞLAMA GÜZEL DÜŞÜNÜN BAKİM OKLAVA GELİYOR.... klava:

sacmalama canım benimki testler için erken biras ama önceden bi düşüğün olduğu için geciktirmeyelim dedi

bence sadece kan sayımı ve tsh ları yaptırman yeterli ama tabi doktor daha iyi bilir.
Mesela bende hepatit b yok ....olmaması içinde geçen yıl 3 doz aşı yaptırdım.şu an hepatite yakalanma olasılığım sıfır o yüzden onu tekrar ettmeme gerek yok canım.aşılarım da tam mış kızamığa falan onlarda çıktı o yüzden onlar değişmezmi dr um öyle dedi..sadece tsh ve kan sayımı değisir dedi

canım benimde aklıma geldi aslında o bilio musun
rubella yani kızamıkçık testim pozitif çıkmıştı önceden geçirmişim onun için bir tehlikesi yokmuş .o değişmez .en iyisi ben o testler için dr a bir tel eidp öyle yaptırayım. 1-2 sini bile yaptırmasam benim için iyidir yani .

tamam tamam canım yok ne bileyim uzun zamandır bekliyorum şahsen çokta değil 3buçuk yıldır ama neyse allah ım sağlıklı saatli ve uzun ömürlü hayırlı versin evlatlarımızı bide elleri ayakları yüzleri düzgün versin:)))

merhabalar ben bugün doktora gittim keseyi gördük ama bebeği görmedik iki hafta sonra gel dedi ama bos gebelik olmasından cok korkuyorum ayrıca bana 7+2 günlük hamilesin dedi benim son adet tarihim 10 ekim nasıl oluyorda 7 hafta 2 günlük hamile oluyorum onuda anlamadım cok moralim bozukkk

canımn alttan muayene ettirseydin de kesinleştirseydiniz keşke ...böyle ikilem içinde kalmak cok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…