canım benim anneminde yengeminde midesi hiç bulanmamış benimde bulanmıyor şimdilik ama bence bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda bulanmasınlar yada bulansınbenim midem bulanmıyor ne demek şimdi buyani sağlıksız mı((
merhabaler
hiç giremedim topiğe de kulube de bugün.
aşırı yoğunluk var.
çok şükür iyiyim .
merka etmeyin.
bebeğimide görüdm dün ya çok şükür onun rahatlığı var.
geçmişi okumaya vaktim olamdığı için , kim ne durumda ne yapıyor bakamadım.umarım herkes çok iidir.
bebişlerinize iyi bakın anneleri.
ben bebeğime şimdien aşığım.
bana el sallarken gördüm ya .oy kıyamam ben ona.
inşallah kucağıma yumuk yumuk ellerini tutacağım.
hepinizi öpüyorum allah a emanet olun.
hay masallah neşelim :)))
canım msd gebelik kesesi demek .benimde önceki gebeliğimde msd yazıyordu oradan biliyorum.
canım hepatit a-b,toxoplasma,rubella,tsh,t3,tam kan sayımı vb. bu tip testler istedi. çok pahalı testler ama .Allah yardımcımız olsun hepimizin maddi açıdan.
canım ilk gitmemde istedi işte .her dr muhakkak istiyor bunları. ilkinde de yaptırmıştım ben bu testleri .8 ay sontra yine yaptırıcam işte .herşey bebeklerimiz için .napalım :)
hay masallah neşelim :)))
canım msd gebelik kesesi demek .benimde önceki gebeliğimde msd yazıyordu oradan biliyorum.
canım hepatit a-b,toxoplasma,rubella,tsh,t3,tam kan sayımı vb. bu tip testler istedi. çok pahalı testler ama .Allah yardımcımız olsun hepimizin maddi açıdan.
allah allah benden niye istemediki test falan neyse yine istemezse ben derim yoksa
şüpheli bir gebelik olarakmı bakıyor bana nedir:a015:
CANIM KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNME HER DR FARKLI SENİNİ BEBEĞİ GÖRÜNCE İSTEYECEKTİR.... NERDEN ÇIKARIYORSUN ŞÜPHELİ FALAN....
İLSU SAKİNLEŞTİ ŞİMDİ SEN BAŞLAMA GÜZEL DÜŞÜNÜN BAKİM OKLAVA GELİYOR....klava:
tamam tamam canım yok ne bileyim uzun zamandır bekliyorum şahsen çokta değil 3buçuk yıldır ama neyse allah ım sağlıklı saatli ve uzun ömürlü hayırlı versin evlatlarımızı bide elleri ayakları yüzleri düzgün versin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?