2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

maşallah canım öyküye nazar değmesin 41 kere maşallah:lepi:

bende bugun kızıma bikaç bişi aldım .bir pembe bornoz takımın aldım ki sormayın okadar şeker inş en kısa zamanda resmini eklerim.

ohh oh maşallah bornozlara kadar alınmış herşey ne mutlu yaa bende kızımda böyledim ala ala bitiremiyodum ilk çocukta çok heyecan oluyo ne yapcağını şaşırıyo insan şimdide öyleyim ama ilk çocuk ilk heyecan herzman başkadırsositososito

canımcım sorma çok bişeyi yok kızımın ama o bornozu görünce dayanamadık :roflol:
daha çok eksiğimiz var
artık yavas yavas alırız
sen kızından eskimiyenleri de giydirirsin dilaracağım öyle bir sansın var

tebrikler canım maşallah kızıda bulmuşsun ne mutlu sana allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canıma.s.

teşekkür ederim canım:CüvCüv:Allahım hepimize sağlıklı bi hamilelik nasip etsinn.:Saruboceq:bu arada benim kzıımda 351 gram olmushihoyyyt:

melekçim ne mutlu sana kuzucuğunu görünce insan daha bi mutlu oluyor dimi?allahım hepimiizin bebeklerini nazarlardan saklasın:)))))

melekçim maşallah güzel kızımıza kızlar iki gündür benim meleğimde pek fazla hareket etmiyor hastayım acaba ondan mı

gozun aydin canimm. aman da aman oykumuz koskocaman olmuss. allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin ins.

kilon da super hakikaten masallah beyaz melek.:lepi:

kızlar bız geldık cok sukur oğlusum ıyı masallah
gecmısı okumadım henuz sımdı cıkmam lazım gelınce daha detaylı anlatırım

gozun aydin canim. masallah oglusuna. allah nazardan korusun

star dust canım maaşallah oğluşuna canını sıkma rahat ol biraz daha sabırla bişi elleme eşimin amcasının gelini 2 bebeğinide 7 aylık doğurdu ki hiçbir sorunu olmadığı halde ve kız hiç oturmuyordu bütün gün ayaktaydı aşırı derecede hareketliydi o bebeklerin 7 aya gelmesi bile mucizeydi ilk bebeği sezeryanla doğdu 7 aylık 1 kilo doğdu ve yaşadı 2. yine 1 kilo doğdu 4 ay önce ve sezeryan yaptığı için normal doğum yapması çok riskliymiş annede bebekte yaşamayabilirmiş ve normal doğum oldu allaha emanet drlar bile şaşırdı mucize diye yani anlatmak istediğim şey yüce allahım nasip ettikten sonra biz ne desek boş bende 6. ayıma girdim ama hala korkuyla yaşıyorum sonrada allaha emanet diyorum içini ferah tut canım bebeklerimiz inş sağlıkla ve vaktinde gelecekler eşim bile bazen hadi yavrum gel artık diyor aman haaaaa vaktinde gelsin sus diyorum korkarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…