masallah heryeri belli artık canım
sanki sacları var ben mi öyle göüryom yoksam
herkese selam bıss dedikkkkk:lepi:
sımdı gecmıse dönüp bır okuyayım sonra ayrıntılara gırecegımkaydirigubbakcemile2
selam kızlar..bende iyice akşamcı oldum gunduz gezmede akşam burdayım..:=)
kızımı özledim, onu görmek istiyorum yaaa..anneme gidicem bu hafta inş.,hazırlıklara başladım sanırım orada b dr a gidip gözükücem ve bebeğimin resmlerini alıcam.
Biz doktordan geldik ......
Haberler hem iyi hem kötü benneyaptımki
İyi haber ; oğluşum çok tatlıydıııııııııııı :asigim:
Yüzünü kapıyordu bazen mahcup mahcup , ama geri kalan herrrr yerini açıyor küçük tosbaaaam kaydirigubbakcemile3
Çok güldürdü maymun bizi yaa .. herşeyi çok iyihatta bir kaç gün ileri haftasına göre ..
resimlerini taratıp eklerim bir ara aldığım kot pantolonuyla yerimseniben
Kötü haberse ; karnımda batmalarım olduğunu yazmıştım bir ara . usg de bakarken dr. " ağrın var mı " diye sordu , ben de bu batmalarımı söyledim , magnezyumu düzenli kullanıp kullanmadığımı sordu .. açıkçası çok süt içtiğim günler içmiyordum , yani gün aşırı içiyordum diyebilirim ..
Ağrılarım rahimde kasılma olduğu içinmiş benneyaptımki
Magnezyumu günde 2 kere 2 hafta boyunca içicekmişim
Göğüs uçlarımda bazen sutyenime yapışma olduğunu söyledim , süt gelmiş olabilir dedi , ve göğsün renkli kısımlarında şişme bazen hissizlik bazen aşırı hassasiyet olduğunu söyledim , bunların hepsinin + ağrılarımın rahim kasılması ve Allah korusun :Saruboceq: erken doğum belirtisi olduğunu söyledi ...........................................
İst.daki dr.umu aradım çıkınca hemen , o da " eğer alete bağlamadılarsa seni usg den bunu göremezler , başka bir şeydir ve senin ağrı şikayetini ve rahim ağzı yetmezliği konusundaki evvelden endişeni bildikleri için buna yormuşlardır , sen buraya geldiğindebir alete bağlıycam , ozaman anlarsın nasıl bir şey olduğunu ve görürüz hakkaten bir kasılma var mı yok mu " deyince 28 martta olan kontrolümü haftaya ctesiye aldım , inşallah bir sorun çıkmazsa günü birlik İst.a gelip dönücem ..
Hepimiz birbirimize dua ediyoruz biliyorum ama ben sizden rica ediyorum .. bebeğim zamanında gelsin , erken merken gelmesin :1no2: Benim için bu yönde dua ederseniz size çok minnettar olurum ..
Çünkü Allah korusun bir şey olursa ben bir daha deneyemem , denemem ...............................
ve bir kaç gündür içimdeki sıkıntının sebebi de çıkmış oldu .. dün dedim içimden , kötü bir şeyler olucak bu günlerde , sanki Allah gecinden versin birisini kaybedicem yada birisiyle kötü olucam , hani hayatınızdan birini kaybettiğinizde yada çıkartığınızda yaşadığınız iç sıkıntısı olur ya , 2 gündür ben öyleydim ..
ben inanıyorum o benimle kalacak ama her ne kadar böyle düşünseniz de duyduğunuz olumsuz şeyler sizin enerjinizi düşürmeye yetiyor ..
Burdaki dr.um ne olur ne olmaz bir erken doğum olmasın diye haftalık iğne olan proluton depottan verdi , bir kaç hafta böyle gidecekmiş ..
Sağ salim kucağımıza almak nasip olsun hepimize :Saruboceq:
ben ilk sepeti daha çok beğendim .. ben de haftaya geldiğimde bakma fırsatım olursa giderim ayda nisan ayında geldiğimde bakarım ..
aslında hep kendim yapmayı istiyordum hem sepetimi hem şekerlerimi , kısmet artık ...
canım inşallah güzel haberlerle dönersin .. senin rutin kontrole gittiğin dr.un usg si kaç boyutlu ?
benim buradaki dr.um da gerek yok detaylıya , zaten biz 4 bıyutlu bakıyoruz , herşeyi de görüyoruz , tüm organlarına kadar ... ama dooplerle bakılıyormuş dedim , o da bizim baktığımız da aynısı zaten edi , ama ben yine de merak ediyorum nasıl bir şey bu detaylı olayı .. gelince detaylıca anlatır mısın
kızlar merhabalar,
bugün eşimle karar verdik hemen dr arayıp gittik. bebeğimi gördüm 1 ay aradan sonra. minik kuzum çok sakindi yine.
vee sonunda bizim de cinsiyetimiz belli oldu .
kızım geliyor minicik hanım hanımcık güzel şirin bi kızım olucak inş:teytey::teytey:
minik kızım yavaş yavaş hareket ediyordu elleri ayakları harikaydı:sm_cool:
ama kilosu biraz düşük çıktı. kafam oraya takıldı benim de. 355 gr dedi dr. gerçi dr çok önemsemedi ama 23. haftamız bitiyo zayıfmıyız biraz ne.:çok üzgünüm:
Melek ve Hüzün Yılı umarım ben gitmeden gelirsiniz haberlerinizi bekliyorum,gezmeyin canım aaaaaa :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3
çok sevindim canım maşallah oğluşuna
Gözünaydın canım çok sevindim :1hug:
hüzün canım maşallah oğluna artık yola daha rahat devamŞeniz
Hüzün yılı bekliyoruz seni merakta bırakma
oğlun sağlıklıymış masallah
gozun aydin canim. masallah oglusuna. allah nazardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?