2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

maşallah melek kızı büyüttün bravo kiloda almamışsın çok güzel gidiyosun maşallah kızın yine döktürmüş pozlara bak tühh tühh maşallah

selam kızlar..bende iyice akşamcı oldum gunduz gezmede akşam burdayım..:=)

kızımı özledim, onu görmek istiyorum yaaa..anneme gidicem bu hafta inş.,hazırlıklara başladım sanırım orada b dr a gidip gözükücem ve bebeğimin resmlerini alıcam.

herkese selam bıss dedikkkkk:lepi:
sımdı gecmıse dönüp bır okuyayım sonra ayrıntılara gırecegımkaydirigubbakcemile2

hoş geldin canımm ben yatmaya gidiyorum çok yorgunum bide yarın daha yorgun olmayım uyumaya çalışayım bari:1hug:

selam canım evde oturmaya alışınca nasıl keyifli olur insan evin tadını çıkar bebişler gelince insanın gözü evini felan görmüyo:)sırnaşık şey

haklısın dilara evin tadını cıkarmak lazım..daha yeni ayrıldımişten b hafta oldu..evin eksikleri v kendi ihtyaclarımiçin alışveriş yapıyorum bu aralar.çalışırken hiç gezemiodum..:=)

selam kızlar
BEYAZ MELEK bebeğine maşallah sanki saçları war gibi ya çok hoş çıkmış bayıldım

=star_dust;canım merak etme sagsaglım zamanında gelıcek bebısın hıccc kafanı takma ama ılaçlarını ıhmal etme sakın dualarım senınle:1hug:

esımde 2.sepetı cok begendı 1 tane yeter ıkısını napıcaksın dıyo banada mantıklı geldı önce seker sepetı sonra bakım kremlerı ıcın kullanırımkaydirigubbakcemile5
canım benım doktorumun usg si 4 boyutlu herseyını tek tek ölcuyo ıncelıyo ve cok net renklı göruyosun a.s

canım hadı gözunaydın mınık prensesın gelıyo
kılosu bu haftalarda pek yuksek cıkmaz son aylarda daha cok kılo alıyo bebekler

çok sevindim canım maşallah oğluşuna
Gözünaydın canım çok sevindim :1hug:

gozun aydin canim. masallah oglusuna. allah nazardan korusun

[/QUOTE]

hepınıze cok tesekkur ederım kızlar cok sagolunŞeniz

Son düzenleme:
gelelım ayrıntılaraaasengözlerimebaksanab
kızlar doktora gıttım oğlusumu gördum masallah ıyı dedı doktorum renklıde ızlemek cok hostu
yarın seker yuklemem var tetanoz asısından bahsetmedı doktorum bende sormadım unuttum
akıntım ıcın jel ve fıtıl verdı yıne kan surupları balık yagı hapı verdı
1.5 ay sonra gelebılırsın tekrar dedı
neyse sonra babamız bızı yemege göturdu karnımızı bır guzel doyurduk oradan havalımanına gecıp annemleın ucak bıletlerını aldık
eve geldık annemlerle konustum netten sonra buraya yazdım hemen cıkmak zorunda kaldım kuzenımın evıne hırsız gırmıs:1shok:
apar topar oraya gıttık gerdanlıgını ve bılgısayarının kasasını alıp kaçmıslar
bıde ortalıgı dagıtmıslar neysekı cana gelen mala gelsın baska bısey almamıslar öle ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…