2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım cok sevındım melegının ıyı olmasına.:1hug:
bende renklı ultrasonda oglusumu gormek ıstıyorum. ama daha cok var dıger kontrolumuze.sositososito
bu arada kuzenınede gecmıs olsun dıyorum.ınsallah bır daha boyle bırsey yasamaz.
dedıgın gıbı cana gelecegıne mala gelsın.
bu arada doktoruna gıttıgınde tetanoz asısını sormayı unutma canım hıc acımıyor.kaydirigubbakcemile

hüzün yılı grafiti beyaz melek sizlerin de gözünüz aydın kızlar. maşallah bebişlerinize. hepinize birer tane boncuk minik kuzumla bizden:CüvCüv:

canım cok sagol çok tesekkur ederım bıtanem ıyıkı varsın:1hug:

Canim neden oyle dusunuyorsun yaaa, etrafta bebegini saglicakla dunyaya getiren, kanamali, beslenmesi yetersiz milyonlarca anne adayi tosun gibi dogururken neden sen hep kotu olani dusunuyorsun. Canim hicbirseycik olmayacak insallah. kendini sikma. kotu seyler kotu seyleri getirir. dusunme. Dua et. Hepimizin emaneti Allah'a sonucta. o kadar dusuk tehlikelilere bir sey olmuyor da sapasaglam durana oluyor. yani olacagi varsa oluyor, yoksa hicbir sey buna sebep olamiyor. kafana takma bebegini eline aldigini dusun canim.

Beyaz Melek anammmmmmmmmmmm bu nasil bir sey olmus boyl;e. masallahhhhhhhhhh... canim ya cidden ne kadar buymus. kafasinin ustundekiler sac mi? sacsa masallah sirma sacli olacak.

canım oğluna 41 kere maşallah herşey yolunda ne güzel kuzeninede geçmiş olsun kötü bi gece geçirmiştir alllah bi daha kötülüklerle karşılaştırmasın allahtan mala gelmiş bu devir çok kötü:teselli:

Huzun yili masallah oglusuna. insan cok mutlu oluyor gordukce. hele ki renkli de gormek daha farklidir. benim burada oyle bir imkanim yok. bildigin eskiiii siyah beyaz ultrason. napalim bebis saglikli olsun da...

Dilaracim sen gunduzcu ben gececi. gene pazar pazar erkencisin masallah. ben de yatacam simdi iyice bastirmadi ama yoruldum bugun. yeni ciciler aldim, yarin eklerim usenmezsem:) gerci gundelik seyler bu seferkiler.

Dilaracim sen gunduzcu ben gececi. gene pazar pazar erkencisin masallah. ben de yatacam simdi iyice bastirmadi ama yoruldum bugun. yeni ciciler aldim, yarin eklerim usenmezsem:) gerci gundelik seyler bu seferkiler.

mecbur erken kalktım canım baya bi kalabalık misafirim gelcek kahvaltı bile yaptık yemek işlerine koyuldum anca yetişir ben pek sevmiyorum misafir varken mutfağa geçip bişerler hazılarmak onlar gelmeden hazılayım da gelin ce muhabbet yarıda kalmasın:)hesap yaptım 17 kişi olcaz bugün kafa kalmaz bendedelikafadulden yarın ekle kızının cicilerini kimbilir neler aldın yine maşallah çok zevklisinde Şeniz

stardustcum sıkma canını.bak ne güzel oğluşun iyiymiş.ona hiçbirşeycik olmucak.allah korusun.

hüzünyılı çok sevindim paşanın iyi olmasına.insan çok mutlu oluyor güörünce.ağzın kulaklarında geziyorsun

maşallah kuzuna maşallah canımm

cnm öncelikle kızın olacakmışş tebrik ederimm sanırım geç öğrenen arkadaşlarımızın kızları olacak ....
sana da çok geçmiş olsun cnm magnezyum hakikaten işe yarıyor.. sana da iyi gelecek inşallah...

allahıımmmm bu nasıll bişeyyy tütütütütü maşallahhh

maşallah canım ne güzell haberler aldım pazar pazar... akşam giremedimm nete yeni eve hala nakil yaptıramadım hep boşveriyorum pazt halletmem lazım...

maşallahh bebişinee maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…