canım cok sevındım melegının ıyı olmasına.:1hug:gelelım ayrıntılaraaasengözlerimebaksanab
kızlar doktora gıttım oğlusumu gördum masallah ıyı dedı doktorum renklıde ızlemek cok hostu
yarın seker yuklemem var tetanoz asısından bahsetmedı doktorum bende sormadım unuttum
akıntım ıcın jel ve fıtıl verdı yıne kan surupları balık yagı hapı verdı
1.5 ay sonra gelebılırsın tekrar dedı
neyse sonra babamız bızı yemege göturdu karnımızı bır guzel doyurduk oradan havalımanına gecıp annemleın ucak bıletlerını aldık
eve geldık annemlerle konustum netten sonra buraya yazdım hemen cıkmak zorunda kaldım kuzenımın evıne hırsız gırmıs:1shok:
apar topar oraya gıttık gerdanlıgını ve bılgısayarının kasasını alıp kaçmıslar
bıde ortalıgı dagıtmıslar neysekı cana gelen mala gelsın baska bısey almamıslar öle ıste
hüzün yılı grafiti beyaz melek sizlerin de gözünüz aydın kızlar. maşallah bebişlerinize.hepinize birer tane boncuk minik kuzumla bizden:CüvCüv:
canım cok sevındım melegının ıyı olmasına.:1hug:
bende renklı ultrasonda oglusumu gormek ıstıyorum. ama daha cok var dıger kontrolumuze.sositososito
bu arada kuzenınede gecmıs olsun dıyorum.ınsallah bır daha boyle bırsey yasamaz.
dedıgın gıbı cana gelecegıne mala gelsın.
bu arada doktoruna gıttıgınde tetanoz asısını sormayı unutma canım hıc acımıyor.kaydirigubbakcemile
sağol canımhihoyyytevet canıma.s
Biz doktordan geldik ......
Haberler hem iyi hem kötü benneyaptımki
İyi haber ; oğluşum çok tatlıydıııııııııııı :asigim:
Yüzünü kapıyordu bazen mahcup mahcup , ama geri kalan herrrr yerini açıyor küçük tosbaaaam kaydirigubbakcemile3
Çok güldürdü maymun bizi yaa .. herşeyi çok iyihatta bir kaç gün ileri haftasına göre ..
resimlerini taratıp eklerim bir ara aldığım kot pantolonuyla yerimseniben
Kötü haberse ; karnımda batmalarım olduğunu yazmıştım bir ara . usg de bakarken dr. " ağrın var mı " diye sordu , ben de bu batmalarımı söyledim , magnezyumu düzenli kullanıp kullanmadığımı sordu .. açıkçası çok süt içtiğim günler içmiyordum , yani gün aşırı içiyordum diyebilirim ..
Ağrılarım rahimde kasılma olduğu içinmiş benneyaptımki
Magnezyumu günde 2 kere 2 hafta boyunca içicekmişim
Göğüs uçlarımda bazen sutyenime yapışma olduğunu söyledim , süt gelmiş olabilir dedi , ve göğsün renkli kısımlarında şişme bazen hissizlik bazen aşırı hassasiyet olduğunu söyledim , bunların hepsinin + ağrılarımın rahim kasılması ve Allah korusun :Saruboceq: erken doğum belirtisi olduğunu söyledi ...........................................
İst.daki dr.umu aradım çıkınca hemen , o da " eğer alete bağlamadılarsa seni usg den bunu göremezler , başka bir şeydir ve senin ağrı şikayetini ve rahim ağzı yetmezliği konusundaki evvelden endişeni bildikleri için buna yormuşlardır , sen buraya geldiğindebir alete bağlıycam , ozaman anlarsın nasıl bir şey olduğunu ve görürüz hakkaten bir kasılma var mı yok mu " deyince 28 martta olan kontrolümü haftaya ctesiye aldım , inşallah bir sorun çıkmazsa günü birlik İst.a gelip dönücem ..
Hepimiz birbirimize dua ediyoruz biliyorum ama ben sizden rica ediyorum .. bebeğim zamanında gelsin , erken merken gelmesin :1no2: Benim için bu yönde dua ederseniz size çok minnettar olurum ..
Çünkü Allah korusun bir şey olursa ben bir daha deneyemem , denemem ...............................
ve bir kaç gündür içimdeki sıkıntının sebebi de çıkmış oldu .. dün dedim içimden , kötü bir şeyler olucak bu günlerde , sanki Allah gecinden versin birisini kaybedicem yada birisiyle kötü olucam , hani hayatınızdan birini kaybettiğinizde yada çıkartığınızda yaşadığınız iç sıkıntısı olur ya , 2 gündür ben öyleydim ..
ben inanıyorum o benimle kalacak ama her ne kadar böyle düşünseniz de duyduğunuz olumsuz şeyler sizin enerjinizi düşürmeye yetiyor ..
Burdaki dr.um ne olur ne olmaz bir erken doğum olmasın diye haftalık iğne olan proluton depottan verdi , bir kaç hafta böyle gidecekmiş ..
Sağ salim kucağımıza almak nasip olsun hepimize :Saruboceq:
gelelım ayrıntılaraaasengözlerimebaksanab
kızlar doktora gıttım oğlusumu gördum masallah ıyı dedı doktorum renklıde ızlemek cok hostu
yarın seker yuklemem var tetanoz asısından bahsetmedı doktorum bende sormadım unuttum
neyse sonra babamız bızı yemege göturdu karnımızı bır guzel doyurduk oradan havalımanına gecıp annemleın ucak bıletlerını aldık
eve geldık annemlerle konustum netten sonra buraya yazdım hemen cıkmak zorunda kaldım kuzenımın evıne hırsız gırmıs:1shok:
bıde ortalıgı dagıtmıslar neysekı cana gelen mala gelsın baska bısey almamıslar öle ıste
Dilaracim sen gunduzcu ben gececi. gene pazar pazar erkencisin masallah. ben de yatacam simdi iyice bastirmadi ama yoruldum bugun. yeni ciciler aldim, yarin eklerim usenmezsem:) gerci gundelik seyler bu seferkiler.
kızlar merhabalar,
bugün eşimle karar verdik hemen dr arayıp gittik. bebeğimi gördüm 1 ay aradan sonra. minik kuzum çok sakindi yine.
vee sonunda bizim de cinsiyetimiz belli oldu .
kızım geliyor minicik hanım hanımcık güzel şirin bi kızım olucak inş:teytey::teytey:
minik kızım yavaş yavaş hareket ediyordu elleri ayakları harikaydı:sm_cool:
ama kilosu biraz düşük çıktı. kafam oraya takıldı benim de. 355 gr dedi dr. gerçi dr çok önemsemedi ama 23. haftamız bitiyo zayıfmıyız biraz ne.:çok üzgünüm:
bütün annelere iyiakşamlar..umarım hepiniz iyisinizdir.bende uzun zamandır giremiyordum.yanlarım çok agrıyor ve 4 gündür uyuyamıyorum.doktora gittim ve magnezyum ilacı içiyorum şimdi:)))bende bebişimin cinsiyetini öğrendim.doktorum büyük ihtimal kızınnnnnnnnnnnnnnn geliyor dedi.rabbimden tek isteğim oğlum olduğu için bide hayırlı saglıklı bi kız çocuğuydu dileklerim kabul oldu binlerce kez şükürler olsun.görseydiniz soll eliyle sağ ayagını yakalamıs bıakmıyor muzurr sey.darısı bebişlerinin cinsiyetini öğrenemeyenlerin basına.Allahım isteyen herkese bu duyguyu kat kat versin.bu arada kikoleyim yazdığın seyi radyoda dinlemiştim ve cok ağlamıstım bir şey bu kadar güzel anlatılır vurgulanır.paylaşımın için teşekkürlerr
selammmm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sanırım güzel bir rüyadan geldim kızlar..........
maşallah kızım nasıl büğümüş tü anlatamam.........
herşey, çok güzel ve çok normalmiş çok şükür.....
çok tatlı olmuş ya büğümüş resimlerini de eklerim birazdan:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
gelelım ayrıntılaraaasengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?