hüzün yılı grafiti beyaz melek sizlerin de gözünüz aydın kızlar. maşallah bebişlerinize.hepinize birer tane boncuk minik kuzumla bizden:CüvCüv:[/Q
teşekkür ederim canıma.s.tüm bebişlere maşallahherkes çok iyi gidiyor.allahım bozmasın:Saruboceq:
günaydın kızlar..herkese iyi pazarlar veeee Dünya kadınlar günümüz kutlu olsuuun.
canım ya ağutos annesiyim aslında 31 temmuz ama 2 ağustoa dedikleri için oraya geçmiştim.senide biliyorum canım ara sıra burayada bakıyorum herkesler iyimi diye.
gelelim kontrolundeki söylenenlere bence içini ferah tut.:teselli:mümkün olduğuncada dinlen canım hemen en kötüyü düşünmeklava: .ALLAH ın izniyle kötü bişey olmıyacak.:Saruboceq::Saruboceq:
stardust canım bebeğin iyi şuan sadece onu düşüne herşey güzel olacak aklından çıkar kötü düşünceleri erkende felanda gelmicek zamnı neyse okadar allahın izniyle panik yok nasılsa kontrolün var aklında bişey kalmaz hem biz burdayız seni neşelendiririz canikommm üzme canınıŞeniz
canım öncelikle oğluşuna maşallah sana da geçmiş olsun. inş Rabbim zamanında verir bebeğini kucağına. kendine çook dikkat et. gerçi zaten dikkat ediyosun. içini ferah tutmaya çalış biliyosun psikoloji anne için de bebek için de çok önemli.dualarımız sizinle olacak.:teselli:
Canım oğluşunun iyi olmasına çokk sevindim,sende kendine sıkıntı yapma sakın 1 hafta sonra git doktoruna içini rahatlat inşallah.Zamanında gelicek oğluşun merak etme hatta gecikincede hadi paşam dersin kaydirigubbakcemile3 .
star Dust cığım şimdi geldim okudum da üzülme ne olur .bebeğin gayet iyiymiş .hem ultrasyonla öyle anlasıldığını da hiç duymamıştım. nst diye bir alet var kasılmalar sancılar onunla anlasılıyor .yine de sen tedbiri eden bırakma kendi dr una gidersen için rahatlar .
star dust canım maaşallah oğluşuna canını sıkma rahat ol biraz daha sabırla bişi elleme eşimin amcasının gelini 2 bebeğinide 7 aylık doğurdu ki hiçbir sorunu olmadığı halde ve kız hiç oturmuyordu bütün gün ayaktaydı aşırı derecede hareketliydi o bebeklerin 7 aya gelmesi bile mucizeydi ilk bebeği sezeryanla doğdu 7 aylık 1 kilo doğdu ve yaşadı 2. yine 1 kilo doğdu 4 ay önce ve sezeryan yaptığı için normal doğum yapması çok riskliymiş annede bebekte yaşamayabilirmiş ve normal doğum oldu allaha emanet drlar bile şaşırdı mucize diye yani anlatmak istediğim şey yüce allahım nasip ettikten sonra biz ne desek boş bende 6. ayıma girdim ama hala korkuyla yaşıyorum sonrada allaha emanet diyorum içini ferah tut canım bebeklerimiz inş sağlıkla ve vaktinde gelecekler eşim bile bazen hadi yavrum gel artık diyor aman haaaaa vaktinde gelsin sus diyorum korkarak
=star_dust;canım merak etme sagsaglım zamanında gelıcek bebısın hıccc kafanı takma ama ılaçlarını ıhmal etme sakın dualarım senınle:1hug:Canim neden oyle dusunuyorsun yaaa, etrafta bebegini saglicakla dunyaya getiren, kanamali, beslenmesi yetersiz milyonlarca anne adayi tosun gibi dogururken neden sen hep kotu olani dusunuyorsun. Canim hicbirseycik olmayacak insallah. kendini sikma. kotu seyler kotu seyleri getirir. dusunme. Dua et. Hepimizin emaneti Allah'a sonucta. o kadar dusuk tehlikelilere bir sey olmuyor da sapasaglam durana oluyor. yani olacagi varsa oluyor, yoksa hicbir sey buna sebep olamiyor. kafana takma bebegini eline aldigini dusun canim.
stardustcum sıkma canını.bak ne güzel oğluşun iyiymiş.ona hiçbirşeycik olmucak.allah korusun.
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim :1hug: Şeniz
onun hissetmek tüm korkularımı , dr.da duyduğum tüm olumsuz şeyleri alıp götürüyor ..
Allah izin verdiği müddetçe benimle kalacak bunu biliyorum , ben de elimden geleni yapıyorum ve fazlasını yapıcam bundan sonra ..
olumlu düşünüyorum genelde , öyle olmasa daha dr.dan çıkar çıkmaz oğluşuma gidip kot pantolon almazdım sanırım ama bazen çöktüğümü hissediyorum , sonra neden yine böyle hissettiğimi düşünüp düşüncelerimi geri sarınca hep aynı yere gidiyorum , dr.un söyledikleri ......
yani sonuçta kadın benim güle oynaya karşılayacağım bir haber vermedi , yine de elimi karnıma koyup ona sarıldığım zaman içim kıpır kıpır oluyor , sanırım o da bunu hissediyor olmalı ki en okkalısından bir vuruşla bana karşılık veriyor :asigim:
nazar değdirdi kadın gabliba :dilcikar: dün " seni tanıdığımdan beri ilk defa bu kadar olumlu , iyimser gördüm bugün dedi , sonra gamlı baykuş gibi sıaladı tüm olumsuzlukları :bbo: ondan sonra da benim biraz süngüm düşük olunca bana kızıyor niye böyle görünüyorum diye :1closedeyes:
bugün daha iyiyim , yarın unuturum , haftaya ist.dan dönüşte ise hiç bir şeyim kalmayacak inşallah :1rolleyes:
canımcım oncekı mesajmda edıt yaptım ama gordun mu bılmem.
benımde arada bır gogsumden beyaz sut gıbı bırsey gelıyor doktoruma sordum tedırgın olunacak bırsey yok.gelebılır bazı hamılelerde olur dedı.
hatta bır arkadasım gecen sene hamıleydı benı uyarmıstı eger sut felan gelırse korkma sakın dıye.kaydirigubbakcemile
Allah ım butun bebıslerı korusun.:Saruboceq:
canım aslında bendeki yapışıklık hissi sabah akşam sürdüğüm çatlak önleyici kremden de kaynaklanıyor olabilir .. hergün bazen gün aşırı duş alıyorum ama belki vücut ısısyla yeniden bir yapışma hissi olmuş olabilir CADIARZU
son yazdıklarını okuduğum da iyi oldu , teşekkür ederim canım bilgilendirme için Şeniz
kızlar bız geldık cok sukur oğlusum ıyı masallah
gecmısı okumadım henuz sımdı cıkmam lazım gelınce daha detaylı anlatırım
iyi haberlerle dönmene sevindim canım , oğluşa kocaman
kızlar merhabalar,
bugün eşimle karar verdik hemen dr arayıp gittik. bebeğimi gördüm 1 ay aradan sonra. minik kuzum çok sakindi yine.
vee sonunda bizim de cinsiyetimiz belli oldu .
kızım geliyor minicik hanım hanımcık güzel şirin bi kızım olucak inş:teytey::teytey:
minik kızım yavaş yavaş hareket ediyordu elleri ayakları harikaydı:sm_cool:
ama kilosu biraz düşük çıktı. kafam oraya takıldı benim de. 355 gr dedi dr. gerçi dr çok önemsemedi ama 23. haftamız bitiyo zayıfmıyız biraz ne.:çok üzgünüm:
heyyooooooo bi tane daha prenses geliyorrrrrr hihoyyyt
Allah sağlıcakla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin küçük hanımı :Saruboceq: :asigim:
beyaz melek kızın çok güzel pozlar vermiş , maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?