2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

a.s.selam güzel annişler ve sevimli bebişler.hepinizin MEVLİD KANDİLİ mübarek olsun.tüm dualarınız makbul olsun inşallah.bu gece bol bol dua edelim

ayrıca hepinizin kadınlar gününüzde kutlu olsun:lepi:

melekcim maşallah öyküne.senle aynı haftadayızya.sen böle her hafta gidip foto ekliyosun bende özlemimi senin kızınla gideriyorum valla.ay diyorum benim bebişte böle olmuştur şimdi diye.banada saçlı gibi geldi öykü hanım yoksa gölgemi acaba

kızlar hepinizin kadınlar günü ve mevlüt kandili kutlu olsun bu gece bol bol dua edelim bebişlerimiz sağlıklı ve vaktinde gelsinler hayırlı birer evlat olsunlar bize inşallah:Saruboceq: kimsecikler yok herkez gezmeğe çıktı galiba bizim burası çok yağışlı birazdan pazara gideceğim eşimle okadar

Hepimizin Kadınlar Günü kutlu olsun .. Bugünü kutlamamıza sebep olan ve haklarımız için canlarından olan o kadınların da mekanları cennet olsun :Saruboceq:
Ayrıca tüm İslam aleminin mevlid kandili mübarek , dua edenlerin duaları kabul olsun :Saruboceq:

arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim sağlık huzur bereket wersin inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza almak nasip etsin herkesin duaları kabul olsun 2009 hayırlı bir yıl çünkü 3 yıldır biliyorsunuz kuraklık çekiyoruz ama bu sene 10 senedir yagmaayan yagmur yagdı we güzel bi sene olucak inşallah yavrularımızı bu sene kucagımıza alıcaz bunda mutlaka bi hayır wardır yani ben öyle düşünüyorum bebeklerimizi kucagmıza alalım sağlıcakla inşallah hayırlı ewlatlar olsun sorunsuzca büyüsünler inşallah hadi herkesi öptüm

kızlar selamlar,
herkesin mevlid kandili mübarek olsun inş hayırlara vesile olsun. yavrularımıza ve birbirimize çok çok dua edelim. hayırlı sağlıklı evlatlar olarak vaktinde versin Rabbim onları kucağımıza. her zaman iyi anneler olalım en mükemmelini yapabilelim yavrularımız için. Rabbim bize onlardan yana hiiç acı göstermesin.
olmayıp da isteyenelere de bu mucizeyi en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı bi şekilde nasib etsin Allah ım.

arkadaslar herkesin kandili mübarek olsun.
bu mübarek günde dualarımız kabul olsun bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar inşallah
Yüce rabbim olmayanlara da versin .Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…