2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

♥ Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun.. :Saruboceq:

Slm kızlar nasılsınız
dün kontrolüm vardı
resmen dün şok olma günündeymişim hiç düşünmediğim şeyler başıma geldi
önceki randevumuzda kıza benziyor demişti doktorumu erkekmiş sevindik tabii yinede babamız havalardaa ama üç lü tarama sonucumuza göre 300 kadından riskli değil ama daha evel birçok anneye söylenen başıma geldi 300*1 down sendromu dedi
çok düşük korkma dedi ama istersen 4 boyutlu ultrasonda bi bakılsın dedi doktorumuz
canım çok sıkıldıı gerçi bir tek ben üzüldüm eşim hiç birşeyi yok diyor şimdi ulrtason için araştırma yapıcam

canım sizin için büyük bi süpriz olmuş neyse kız erkek farketmez canım sağlıklı olsunlar yeter canım ayrıntılı usg gir tereddütme bişey yoktur ama için rahat olsun dularımız seninle canım sıkma canını:Saruboceq::teselli:

bebeğini üzecek kadar sıkıntı yapma sakın. inş hiçbirşeyi yoktur. çok daha riskliler bile sağlıklı çıktılar seninki de sağlıklıdır hiiç merak etme canım. için ferah olsun. ayrıntılı da güzel haberlerinle sevineceğiz inş. a.s.

Canım üzülme bebişin sapasağlam inş .
yine de içini rahatlatmak için girersin ayrıntılı ultrasyona

bizde herşeyini pembe kız diye aldık anaaam birde değişirse üzülürüm sanirim :) kıza kendimi çok alıştırdım .gerçi 2 dr da kız dedi ama byle değişiklikleri duyunca insan acaba mı diyor

canım hiç üzülme görüceksin bvak ayrıntılıda hiçbişey çıkmayacak ben günlerce yırttım kendimi ağlamaktan ama çok şükür temiz çıktı

canım benim gözün aydın tosban çok iyiymiş bak çok geçmiş olsun ayrıca üzülme bu söylediklerin de bizde oluyor zaman zaman Allaha emanet ettik biz bebeklerimizi sağ salim zamanında Allahın izniyle alıcaz kucağımıza

canım tebrikler bebeğin kızmış çok sevindim
üzülme annesi alır o kilo zamanı var daha çok hemde bak dr un bile çok üztünde durmamış önemli olsaydı muhakkak konuşurdu bu konu hakkında

amanda amnnn çok güzel çıkmış bu yaaa maşşallah onaa kız resmen poz vermiş bu yaa çok sevindim kız sanki kendi bebeğimi görüyor gibi seviyorum ben bu hepimizin bebeklerini gördükce yaa Allah nazarlardan korusun hepimizinkini

selam kızlar 2 gündür giremiyorum çok güzel yazılar geçmiş sohbetler edilmiş gene
herkesin kadınlar günü ve kandili mübarek olsun a.s.
berbak derecede keyifsizim boğazlarım şişmiş 2 gündür yatıyorum hastayım yaa
eyetkinere dikkat et derken kendim hastalansım
nasıl geçicek bu boğaz ağrısı yaa resmen grip oldum ben :bbo:

inş. teşkler zaten olumlu düşünmeye çalışıyorum 300 de 1 heralde o kadar şanssız değilimdir
Canım üzülme bebişin sapasağlam inş .
yine de içini rahatlatmak için girersin ayrıntılı ultrasyona
teşkler umudum zaten o sağlam bebeğim inanıyorum
bizde herşeyini pembe kız diye aldık anaaam birde değişirse üzülürüm sanirim :) kıza kendimi çok alıştırdım .gerçi 2 dr da kız dedi ama byle değişiklikleri duyunca insan acaba mı diyor
ilsucum 16 haftalıktı kıza benziyor dediklerinde o zaman ufaktı ama bu sefer kocaman olmuş tek seferde göremedik bacaklarına bakarken direk açtı bacakları ne varsa gösterdi utanmaz eşimle gözgöze geldik baktım ağzı kulaklarında zaten kızım var erkek istemiştik ama kızada ben çok alışmıştım ben bu sefer daha çok üzüldüm sanki biz çok erkek istedikte oda sorunlu olacak gibi geldi doktor bile şaşırdı kızın var sevin erkek işte diye bence seninki değişmez artık a.s.

canim gecmis olsun. rabbim acil sifa versin ins. :Saruboceq:I]
canim gozunuz aydin. kiz erkek ne farkeder allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. risk durumunu da takma kafana. tertemiz cikacak ins sonuclarin.:1hug:

geçmiş olsun şekerim.bi idrar yolu enfeksiyonuydu aldı başını gitti tam kurtulduk derkende herkes sırayla grip olmaya başladı yaa. allah hepimizide bebeklerimizide korusun inşallah.bence bahar geliyo diye fazla kaptırdık kendimizi.ılık süt ıhlamur iç boğazların yumuşasın canım

maşallah canım ne güzell haberler aldım pazar pazar... akşam giremedimm nete yeni eve hala nakil yaptıramadım hep boşveriyorum pazt halletmem lazım...

maşallahh bebişinee maşallahh

[/QUOTE]

iyi haberlerle dönmene sevindim canım , oğluşa kocaman

cok sagolun cok tesekkur ederım kızlara.s.

nar canım sakın moralını bozma 4 boyutluda goruceksın bebısın gayet saglıklı
zaten 300 de 1 ıhtımal kesın brsey yok ortada merak etme bebısın gayet saglıklı

herkesın kandılını ve dunya kadınlar gununu kutluyorum
bugun cok yorucu bır gundu benım ıcın
sabah ac karna seker ölcumu yaptırdım berbat bırsey ama korkulacak bırsey yok
2 bardak glıkozlu su ıcıyorsunuz ve 1 saat beklıyorsunuz sonra kan alıyolar okadar
sonuc yarın bellı olucak doktorumu arayıp soracagım ınsallah ıyıdır
oradan mutfak ıcın alısverıse gıttık bu arada wenıcede %50 ındırım var alısverıs yapacaklar beklemesın
neyse sonra taksime gittik istiklalde yuruduk yemek yedık oradan esımın akrabalarına gıttık sohbet muhabbet derken bu saat oldu eve yenı geldık........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…