Slm kızlar nasılsınız
dün kontrolüm vardı
resmen dün şok olma günündeymişim hiç düşünmediğim şeyler başıma geldi
önceki randevumuzda kıza benziyor demişti doktorumu erkekmiş sevindik tabii yinede babamız havalardaa ama üç lü tarama sonucumuza göre 300 kadından riskli değil ama daha evel birçok anneye söylenen başıma geldi 300*1 down sendromu dedi
çok düşük korkma dedi ama istersen 4 boyutlu ultrasonda bi bakılsın dedi doktorumuz
canım çok sıkıldıı gerçi bir tek ben üzüldüm eşim hiç birşeyi yok diyor şimdi ulrtason için araştırma yapıcam
Slm kızlar nasılsınız
dün kontrolüm vardı
önceki randevumuzda kıza benziyor demişti doktorumu erkekmiş sevindik tabii yinede babamız havalardaa ama üç lü tarama sonucumuza göre 300 kadından riskli değil ama daha evel birçok anneye söylenen başıma geldi 300*1 down sendromu dedi
çok düşük korkma dedi ama istersen 4 boyutlu ultrasonda bi bakılsın dedi doktorumuz
canım çok sıkıldıı gerçi bir tek ben üzüldüm eşim hiç birşeyi yok diyor şimdi ulrtason için araştırma yapıcam
Biz doktordan geldik ......
Haberler hem iyi hem kötü benneyaptımki
İyi haber ; oğluşum çok tatlıydıııııııııııı :asigim:
Yüzünü kapıyordu bazen mahcup mahcup , ama geri kalan herrrr yerini açıyor küçük tosbaaaam kaydirigubbakcemile3
Çok güldürdü maymun bizi yaa .. herşeyi çok iyihatta bir kaç gün ileri haftasına göre ..
resimlerini taratıp eklerim bir ara aldığım kot pantolonuyla yerimseniben
Kötü haberse ; karnımda batmalarım olduğunu yazmıştım bir ara . usg de bakarken dr. " ağrın var mı " diye sordu , ben de bu batmalarımı söyledim , magnezyumu düzenli kullanıp kullanmadığımı sordu .. açıkçası çok süt içtiğim günler içmiyordum , yani gün aşırı içiyordum diyebilirim ..
Ağrılarım rahimde kasılma olduğu içinmiş benneyaptımki
Magnezyumu günde 2 kere 2 hafta boyunca içicekmişim
Göğüs uçlarımda bazen sutyenime yapışma olduğunu söyledim , süt gelmiş olabilir dedi , ve göğsün renkli kısımlarında şişme bazen hissizlik bazen aşırı hassasiyet olduğunu söyledim , bunların hepsinin + ağrılarımın rahim kasılması ve Allah korusun :Saruboceq: erken doğum belirtisi olduğunu söyledi ...........................................
İst.daki dr.umu aradım çıkınca hemen , o da " eğer alete bağlamadılarsa seni usg den bunu göremezler , başka bir şeydir ve senin ağrı şikayetini ve rahim ağzı yetmezliği konusundaki evvelden endişeni bildikleri için buna yormuşlardır , sen buraya geldiğindebir alete bağlıycam , ozaman anlarsın nasıl bir şey olduğunu ve görürüz hakkaten bir kasılma var mı yok mu " deyince 28 martta olan kontrolümü haftaya ctesiye aldım , inşallah bir sorun çıkmazsa günü birlik İst.a gelip dönücem ..
Hepimiz birbirimize dua ediyoruz biliyorum ama ben sizden rica ediyorum .. bebeğim zamanında gelsin , erken merken gelmesin :1no2: Benim için bu yönde dua ederseniz size çok minnettar olurum ..
Çünkü Allah korusun bir şey olursa ben bir daha deneyemem , denemem ...............................
ve bir kaç gündür içimdeki sıkıntının sebebi de çıkmış oldu .. dün dedim içimden , kötü bir şeyler olucak bu günlerde , sanki Allah gecinden versin birisini kaybedicem yada birisiyle kötü olucam , hani hayatınızdan birini kaybettiğinizde yada çıkartığınızda yaşadığınız iç sıkıntısı olur ya , 2 gündür ben öyleydim ..
ben inanıyorum o benimle kalacak ama her ne kadar böyle düşünseniz de duyduğunuz olumsuz şeyler sizin enerjinizi düşürmeye yetiyor ..
Burdaki dr.um ne olur ne olmaz bir erken doğum olmasın diye haftalık iğne olan proluton depottan verdi , bir kaç hafta böyle gidecekmiş ..
Sağ salim kucağımıza almak nasip olsun hepimize :Saruboceq:
canım tebrikler bebeğin kızmış çok sevindimkızlar merhabalar,
bugün eşimle karar verdik hemen dr arayıp gittik. bebeğimi gördüm 1 ay aradan sonra. minik kuzum çok sakindi yine.
vee sonunda bizim de cinsiyetimiz belli oldu .
kızım geliyor minicik hanım hanımcık güzel şirin bi kızım olucak inş:teytey::teytey:
minik kızım yavaş yavaş hareket ediyordu elleri ayakları harikaydı:sm_cool:
ama kilosu biraz düşük çıktı. kafam oraya takıldı benim de. 355 gr dedi dr. gerçi dr çok önemsemedi ama 23. haftamız bitiyo zayıfmıyız biraz ne.:çok
üzgünüm:
inş. teşkler zaten olumlu düşünmeye çalışıyorum 300 de 1 heralde o kadar şanssız değilimdirbebeğini üzecek kadar sıkıntı yapma sakın. inş hiçbirşeyi yoktur. çok daha riskliler bile sağlıklı çıktılar seninki de sağlıklıdır hiiç merak etme canım. için ferah olsun. ayrıntılı da güzel haberlerinle sevineceğiz inş. a.s.
teşkler umudum zaten o sağlam bebeğim inanıyorumCanım üzülme bebişin sapasağlam inş .
yine de içini rahatlatmak için girersin ayrıntılı ultrasyona
ilsucum 16 haftalıktı kıza benziyor dediklerinde o zaman ufaktı ama bu sefer kocaman olmuş tek seferde göremedik bacaklarına bakarken direk açtı bacakları ne varsa gösterdi utanmaz eşimle gözgöze geldik baktım ağzı kulaklarında zaten kızım var erkek istemiştik ama kızada ben çok alışmıştım ben bu sefer daha çok üzüldüm sanki biz çok erkek istedikte oda sorunlu olacak gibi geldi doktor bile şaşırdı kızın var sevin erkek işte diye bence seninki değişmez artık a.s.bizde herşeyini pembe kız diye aldık anaaam birde değişirse üzülürüm sanirim :) kıza kendimi çok alıştırdım .gerçi 2 dr da kız dedi ama byle değişiklikleri duyunca insan acaba mı diyor
canim gecmis olsun. rabbim acil sifa versin ins. :Saruboceq:I]selam kızlar 2 gündür giremiyorum çok güzel yazılar geçmiş sohbetler edilmiş gene
herkesin kadınlar günü ve kandili mübarek olsun a.s.
berbak derecede keyifsizim boğazlarım şişmiş 2 gündür yatıyorum hastayım yaa
eyetkinere dikkat et derken kendim hastalansım
nasıl geçicek bu boğaz ağrısı yaa resmen grip oldum ben :bbo:
canim gozunuz aydin. kiz erkek ne farkederSlm kızlar nasılsınız
dün kontrolüm vardı
selam kızlar 2 gündür giremiyorum çok güzel yazılar geçmiş sohbetler edilmiş gene
herkesin kadınlar günü ve kandili mübarek olsun a.s.
berbak derecede keyifsizim boğazlarım şişmiş 2 gündür yatıyorum hastayım yaa
eyetkinere dikkat et derken kendim hastalansım
nasıl geçicek bu boğaz ağrısı yaa resmen grip oldum ben :bbo:
canim gecmis olsun. rabbim acil sifa versin ins. :Saruboceq:I]
teşekkür ederim sıla
içtim derincim ama boğazım felaket üşüyorumdasevtap canım c vitamini al ıhlamur iç geçmiş olsun
geçmiş olsun şekerim.bi idrar yolu enfeksiyonuydu aldı başını gitti tam kurtulduk derkende herkes sırayla grip olmaya başladı yaa. allah hepimizide bebeklerimizide korusun inşallah.bence bahar geliyo diye fazla kaptırdık kendimizi.ılık süt ıhlamur iç boğazların yumuşasın canım
teşekkürler canım eşim gripdi zaten uzun zamandır kapmayayım diye çok uğraştım ama olmadı
içtim bişiyler yatarım birazdan da
Huzun yili masallah oglusuna. insan cok mutlu oluyor gordukce. hele ki renkli de gormek daha farklidir. benim burada oyle bir imkanim yok. bildigin eskiiii siyah beyaz ultrason. napalim bebis saglikli olsun da...
hüzünyılı çok sevindim paşanın iyi olmasına.insan çok mutlu oluyor güörünce.ağzın kulaklarında geziyorsun
maşallah canım ne güzell haberler aldım pazar pazar... akşam giremedimm nete yeni eve hala nakil yaptıramadım hep boşveriyorum pazt halletmem lazım...
maşallahh bebişinee maşallahh
iyi haberlerle dönmene sevindim canım , oğluşa kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?