çok çok teşekkür ederim tatlım...bana gölge gibi geldi ama inşallah saçlıdır.....melekcim maşallah öyküne.senle aynı haftadayızya.sen böle her hafta gidip foto ekliyosun bende özlemimi senin kızınla gideriyorum valla.ay diyorum benim bebişte böle olmuştur şimdi diye.banada saçlı gibi geldi öykü hanım yoksa gölgemi acaba
canım hayırlsısı olsun oğlun olacakmış çok sevindim...rabbim gönlünüze göre vermiş allahın izniyle ona bişey olmayacak çok sağlıklı annesi kötü şeyler düşünme tamam mı...Slm kızlar nasılsınız
dün kontrolüm vardı
resmen dün şok olma günündeymişim hiç düşünmediğim şeyler başıma geldi
önceki randevumuzda kıza benziyor demişti doktorumu erkekmiş sevindik tabii yinede babamız havalardaa ama üç lü tarama sonucumuza göre 300 kadından riskli değil ama daha evel birçok anneye söylenen başıma geldi 300*1 down sendromu dedi
çok düşük korkma dedi ama istersen 4 boyutlu ultrasonda bi bakılsın dedi doktorumuz
canım çok sıkıldıı gerçi bir tek ben üzüldüm eşim hiç birşeyi yok diyor şimdi ulrtason için araştırma yapıcam
sevtapduzyol;5623271 [COLOR="darkorchid" .!.:amanda amnnn çok güzel çıkmış bu yaaa maşşallah onaa kız resmen poz vermiş bu yaa çok sevindim kız sanki kendi bebeğimi görüyor gibi seviyorum ben bu hepimizin bebeklerini gördükce yaa Allah nazarlardan korusun hepimizinkini[/COLOR]
teşkler beyaz melek şimdi 4 boyutlu ultrason araştırıyorumda ama bulamadım koca maraşta yok 3 boyutlu herzaman girdiğimiz değil heralde acaba onamı gitsem karar veremedim
günaydın güzel anneler ve ttlı bebekleri ben bugün bebeğimi görmeye gidiyorum ama size bir günaydın diyeyim dedim inş kızım çok iyidir dra giderken hep telaşlanıyorum çünki inş güzel geçicek saat 12 de randevum gelmem 3ü bulur hemen yazarım size hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?