2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

swethome canım benım teŞekkÜr ederım.............
Kızım Çok bÜĞÜmÜŞŞ Çok Şırınlıkler yaptı bıze................

sağol cnm inş. iyi olacak ben maraşa uzağım malesef çağlayanceritteyim gölbaşına gidiyorduk doktora şimdi 3 boyutlu ultrason araştırdım malesef özelşde yok üniversite hastaneside çok kalabalık imkansız malesef giremeyecem bebğimin iyi olduğunu düşünmekten başka çaremiz kalmadı

inşallah bebişinde o odada sağlıkla büyür annesiii

canım tıp fakültesinde ricada bulun .
eşin asker galiba anldığım akdarı ile .sen k.amraştaki jandarma komutanlığı yada askeri yetkililerden bir aracı koyarsan araya belki de halledrisn.
çünkü arkadaşıma amniyosentez için sıra çok va rdediklerinde oradaki proflardan birini tanıyormuş.hemen halletmiş.
biliyorsun , kolay olur.
birde antep de çok yakın oraya da bak istersen.çağlayanceritten şehre indikten sonra 1 saat içinde antep te olurusn va sanko hastanesinde 4 boyutlu ve 3 boyutlu ve diye görmüştüm sanki canım
sen bir araştır.nette sanko hastanesinin sitesi var .canım ama bebeğin çok iyi.fakat için rahatlasın olur mu?

benimm oğlumm kendini hissettiriyoo artıkk çok nett... çok mutlu oldummm dün taklalar attı sanki harikaydı hatta kokrtum bi ara hiç bu kadar net olmamıştı :))) çok şükür... ama kocişim hala hissedemedi yakalayamadı mucizemizin tekmeciklerini...

MAŞALLAH OĞLUNA CANIMMM BEN DE ÇOOOK NET HİSSEDİYORUM ÇOK HAREKETLİ ÖYKÜ..........
ÇOK YARAMAZ OLACAK SANIRIM:lepi:

MAŞALLAH OĞLUNA CANIMMM BEN DE ÇOOOK NET HİSSEDİYORUM ÇOK HAREKETLİ ÖYKÜ..........
ÇOK YARAMAZ OLACAK SANIRIM:lepi:

maşallah canımm bütün temmuz bebeklerine ve güzell annelerine
sağlıklı olsunlar da yaramaz olsunlar hem yaramaz çocuk akıllı olur derler..:))))

ayyy bızım babamız ilk defa dun gece hıssettııdelikafadulden:lepi:

C.tesı gÜnÜ sevgılı kızım,teyzesıne shov yaptı.
Kahvaltı ettık ablam ıle rahat bır Şekılde oturarak konuŞuyorudm.
Aaa bır baktım gÖbeĞımde dıaŞrı doĞru hareket bayaĞı fakedılıyor.hoopp dıye.bır kaÇ kez vurud.kızım Çok hoŞumuza gıttı.
Saha sonra ayakta doalŞtım felan uzandım.bır baktım.hareket ettıĞı yere gÖbeĞım.dıaŞrdan bayaĞı bellı fıldır fıldrı oyunuyor.
YıĞenım var erkek 18 yaŞında oda gÖrÜd aaa oynuyor dıye nasıl gÜlÜyor.
Evett dedım sana yapıyor.
Eve gıdınce babaya da yap deıdm yapmadı ama :)))))
Çok olaĞanÜstÜ bır duygu .tekmelenmekten galıab bızler zevk alıyoruz.:)))))

ayyy bızım babamız ilk defa dun gece hıssettııdelikafadulden:lepi:

bir iki haftadır babasının eline tekmelerini hissetttiyor kızım ama dokunma ile.
bir de gözler dışardan bakınca göstereceğ günler glese isi.inşallah.
yaramaz kızlar babaya düşükün olur sözünü kanıtlıyor.
baba nasıl göbeğe dokunuyor.bizim ki pıt pıt dolaşıyor

melekcim bi site var bide oaraya bak istersen çok süper şeyler var ama adını verirsem bişe olurmuki acaba

Aslında gÖrsel olarak Çok gÜzel mobılyalar var...........
Ben netten Çok beĞendıklerım oldu ama yakından gıdıp elleyınce ınceleyınce Çok kalıtelı doku ve boyalarda olmadıĞını gÖrdÜm.............
O yÜzden en Önemlı Şey yakından gıdıp gÖzÜnÜzle gÖrmek.........
Özellıkle bebek odalarında kullanılan boya ve malzeme Çok Önemlı........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…