sağol cnm inş. iyi olacak ben maraşa uzağım malesef çağlayanceritteyim gölbaşına gidiyorduk doktora şimdi 3 boyutlu ultrason araştırdım malesef özelşde yok üniversite hastaneside çok kalabalık imkansız malesef giremeyecem bebğimin iyi olduğunu düşünmekten başka çaremiz kalmadıgünaydın güzel anneler.
geçmişe kısaca baktım melek maşallah kızına ,pek bir gzüel çıkmış.yaramaz şey yumuk ellerini doığunca koklamak laızm onun.
stardust sakın ha umutusz olma.
doktor varsayımdan bahsetmiş iğne de vemiş zaten.
tedbir bziden takdir allahtan.
inşallah sağlıkla en uygun şekilde sağlıkla doğurup kucağın alacaksın miniğini.korkma annesi.
nar sende sakın stres yapma aynı aşamalardan bzide geçtik.
oğlun hayırlı uğurlu olsun.:))))))) bana da böyle bir süpriz yapar mı acaba benim minik kızım.
sadce 4 boyutluya gir ve için rahatlasın canım.
doktora k.maraş ta mı gidiyorusn .
hangisine gittiğini merka ettim.
inşallah bebişinde o odada sağlıkla büyür annesiiihaftasonu kızımıza oda bakmaya çıktık.................
bursadaki tüm mağzaları gezdik hemen hemen...........
bir türlü seçemedim..............modelini beğendim..........kalitesi hoşuma gitmedi.............
kalitesini beğendim modelini sevmedim...............
artık gezmekten yorulmuştum..........umidimi kesmiştim ki............
çileğe girdik...............birden odaya içim çok ızındı..........dokunduğumda mobilya gıcır gıcır kalite geldi elime mobilyası ,boyası çok hoş ve çok kaliteliydi...........yatağını da beğendim büğüyen karyolalı odayı sevdim..bir de 3 kapaklı dolabı.rafı...........alt değiştirme komidini ve ek komidini hepsini beğendim.........
içime çok sindi ve çilek odasını almaya karar verdiik kızıma.........
eşim hemen alalım dedi ama ben haftaya alalım dedim...1 hafta daha araştırayımmm başka bişey beğenmezsem haftaya kızımızın tam takım odasını alıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz...
çok mutluyum yaaaaaaaaaa
fiyatıda oldukça uygun.............2050 ytl tam takımı.............
istersen bazı parçalarını almazsın o zaman fityat düşüyor.................
ama ben halı avize ve gece lambasını ve başka aksesuarları da hepsini seçtim 2500 ytl hesap çıkrı......ama çok içime sindiiii
şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum odamızı........
sağol cnm inş. iyi olacak ben maraşa uzağım malesef çağlayanceritteyim gölbaşına gidiyorduk doktora şimdi 3 boyutlu ultrason araştırdım malesef özelşde yok üniversite hastaneside çok kalabalık imkansız malesef giremeyecem bebğimin iyi olduğunu düşünmekten başka çaremiz kalmadı
üstteki pembe odayı beğendim ve almaya karar verdim kızlar nasıl
benimm oğlumm kendini hissettiriyoo artıkk çok nett... çok mutlu oldummm dün taklalar attı sanki harikaydı hatta kokrtum bi ara hiç bu kadar net olmamıştı :))) çok şükür... ama kocişim hala hissedemedi yakalayamadı mucizemizin tekmeciklerini...
MAŞALLAH OĞLUNA CANIMMM BEN DE ÇOOOK NET HİSSEDİYORUM ÇOK HAREKETLİ ÖYKÜ..........
ÇOK YARAMAZ OLACAK SANIRIM:lepi:
benimm oğlumm kendini hissettiriyoo artıkk çok nett... çok mutlu oldummm dün taklalar attı sanki harikaydı hatta kokrtum bi ara hiç bu kadar net olmamıştı :))) çok şükür... ama kocişim hala hissedemedi yakalayamadı mucizemizin tekmeciklerini...
ayyy bızım babamız ilk defa dun gece hıssettııdelikafadulden:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?