2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

herkese merhaba. kızlar bebegı hıssedenler gobegın altında kasıklarının ustunde mı hıssedıyorlar. yoksa karın bolgesındemı

göbeğin altı kasıkalrın üstü canım.
pır pır bir şeyler hissederisn.sorna zamanla büyüyecek kuzularızmı heryerde hissedeceğiz inşallah.
hissettin galiba nihayet annecik

ben bazen kasıklarıma doğru bazen de göbeğimde hissediyorummm.............
her yerde hissediyorum pıt pıt...bazen çok aşırı güçlü hissediyorum bazen çok küçük pıt pıtlar hıssediyorummm

annişler bişe soracam doktorlarınız çatlak önleyi önerdilermi kullanmaya başlayan varmı.bende bazen ani kaşıntılar oluyo kaşımaya korkuyorum.sadece aşırı gerginlik hissettiğimde bebe yağıyla nemlendiriyorum

canım ben hamileliğimin başından beri tüm vucudumu bebek yağı ile yağlıyorum.........
16.hafhaftamdan bu yana da doktorumun yazdığı clearens yağ kullanıyorum çatlaklar için........
umarım çatlamayız:1rolleyes:

kizlar iyi haftalar herkese. gecmisi okudum geldim.
bebislerle randevular guzel gecmis anlasilan, herkesin gozu aydin. ben de ayrintiliya girdim cumartesi gunu - cok sukur hersey yolunda. 1.5 aydir gormuyordum kizimi gercekten cok degismis. 2 hafta sonra seker yuklemesi var. huzun yili - seker yuklemesi 50mg'likmiydi senin? aclik tokluk farketmiyormus galiba degil mi?

babaylon ben şimdi hastaneyi arayıp soracağım ama aç gitmek çok daha iyi diye biliyorum.
hüüzn yılı nasıl olduğunu anlatırmısn ?

teşekkür ederim canım.bu yağ eczanelerdemi satılıyo aktarcılardamı.sen doktoruna çok güveniyosun oda sana iyi bişe önermiştir illakide bi denemk lazım.şimdi okadar marka varki insan tereddütte kalıyo.gerçi bünyeden bünyeyede değişiyo ama yinede tedbiri elden bırakmayalım

kızlar aç karna gidiyoruz test ıcın daha ıyı sonuc verıyorus bende aç gittim
100 mg 2 bardak 50mg glıkozlu su ıctım tadı berbattı suyu ıctıkten sonra 1 saat bekledım daha sonra kan aldılar bu kadar bugun doktorumu arayıp sonucu ogrenıcem

Son düzenleme:
şimdi aradım .labaoratuar ile konuştum.
saat 11 den önce gelmenzi laızm dedi.
zaten saat 9.da gieceğim dedim çok gzüel dedi.
aç karnına gideceğiz.
önce kanımızı alcak.normal çıkarsa yükleme yapacağız.
yani şekerli su felan vereceğiz toplam 3 saat burada oalcaksınız.
işiniiz ayarlayıp gelirseniz çok iyi olur dedi.bende tamammm dedim.
ama muhakkaak aç ve sabah saatlerinde olunacakmış.
keşke o arda kızmı da görebilsem inşallah doktor müsaittir .:)))))arada kaynayarak doktorun odasına girmem gerekecek inaşşlalholur:)

huzunyili canim tesekkurler. benden 50'lik istedi yalniz. sweethome senin ki kaclik? olmadi ben de arayip sorarim sonra.

canım gr.olarak sormadım.çünkü sabaj önce doktoruma giidp tahlil isteiği yaptıracağım.o arada ne isteği belli olur.
aslında benim muayene günümde alacaktım kağıdı ama işler sebebi ile böyle ayaralamak zorunda kaldım o yüzden ben de istek kağıdı yok .fakat en uygun hangisi ise onu isteyecektir.
ama aç gitmek sağlama alır uğraşmayız

Son düzenleme:
kizlar bu arada bebek arabamizi haftasonu aldik. ancak portbebeyi almadim. sanki gereksiz gibi geliyor bana. sadece puset + ana kucagi aldik. portbebe nin kullanisliligi ile ilgili fikri olan var mi?

port bebe oalyını ben de sevmiyorum.a ama kullanan annelerden sormak lazım.
sokakta kullanan çok insan görüyorum ama .bilmiyorum bend ekararsız kaldım. nereden aldın babaylon sen ve hangi marka pusetiniz?

port bebe oalyını ben de sevmiyorum.a ama kullanan annelerden sormak lazım.
sokakta kullanan çok insan görüyorum ama .bilmiyorum bend ekararsız kaldım. nereden aldın babaylon sen ve hangi marka pusetiniz?

evet yaa cok hantal birsey gibi geliyor bana. mutlaka rahatligi vardir ama sanki kullanim suresi de cok kisa. kullanan arkadaslar oldu mu hic acaba?
ben icerenkoy carrefour joker'den aldim, bébé confort'un loola modeli. bir tek jokerlerde satiliyormus. icime sindi cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…