kizlar iyi haftalar herkese. gecmisi okudum geldim.
bebislerle randevular guzel gecmis anlasilan, herkesin gozu aydin. ben de ayrintiliya girdim cumartesi gunu - cok sukur hersey yolunda. 1.5 aydir gormuyordum kizimi gercekten cok degismis. 2 hafta sonra seker yuklemesi var. huzun yili - seker yuklemesi 50mg'likmiydi senin? aclik tokluk farketmiyormus galiba degil mi?
annem geliyooo oleyyy çok mutlu oldumnm şimdi konuştumm...ayın 17 sinde gelcekmiş....
ayın 20 sinde dr a gitmeyi düşünüyorum.. o zaman 23+4 olcaz oğlum bayağı büyümüştür çok özledimm oğlumu...
kıslar merhaba internetten alışveriş yapanınız var mı sizce güvenilir mi
annem geliyooo oleyyy çok mutlu oldumnm şimdi konuştumm...ayın 17 sinde gelcekmiş....
ayın 20 sinde dr a gitmeyi düşünüyorum.. o zaman 23+4 olcaz oğlum bayağı büyümüştür çok özledimm oğlumu...
ben aldım canım bi kaç parça bişey ama görüp almak gibi olmuyor en küçük hatada çok pişman oluyorsun ben resimlerden beğenerek almıştım markasına çok dikkat etmemiştim ama bildiğin güvendiğin markalar varsa onlardan al
cnm eşim emniyet mensubu polis yani .aradım hastaneyi öncelik yokmuş uzaktan gelene ben bir sene maraşta kaldım biliyorum orası sabah 5 de fln gidilip sıra oluyorsun mümkün değil şuan seçim zamanı izin almak çok zor oluyor .ilgilendiğin için teşkler .ben 40 yaş çocuğuyum sağlığımyerinde doğdum eşim 35 yaş çocuğu ama ben o kadar değilim yaş 32 içindeyim daha inş. sağlıklı ben eminim a.scanım tıp fakültesinde ricada bulun .
eşin asker galiba anldığım akdarı ile .sen k.amraştaki jandarma komutanlığı yada askeri yetkililerden bir aracı koyarsan araya belki de halledrisn.
çünkü arkadaşıma amniyosentez için sıra çok va rdediklerinde oradaki proflardan birini tanıyormuş.hemen halletmiş.
biliyorsun , kolay olur.
birde antep de çok yakın oraya da bak istersen.çağlayanceritten şehre indikten sonra 1 saat içinde antep te olurusn va sanko hastanesinde 4 boyutlu ve 3 boyutlu ve diye görmüştüm sanki canım
sen bir araştır.nette sanko hastanesinin sitesi var .canım ama bebeğin çok iyi.fakat için rahatlasın olur mu?
teşekkür ederim canım benim oyun parkı yatağım var için nevresim arıyorum bir tek internette buldum ama güvenemiyorum
Maşallah bebişine.Şeker yüklemesi için aç gelin dediler bana 1 ay sonra yaptırıcam.
kizlar bu arada bebek arabamizi haftasonu aldik. ancak portbebeyi almadim. sanki gereksiz gibi geliyor bana. sadece puset + ana kucagi aldik. portbebe nin kullanisliligi ile ilgili fikri olan var mi?
kızlar kesınlıkle chıcconun ve pierrecardının 3 tekerleklı arabasını tevsıye etmıyorum acayıp agır
dun hayat parka gıttık bebısımın park yatagını begendık fıyatı 320 tl abım alıcakmıs öle soyledı 1 ay sonra alıcaz ınsallah:asigim:
bebek odamız zaten bellıydı bılıyosunuz çilegin biconcepe modelını alıcak anneannemız:asigim:
cnm eşim emniyet mensubu polis yani .aradım hastaneyi öncelik yokmuş uzaktan gelene ben bir sene maraşta kaldım biliyorum orası sabah 5 de fln gidilip sıra oluyorsun mümkün değil şuan seçim zamanı izin almak çok zor oluyor .ilgilendiğin için teşkler .ben 40 yaş çocuğuyum sağlığımyerinde doğdum eşim 35 yaş çocuğu ama ben o kadar değilim yaş 32 içindeyim daha inş. sağlıklı ben eminim a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?