2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Maşallah bebişine.Şeker yüklemesi için aç gelin dediler bana 1 ay sonra yaptırıcam.

[/QUOTE][/QUOTE]Günaydın kızlar bugün nasılsınız..
Ben sanki grip olacakmışım gibi hissediyorum bol bol vitamin almaya çalışıyorum inşallah çabucak atlatırım bende size beğendiğim bi takımın resmini ekliyorum bakalım sizde beğenecekmisiniz
[/QUOTE]

annem geliyooo oleyyy çok mutlu oldumnm şimdi konuştumm...ayın 17 sinde gelcekmiş....

ayın 20 sinde dr a gitmeyi düşünüyorum.. o zaman 23+4 olcaz oğlum bayağı büyümüştür çok özledimm oğlumu...

gözün aydın canım allah kavuştursun

bende bu hafta gidecem bende çok merak ediyorum bebişlerimi görmeyeli 1 ay oldu

kıslar merhaba internetten alışveriş yapanınız var mı sizce güvenilir mi

ben aldım canım bi kaç parça bişey ama görüp almak gibi olmuyor en küçük hatada çok pişman oluyorsun ben resimlerden beğenerek almıştım markasına çok dikkat etmemiştim ama bildiğin güvendiğin markalar varsa onlardan al

gözün aydın canım doğuma kadar kalır inşallah.bizim yerimizede hasret gider bol bol

teşekkür ederim canım benim oyun parkı yatağım var için nevresim arıyorum bir tek internette buldum ama güvenemiyorum

cnm eşim emniyet mensubu polis yani .aradım hastaneyi öncelik yokmuş uzaktan gelene ben bir sene maraşta kaldım biliyorum orası sabah 5 de fln gidilip sıra oluyorsun mümkün değil şuan seçim zamanı izin almak çok zor oluyor .ilgilendiğin için teşkler .ben 40 yaş çocuğuyum sağlığımyerinde doğdum eşim 35 yaş çocuğu ama ben o kadar değilim yaş 32 içindeyim daha inş. sağlıklı ben eminim a.s

kızlar kesınlıkle chıcconun ve pierrecardının 3 tekerleklı arabasını tevsıye etmıyorum acayıp agır
dun hayat parka gıttık bebısımın park yatagını begendık fıyatı 320 tl abım alıcakmıs öle soyledı 1 ay sonra alıcaz ınsallah:asigim:
bebek odamız zaten bellıydı bılıyosunuz çilegin biconcepe modelını alıcak anneannemız:asigim:

c.teis günü park yatakalra baktım bende.
şöyle bir göz attım.
fiayatlar 180 den başlıyor 400 e kadar çıkıyor.
ama görüntü oalrka çok bir fark yok.
benim beğiendim baby2go nun yatağı 200 gibi bir fiayttı.
onu alacağım sanırım.yani anneme onu aldıracağım.anneanneler yaapr ya ilk yatak ve beşik hikayesini o açıdan yani.:)
neyse kızımın şansı bol olsun, da bir de hastane çıkışalrına baktım.ben penye türü olanı almak istiyorum.bazıları vardır bana hoş gelmedi gösterişli ama ben sevemedim.
artık gözlerim bebeğime bir şeyelr bakmaya alıştı.bakalım neler alacağım:)))))

kizlar bu arada bebek arabamizi haftasonu aldik. ancak portbebeyi almadim. sanki gereksiz gibi geliyor bana. sadece puset + ana kucagi aldik. portbebe nin kullanisliligi ile ilgili fikri olan var mi?

gözün aydın detyalı iyi çıkmış.bebek arabassınıda almışsın.kampanyalı renginimi aldın.toplam kaç liraya mal oldu şimdi

ben nette öyle bi model göremedim sadece iki modeli var bebk takımlarında

canım,benim de testim 1/349 çıkmıştı..
hatta amniyosentez istedi doktorum.yaptırmadım.
allah büyük deidm.sadece 3 boyutluya giridm.
orada 4 boyutlu bakıyormuş ölçüm yapan öyle dedi.
ben de önce allah güvendim.sonra da bir şey olsa şimdiey kadar ultrasonda felan belli olurud dedim.
allah sağlık lı nesiller yetiştirmek nasip etisn hepimize değil mi.?
a.s.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…