Canım bir internet sitesi sahibi olarak mutlaka telefonla bağlantı kur derim.Bütün detaylarını da görüş ve bildiğin bilinen bir siteden alışveriş yap.
sanırım bu defa oldu
ben nette öyle bi model göremedim sadece iki modeli var bebk takımlarında
pardon canım cocuk odası ben bebek odası almayı dusunmuyorum gereksız goruyorum Çilek Odası
hÜzÜnyılı bİzde kırmızısını almayı dÜŞÜyoruz onun Çok beĞendİk .ama yakından nasıl duruyor acaba gÖrdÜn mÜ sen
Baktım ben güzel ama çiftlik gibi:)) pek bebek odası gibi değil ya da çok kısa süreli kullanabileceğin bir oda.Ama sen beğendiysen niye olmasın değişik farklı olur.
sonra tekrar bakınca farkettim modeli kıpkırmızı bi arabaa bi erkek çocuğu başka ne isterki
tabiki en önemlisi sağlıklı olması benim test sonucumda 1.300diyor yaş riskii yazmış altına 1.537 inş. kısmet olursa bi şekilde başka bir doktora daha göstermek istiyorum kalbimi bozmayacağım yavrum iyi hepimiz sağlıkla alalım inş. kucağımıza a.s.canım,benim de testim 1/349 çıkmıştı..
hatta amniyosentez istedi doktorum.yaptırmadım.
allah büyük deidm.sadece 3 boyutluya giridm.
orada 4 boyutlu bakıyormuş ölçüm yapan öyle dedi.
ben de önce allah güvendim.sonra da bir şey olsa şimdiey kadar ultrasonda felan belli olurud dedim.
allah sağlık lı nesiller yetiştirmek nasip etisn hepimize değil mi.?
a.s.:Saruboceq:
gözün aydın detyalı iyi çıkmış.bebek arabassınıda almışsın.kampanyalı renginimi aldın.toplam kaç liraya mal oldu şimdi
almayı dusundugumuz bebek arabası ıse bu
dun hayat parkta fıyatını sorduk 850 tl dedı nettekı fıyatar ucmus ıyıce arastırın bence
bende oğluma bu tarz bir oda almayı düşünüyorum.ama sadece yatağını ve dolabını alıcam.yerim müsait değil diğer parçalarını almıcam.
çok sade çok şeker canım sağlıkla büyütürsün inşallah
bende oğluma bu tarz bir oda almayı düşünüyorum.ama sadece yatağını ve dolabını alıcam.yerim müsait değil diğer parçalarını almıcam.
çok sade çok şeker canım sağlıkla büyütürsün inşallah
amin canım.hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi ve büyütelim.allah korusun meleklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?