2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hÜzÜnyılı bızde kırmızısını almayı dÜŞÜyoruz onun Çok beĞendık .ama yakından nasıl duruyor acaba gÖrdÜn mÜ sen

hÜzÜnyılı bİzde kırmızısını almayı dÜŞÜyoruz onun Çok beĞendİk .ama yakından nasıl duruyor acaba gÖrdÜn mÜ sen

evet canım dun gıttım yakından gördum gercekten cok hos
dıger marka park yataklara göre kesınlıkle chıcco kalıtesını gösterıyo
titresımlı 3 kademelı yatak ayarı var ayrıca müzikli

Baktım ben güzel ama çiftlik gibi:)) pek bebek odası gibi değil ya da çok kısa süreli kullanabileceğin bir oda.Ama sen beğendiysen niye olmasın değişik farklı olur.

resimde aksesuar kullanmışlar o öndeki çitler photoshp ta eklenmiş.
ben bu modeli 2 yıl önce bi fuarda gördüm o zman bayiliğini almayı bile düşünmüştüm çok kaliteli idi boyası ve malzemesi ama resimde daha kötü gözüktüğü bi gerçek
sadece kullanışlı olurmu diye düşünüyorum aslında başka tereddütüm yok

tabiki en önemlisi sağlıklı olması benim test sonucumda 1.300diyor yaş riskii yazmış altına 1.537 inş. kısmet olursa bi şekilde başka bir doktora daha göstermek istiyorum kalbimi bozmayacağım yavrum iyi hepimiz sağlıkla alalım inş. kucağımıza a.s.

gözün aydın detyalı iyi çıkmış.bebek arabassınıda almışsın.kampanyalı renginimi aldın.toplam kaç liraya mal oldu şimdi

selsincim tesekkurler. kampanyali rengiydi ama soyle metrocity jokerden farkliydi. puseti turuncu, ana kucagi da frambuaz rengi. ikisi 900e yakin tuttu. bir de acik mavi rengi vardi.

almayı dusundugumuz bebek arabası ıse bu
dun hayat parkta fıyatını sorduk 850 tl dedı nettekı fıyatar ucmus ıyıce arastırın bence

kızlar bende park yatak almayı düşünüyorum çok ideal bişe .kraft-sevi-stork garden bunları beğendim.ama bi hatırlatma yapayımbanada kullanan bi arkadaşım söyledi.bu park yatakların valonlu olanlarına dikkat edin yani ölçüsüne felan.bazıları aşırı genişmiş valon yerleri ve kapılardan geçmiyomuş.park yataklarındada zaten önemli olan odadan odaya taşıma imkanının olabilmesi.ölçmeden almayın derimyasakkelime

bende oğluma bu tarz bir oda almayı düşünüyorum.ama sadece yatağını ve dolabını alıcam.yerim müsait değil diğer parçalarını almıcam.

evet kıkoleyım katılıyorum sana bazıları cok genıs oluyo gercekten kapılardan gecmıyo bıde kumasına dıkkat edın cok ınce naylon gıbı olanları var cabucak yırtılabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…