canımn alttan muayene ettirseydin de kesinleştirseydiniz keşke ...böyle ikilem içinde kalmak cok kötü.
merhabalar ben bugün doktora gittim keseyi gördük ama bebeği görmedik iki hafta sonra gel dedi ama bos gebelik olmasından cok korkuyorum ayrıca bana 7+2 günlük hamilesin dedi benim son adet tarihim 10 ekim nasıl oluyorda 7 hafta 2 günlük hamile oluyorum onuda anlamadım cok moralim bozukkk
doktorum 15 gün sonra tekrar göremezsek bakıcam altan dedi simdilik bakmadı bende anlamadımsenağlamasenağlama
canım benimde son adet tarihim 10 ekim ve doktor banada 7+3 dedi boşuna canını sıkma iyi şeyler düşün a.s
merhabalar ben bugün doktora gittim keseyi gördük ama bebeği görmedik iki hafta sonra gel dedi ama bos gebelik olmasından cok korkuyorum ayrıca bana 7+2 günlük hamilesin dedi benim son adet tarihim 10 ekim nasıl oluyorda 7 hafta 2 günlük hamile oluyorum onuda anlamadım cok moralim bozukkk
ben hesapladım 6 hafta 6 günlük hamilesin hemen boş gebelik denemez yani üzülme
anlaşıldı bana cevap yazılmayacak burdaa.. 2 dir yazıyorumm bir tek kişi bişi yazmadıı.. neyysee... allah hayırlı hamilelikler nasip etsin kıslarr..
sılacım ne sormuştun canım sayfalar çok çabuk ilerleyince farkedememiş olabiliriz
öffffff bu mide bulantısı beni mahfetti ya.......
durmadan meyve yiyorumm bastırsın die içimde mandalina ağacı çıkcak......
gebelik kesesinini önemi var ,benim ilk düşüğüm gebelik kesem küçük olduğu için oldu. bebeğim büyüyordu kesem yavas büyüyordu bebek sığmadı içine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?