2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ızledım hÜzÜn yılı Çok gÜzel ve Çok kullanıŞlıymıŞ gerÇekten de
kesınlıkle katılıyorum chıcco kalıtesı bellı edıyor kendını .

maşallah kızlarr hemen hemen hepiniz almaya başladınız odaları ya da kafanızda var bişeyler ben daha hiç bakmadım bilee....

Kızlar merhaba, hepiniz iyisinizdir umarım.Selsin bebek odasını çok beğendim canım bizde taşınma durumuna göre düşünücez oda işini,şu an sadece park yatak sığar :) .Bakalım kısmet.

Hüzün yılı bu park yatağa bizde baktık kampanyası vardı chiccoda,bebek arabasıyla beraber 900 tl. 15 marta kadar geçerliymiş.

Ben bugün pek iyi değilim,sabahtan yengemin annesinin vefat haberini öğrendim çok üzüldüm başıma ağrı girdi.

canım basınız sagolsun mekanı cennet olsun ınsallah:Saruboceq:

canım başınız sağolsun

canım basınız sagolsun mekanı cennet olsun ınsallah:Saruboceq:

çiçeks başınız sağolsun.
canım.

basınız sağolsın cicekcim mekanı cennet olsun inş

canım başınız sağolsun

Amin hepiniz sağolun.Kadın geçen hafta rüyasını görmüş ya,ölmüş birinin peşinden gidiyodum demiş . Ben çok etkilendim, Allah rahmet eylesin

Selam kıslar Nasılsınız bakalım geçmişi okudum geldim
Stardust geçmiş olsun canım kalbini ferah tut lütfen sıkıntı yapma kafan rahat olsun sağlıkla gelicek yavrun inş.
Nur34 canım sende rahatsızlanmışsın geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen çaresi dinlenmek inan bana...
Ahududulu cinsiyetiniz belli olmuş hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. canım
grafiti sizinde cinsiyetiniz belli olmuş maşallah canım sağlıkle gelsin yavrukuşlar inş.

selsin canım bu odaya nereden baktın bende oda takımı beyaz istiyorum aksesuarlarla renklendiricez mobilyasını nasıldı yakından inceledinmi canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…