ayyy bızım babamız ilk defa dun gece hıssettııdelikafadulden:lepi:
C.tesİ gÜnÜ sevgİlİ kızım,teyzesİne shov yaptı.
Kahvaltı ettİk ablam İle rahat bİr Şekİlde oturarak konuŞuyorudm.
Aaa bİr baktım gÖbeĞİmde dıaŞrı doĞru hareket bayaĞı fakedİlİyor.hoopp dİye.bİr kaÇ kez vurud.kızım Çok hoŞumuza gİttİ.
Saha sonra ayakta doalŞtım felan uzandım.bİr baktım.hareket ettİĞİ yere gÖbeĞİm.dıaŞrdan bayaĞı bellİ fıldır fıldrı oyunuyor.
YİĞenİm var erkek 18 yaŞında oda gÖrÜd aaa oynuyor dİye nasıl gÜlÜyor.
Evett dedİm sana yapıyor.
Eve gİdİnce babaya da yap deİdm yapmadı ama :)))))
Çok olaĞanÜstÜ bİr duygu .tekmelenmekten galİab bİzler zevk alıyoruz.:)))))
bir iki haftadır babasının eline tekmelerini hissetttiyor kızım ama dokunma ile.
bir de gözler dışardan bakınca göstereceğ günler glese isi.inşallah.
yaramaz kızlar babaya düşükün olur sözünü kanıtlıyor.
baba nasıl göbeğe dokunuyor.bizim ki pıt pıt dolaşıyor
sweethome ogrenince haber verirmisin lutfen. 100'lukte kesin aclik gerekiyormus ama bunda tam bilemedim.
kizlar bu arada bebek arabamizi haftasonu aldik. ancak portbebeyi almadim. sanki gereksiz gibi geliyor bana. sadece puset + ana kucagi aldik. portbebe nin kullanisliligi ile ilgili fikri olan var mi?
gözün aydın canım allah kavuştursun
bende bu hafta gidecem bende çok merak ediyorum bebişlerimi görmeyeli 1 ay oldu
gözün aydın canım doğuma kadar kalır inşallah.bizim yerimizede hasret gider bol bol
Kızlar merhaba, hepiniz iyisinizdir umarım.Selsin bebek odasını çok beğendim canım bizde taşınma durumuna göre düşünücez oda işini,şu an sadece park yatak sığar :) .Bakalım kısmet.
Hüzün yılı bu park yatağa bizde baktık kampanyası vardı chiccoda,bebek arabasıyla beraber 900 tl. 15 marta kadar geçerliymiş.
Ben bugün pek iyi değilim,sabahtan yengemin annesinin vefat haberini öğrendim çok üzüldüm başıma ağrı girdi.
gaydın pendik diye yazmıyor baktım ama chicconun sitesine .
acaba sen tam adresi biliyor musun?
herkese kocaman merhaba kızlar kahvaltı ettim ve kızımı görmeye gittim çok tatlıdı ilk defa yüzünüde gösterdi tam resim alacakkken kafasını çevirdidelikafadulden güzel bi poz yakalayamadıkneyse çok şükür herşey oylunda bir sürü tahlil istedi onları yaptırcam aç gidip içinde şekerde var haftaya salı tekrar çağırdı tahlil sonuçlarını hemde bebişe bakacak tekrarkaydirigubbakcemile5 kızım 570 gram olmuş boyu ölçülmüyo haliyle birazda pozizyon uygun değildigamyoncuiremsu şimdilik bende haberler bu kadar
herkese kocaman merhaba kızlar kahvaltı ettim ve kızımı görmeye gittim çok tatlıdı ilk defa yüzünüde gösterdi tam resim alacakkken kafasını çevirdidelikafadulden güzel bi poz yakalayamadıkneyse çok şükür herşey oylunda bir sürü tahlil istedi onları yaptırcam aç gidip içinde şekerde var haftaya salı tekrar çağırdı tahlil sonuçlarını hemde bebişe bakacak tekrarkaydirigubbakcemile5 kızım 570 gram olmuş boyu ölçülmüyo haliyle birazda pozizyon uygun değildigamyoncuiremsu şimdilik bende haberler bu kadar
Aranıza yeni katıldım:1hug:.Şaka gibisiniz. Bir sürü ileti var şöle bi baktım Hatta bakamadımmm.yerimseniben, Ben de Hayırlısıyla 17 temmuz da kız annesi olacağım geçen USG ye girdim her şey güzel Rabbimin izniyle..Allah isteyen herkese bu sevgiyi yaşatsınn..Hayırlısıyla
Aranıza yeni katıldım:1hug:.Şaka gibisiniz. Bir sürü ileti var şöle bi baktım Hatta bakamadımmm.yerimseniben, Ben de Hayırlısıyla 17 temmuz da kız annesi olacağım geçen USG ye girdim her şey güzel Rabbimin izniyle..Allah isteyen herkese bu sevgiyi yaşatsınn..Hayırlısıyla
sanada merhaba canım.maşallah kızına.çok güzel ya hergün görsek keşke
hoşgeldin canım
anam bu kız tosuncuk olmuş ya resmen masallah kuzuna
maşallah cnm ne güzell büyümüş meleğin
adresi aldım
tepeören tuzla da imiş.
aslında gidilebilecek yakınlıklta.
ama o c.tsi misafirimiz var.
offfff
kötü oldu.
ve belli bir oran yokmuş her ürüne göre değişiyormuş.
isteyene tam adresi verebilirm aldım.
sitede soru olmazsa burayada yazayım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?