2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kızlar Chiccoda tekstilde %50 indirim var aklınızda olsun. Haftasonu oğluşuma birsürü şey aldım çok güzel şeyler var hastane çıkışları filan çok güzel..

Kıslar bana msj geldi ama ben gidemicem bu hafta kontrolümüz var çünkü
Chicco Depo satışı 14 mart cumartesi saat 10:00-14:00 arasında chicco merkez Depoda satışa sunulacakmış.
Pendik tarafındaydı sanırım depo satış yeri
karşıda olanların Bilgisine...

ayyy bızım babamız ilk defa dun gece hıssettııdelikafadulden:lepi:

maşallahh ne güzell darısı benim kocişimin başına...

ne güzelll yaa benimki o kadar değilll maşallah yavruna

benim kocişim de dokununca sakinleşiyor oğülumm :))))

sweethome ogrenince haber verirmisin lutfen. 100'lukte kesin aclik gerekiyormus ama bunda tam bilemedim.

acaba benden de istermi dr um hiç bahsetmedi kaçıncı haftaya kadar yapılıyo acaba?

kizlar bu arada bebek arabamizi haftasonu aldik. ancak portbebeyi almadim. sanki gereksiz gibi geliyor bana. sadece puset + ana kucagi aldik. portbebe nin kullanisliligi ile ilgili fikri olan var mi?

ne güzelll iyi günlerde kullanın.. almak değill nasıl bişey alabileceğim konusunda bile fikrim yok...

gözün aydın canım allah kavuştursun

bende bu hafta gidecem bende çok merak ediyorum bebişlerimi görmeyeli 1 ay oldu

gözün aydın canım doğuma kadar kalır inşallah.bizim yerimizede hasret gider bol bol

çok teşekkürler ............a.s.

canım başınız sağolsun üzüldümm...

herkese kocaman merhaba kızlar kahvaltı ettim ve kızımı görmeye gittim çok tatlıdı ilk defa yüzünüde gösterdi tam resim alacakkken kafasını çevirdidelikafadulden güzel bi poz yakalayamadık neyse çok şükür herşey oylunda bir sürü tahlil istedi onları yaptırcam aç gidip içinde şekerde var haftaya salı tekrar çağırdı tahlil sonuçlarını hemde bebişe bakacak tekrarkaydirigubbakcemile5 kızım 570 gram olmuş boyu ölçülmüyo haliyle birazda pozizyon uygun değildigamyoncuiremsu şimdilik bende haberler bu kadar

Aranıza yeni katıldım:1hug:.Şaka gibisiniz. Bir sürü ileti var şöle bi baktım Hatta bakamadımmm.yerimseniben, Ben de Hayırlısıyla 17 temmuz da kız annesi olacağım geçen USG ye girdim her şey güzel Rabbimin izniyle..Allah isteyen herkese bu sevgiyi yaşatsınn..Hayırlısıyla

sanada merhaba canım.maşallah kızına.çok güzel ya hergün görsek keşke

hoşgeldin canım
anam bu kız tosuncuk olmuş ya resmen masallah kuzuna

tuzla mermercıler organıze sanayı sitesinde çok büyük bir yer chicco merkez depo yazıyor deponun üzerinde. dış cephesi mavi renkli çoook büyük bir depo. Zaten Tuzla Mermerciler Sitesinde Değirmen Pastanesinin olduğu yere gidince kime sorarsanız gösterirler. Değirmen pastanesinin yanında düz devam edin sağ tarafa baktığınızda depoyu görmemeniz imkansızben böyle bir adres buldum depo yeri hakkında

hoşgeldin canım.allah kızını kucağına almayı nasip etsin

maşallah cnm ne güzell büyümüş meleğin

hoşgeldin canım tebrik ederiz seni de .....

sanada merhaba canım.maşallah kızına.çok güzel ya hergün görsek keşke

hoşgeldin canım
anam bu kız tosuncuk olmuş ya resmen masallah kuzuna

teşekkür ederim kızlar haftasına göre gayet normal kilosu dedi bakalım 10 gün sonra ne kadar büyümüş olcak spacığımkaydirigubbakcemile3

aramıza hoş geldin canım sağlıklı güzel bi hamilelik dilerima.s.

adresi aldım
tepeören tuzla da imiş.
aslında gidilebilecek yakınlıklta.
ama o c.tsi misafirimiz var.
offfff
kötü oldu.
ve belli bir oran yokmuş her ürüne göre değişiyormuş.
isteyene tam adresi verebilirm aldım.
sitede soru olmazsa burayada yazayım:))

tam adresi ver canım ben gideyim cumartesituzlanın içimi dışımı

Herkese merhaba; bugün hem geçmişi okuyup, aynı anda da iş yetiştirilmiyomuş onu görmüş oldum, size günaydın bile diyemedim. Cinsiyeti belli olan arkadaşları smdiden tebrik ediyorum. Detaylı usg ye girmiş birçok anne adayımız, bütün mesajlar cok ılımlı ve neşeliydi, hepsi adına cok sevindim. Stardust cım sende sakın yüzde ihtimalleri kafana takma ben onlara hiç inanmıyorum, eminim herşey simdi oldugndan cok daha güsel olcak zaman ilerledikçe. Çiçekcim başın saolsun bu arada. Alalacele hoşgeldin cnm, iyi paylaşımlar...Umarım kimseyi unutmamışımdır kaydirigubbakcemile2

Bende hala hiçbirşey hissetmiyorum. Bugün tekrar doktoruma gidicem. Boylece 3 haftada 3 kere doktora gitmiş olcam. 22+0 oldum hala tık yok iyce sinirlerim boşaldı resmen haftasonu, bi de inanılmaz bir hiperaktivite vardı 2 gündür, sanki hamile degilmişim gibi sürekli ayaktaydım ve hiç yorulmadım, bu da üstüne tuz biber ekti, umarım hersey yolundadır...senağlamasenağlamasenağlama

bende yarın gideceğim dr a çok heyecanlıyım
tam bir ay oldu nekadar büyümüştür kimbilir.

maşallah dilaracığım.
ne güzel hasret gidermişsizn.
ama poz vermeyi sevmiyor galiba minik yavrumuz ha :)
ben de benimkinin ,
bende kg sunu tahmin etmeye çalışıyorum.
bende herhalde 550 gr felan diye iddaya giridim eşimle :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…