2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım bende geçen perşembe gittim kontrole.doktora sorduk.o gün tam 22+0 dım.hissetmiyorum diye.oda zaten daha çok erkendi.bundan sonra hissetmeye başlıcaksın dedi.arada pıt pıt birşeyler oluyor ama öyle çok bariz değil.sinirlerin filan boşalmasın.

İşte şunu anlamıyorum, hiçbirşey hissetmediğim gibi hamilelik oncesinden daha hareketli oldum, banamısın demiyorum hiçbiseye 2-3 gündür bi ilginclik var ama çözemedim, daha cok ona sinirim bozuluyo sanırım, kötü seyler getirmemeye calısıyorum aklıma, bugun doktoruma gidicem zaten cumartesi de detaylı usg var. Bir an once bizde hissetsek ya...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aramıza hosgeldın alacalale.a.s.
bu arada nıckın cok hos ve degısık.

canım ayakta cok kalınca da bebek hareketlerını hıssetmeye bılırsın.bende genelde oyle oluyor.fazla ayakta kalınca vede yorgun olunca bende bırsey hıssetmıyorum.
benım kuzenımde hamıle oda calısıyor sabahtan aksama kadar ayakta bebegının kareketlerını ancak 5,5 aylıktan sonra hıssetmeye basladı canım.
ıcını ferah tut hersey yolundadır ınsallah.:Saruboceq:

canım ayakta cok kalınca da bebek hareketlerını hıssetmeye bılırsın.bende genelde oyle oluyor.fazla ayakta kalınca vede yorgun olunca bende bırsey hıssetmıyorum.
benım kuzenımde hamıle oda calısıyor sabahtan aksama kadar ayakta bebegının kareketlerını ancak 5,5 aylıktan sonra hıssetmeye basladı canım.
ıcını ferah tut hersey yolundadır ınsallah.:Saruboceq:
[/QUOTE]

İnşallah cnm, işte görmemişin bebeği olmuş muhabbeti benimki de, herşey bi anda olsun istiyorum, büyüsün sağlıklı olsun hissediyim, babası da hissetsin, olmayınca da üzülüyo insan. Ne zamana dek bekleyeceğimi bilsem içim daha ferah olcak ama bakalım hayırlısı a.s.

Aaaaa alacalale mi nicki yeni gelen arkadaşın, ben onu alalacele anladım Aklım nerdeyse artık... Cok utandımmmm ama cok güldüm kendime simdi:roflol:

diloşum maşallah tatlım kızına ya kocaman olmuş....
allah nazardan sakınsın çok iyi bakmışsın kızına annesi...
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım

ilsucum heycan doruktadır kızını görmene çok az kaldı canım.........
iyi haberlerle geleceksin inşallah bakalım kaç gr olmuş kızın

canım hepımızde var o hemen hersey olsun ıstıyoruz.bırde cogumuzun ılk bebegı olunca daha meraklı ve heyecanlıyız.hihoyyyt

canımcım cikolata yada meyve yedıkten sonra sırt üstü yat bakalım bırkac dakıka bırseyler kıpırdanmaya baslayacakmı?bunu onceden denedın mı bılmıyorum ama bazen benımkı meyve yıyınce hareket etmeye baslıyor.

zuzum accık rahat ol sen böyle üstüne düştükçe bebeğin kaçıyo bence inan o mutlu huzurlu yerinde kafan rahat olsun canım ya

aaa insna enejik olunc abebeğinde niye şüphe etisn ki.
benim görümcem de senin gibi ateş parçası olmuştu.hamile iken gidip görmediği yerelree yürüyerek git desen gididyorud.
tam bir canavar keislmişti.
onun ateşi başımı bişel yakıyorud nerdeyse yeni gelin oalrak ....

oo sen yine doktoruan git ama sakın bebeğimizi üzm edüşünüp kötü şeyler

herkese merhabalar kızlar,

canım gözün aydın. maşallah bebeğine gelişimi tam yerinde devam ediyor. tabi internetten okuduklarım kadarıyla. seninle aramızda iki gün var ama benim bebişimin kilosu çok daha düşük. senin adına çok sevindim ama bizde bi anormallik var sanki ya ufff. ilk aylarda kilo almadığım halde gayet iyiydi gelişimi. son zamanlarda gayet iyi kilo aldım ama bebeğim hiiç kilo almamış sanki. iyice canımı sıkmaya başladı bu durum:1no2:

zuzum ben de geçen hafta hareketli bi hafta geçirdim ve nerdeyse bebişimin hareketleri durma noktasına gelmişti artık hafta sonu. hatta endişelenip apar topar drye gittik. hafta sonu da dinlendim ve kızım güçlü hareketlerine devam etti. dün sanki sabahtan akşama kadar uyanıktı yani canım sen çalışıyorsun ve çok hareketlisin anlaşılan. muhtemelen ondan hissedemiyorsun. yoruluyorsun belki bebeğin de yoruluyor. bi de her hareket beni de yormuyor. taşınacağımız için evi topluyorum yorulmuyorum ama 2 kat merdiven çıkıyorum nefes nefese kalıyorum. kafanı takma canım. hissetmene çok az kaldı.

Denemez miyim cnm ya, her türlü çikolatadan yedim, sütlü, bitter, beyaz, her türlü yatmayı da denedim, resmen cok amiyane bi tabir olcak ama bi amuda kalkmadıgım kaldı ama nafile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…