Herkese merhaba; bugün hem geçmişi okuyup, aynı anda da iş yetiştirilmiyomuş onu görmüş oldum, size günaydın bile diyemedim. Cinsiyeti belli olan arkadaşları smdiden tebrik ediyorum. Detaylı usg ye girmiş birçok anne adayımız, bütün mesajlar cok ılımlı ve neşeliydi, hepsi adına cok sevindim. Stardust cım sende sakın yüzde ihtimalleri kafana takma ben onlara hiç inanmıyorum, eminim herşey simdi oldugndan cok daha güsel olcak zaman ilerledikçe. Çiçekcim başın saolsun bu arada. Alalacele hoşgeldin cnm, iyi paylaşımlar...Umarım kimseyi unutmamışımdır kaydirigubbakcemile2
Bende hala hiçbirşey hissetmiyorum. Bugün tekrar doktoruma gidicem. Boylece 3 haftada 3 kere doktora gitmiş olcam. 22+0 oldum hala tık yok iyce sinirlerim boşaldı resmen haftasonu, bi de inanılmaz bir hiperaktivite vardı 2 gündür, sanki hamile degilmişim gibi sürekli ayaktaydım ve hiç yorulmadım, bu da üstüne tuz biber ekti, umarım hersey yolundadır...senağlamasenağlamasenağlama
tam adresi ver canım ben gideyim cumartesituzlanın içimi dışımı
bende yarın gideceğim dr a çok heyecanlıyım
tam bir ay oldu nekadar büyümüştür kimbilir.
canım bende geçen perşembe gittim kontrole.doktora sorduk.o gün tam 22+0 dım.hissetmiyorum diye.oda zaten daha çok erkendi.bundan sonra hissetmeye başlıcaksın dedi.arada pıt pıt birşeyler oluyor ama öyle çok bariz değil.sinirlerin filan boşalmasın.
aramıza hosgeldın alacalale.a.s.Aranıza yeni katıldım:1hug:.Şaka gibisiniz. Bir sürü ileti var şöle bi baktım Hatta bakamadımmm.yerimseniben, Ben de Hayırlısıyla 17 temmuz da kız annesi olacağım geçen USG ye girdim her şey güzel Rabbimin izniyle..Allah isteyen herkese bu sevgiyi yaşatsınn..Hayırlısıyla
canım ayakta cok kalınca da bebek hareketlerını hıssetmeye bılırsın.bende genelde oyle oluyor.fazla ayakta kalınca vede yorgun olunca bende bırsey hıssetmıyorum.Herkese merhaba; bugün hem geçmişi okuyup, aynı anda da iş yetiştirilmiyomuş onu görmüş oldum, size günaydın bile diyemedim. Cinsiyeti belli olan arkadaşları smdiden tebrik ediyorum. Detaylı usg ye girmiş birçok anne adayımız, bütün mesajlar cok ılımlı ve neşeliydi, hepsi adına cok sevindim. Stardust cım sende sakın yüzde ihtimalleri kafana takma ben onlara hiç inanmıyorum, eminim herşey simdi oldugndan cok daha güsel olcak zaman ilerledikçe. Çiçekcim başın saolsun bu arada. Alalacele hoşgeldin cnm, iyi paylaşımlar...Umarım kimseyi unutmamışımdır kaydirigubbakcemile2
Bende hala hiçbirşey hissetmiyorum. Bugün tekrar doktoruma gidicem. Boylece 3 haftada 3 kere doktora gitmiş olcam. 22+0 oldum hala tık yok iyce sinirlerim boşaldı resmen haftasonu, bi de inanılmaz bir hiperaktivite vardı 2 gündür, sanki hamile degilmişim gibi sürekli ayaktaydım ve hiç yorulmadım, bu da üstüne tuz biber ekti, umarım hersey yolundadır...senağlamasenağlamasenağlama
Aaaaa alacalale mi nicki yeni gelen arkadaşın, ben onu alalacele anladımAklım nerdeyse artık... Cok utandımmmm ama cok güldüm kendime simdi:roflol:
canım hepımızde var o hemen hersey olsun ıstıyoruz.bırde cogumuzun ılk bebegı olunca daha meraklı ve heyecanlıyız.hihoyyytİnşallah cnm, işte görmemişin bebeği olmuş muhabbeti benimki de, herşey bi anda olsun istiyorum, büyüsün sağlıklı olsun hissediyim, babası da hissetsin, olmayınca da üzülüyo insan. Ne zamana dek bekleyeceğimi bilsem içim daha ferah olcak ama bakalım hayırlısı a.s.
ıste alacagımız park yatak
ya bu renk olucak
yada bu renk sızce hangısı daha guzel?kaydirigubbakcemile5
Aaaaa alacalale mi nicki yeni gelen arkadaşın, ben onu alalacele anladımAklım nerdeyse artık... Cok utandımmmm ama cok güldüm kendime simdi:roflol:
bende öyle anlamıstım
alacalale hoşgeldın tatlım aramıza:asigim:
İşte şunu anlamıyorum, hiçbirşey hissetmediğim gibi hamilelik oncesinden daha hareketli oldum, banamısın demiyorum hiçbiseye 2-3 gündür bi ilginclik var ama çözemedim, daha cok ona sinirim bozuluyo sanırım, kötü seyler getirmemeye calısıyorum aklıma, bugun doktoruma gidicem zaten cumartesi de detaylı usg var. Bir an once bizde hissetsek ya...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
herkese kocaman merhaba kızlar kahvaltı ettim ve kızımı görmeye gittim çok tatlıdı ilk defa yüzünüde gösterdi tam resim alacakkken kafasını çevirdidelikafadulden güzel bi poz yakalayamadıkneyse çok şükür herşey oylunda bir sürü tahlil istedi onları yaptırcam aç gidip içinde şekerde var haftaya salı tekrar çağırdı tahlil sonuçlarını hemde bebişe bakacak tekrarkaydirigubbakcemile5 kızım 570 gram olmuş boyu ölçülmüyo haliyle birazda pozizyon uygun değildigamyoncuiremsu şimdilik bende haberler bu kadar
canım hepımızde var o hemen hersey olsun ıstıyoruz.bırde cogumuzun ılk bebegı olunca daha meraklı ve heyecanlıyız.hihoyyyt
canımcım cikolata yada meyve yedıkten sonra sırt üstü yat bakalım bırkac dakıka bırseyler kıpırdanmaya baslayacakmı?bunu onceden denedın mı bılmıyorum ama bazen benımkı meyve yıyınce hareket etmeye baslıyor.
gözlerine inanamıcaksın gördüğünde.15 günde bile nasıl fark oluyor.sen 1 aydır görmüyorsun.kaçta ranedevun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?