2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Aaaaa alacalale mi nicki yeni gelen arkadaşın, ben onu alalacele anladım Aklım nerdeyse artık... Cok utandımmmm ama cok güldüm kendime simdi:roflol:

aaa sen yazana kadar ben hala alalacele okuyorudm.
galiba aniden acele ile üye oldu diyede yorum yaptım kendimce .
allahım bizim bebekelr çok akıllı olackarl akıl bırkamadılar bzde hepsini aldılar

ilsucum heycan doruktadır kızını görmene çok az kaldı canım.........
iyi haberlerle geleceksin inşallah bakalım kaç gr olmuş kızın

evet canım yarın 10.30da randevum heyecan dorukta
bakalım teyzesi nekadar olmuş bizim ki , wn son 197 gr di :roflol::roflol:

hoşgeldin canım.ben de 18 temmuz kız annesi olacağım.sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.:asigim:

zuzum accık rahat ol sen böyle üstüne düştükçe bebeğin kaçıyo bence inan o mutlu huzurlu yerinde kafan rahat olsun canım ya

Aslında cok aklıma getirmemeye calısıyorum ama foruma giripte sizin o güzel mesajlarınızı gorunce cok özeniyorum, etrafımdaki herkesin burnundan getirdim hissedicem diye, sanırım görmezsem rahatlamıcam yine böyle giderse her pazartesi doktora giderim ben artık...

Bende öyleyim cnm tembellik etmeyi yatıp yuvarlanmayı cok severdim simdi dakika oturamıyorum yerimde, sürekli iş çıkartıyorum kendime, kendim bile şaşırıyorum hareketlerime ama cok şükür bahaneyle artık hiçbi yerim agrımıyo yada ben hissetmiyorum koşturmaktan kendimce, bende bebeğe üzülüyorum insallah yanlısanlamaz beni hep bugunlerde hissettiklerimi yazıcam ona ilerde belki daha iyi anlar...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: İnsallah cnm, bende sizleri hep aynı dertten bunaltıyorum ama cinsiyetim degişti, cinsiyeti bilmiyorum, büyüdü kocaman oldu bebegim hicbisey hissetmiyorum, allah saglık versin tabi bebeklerimizin hepsine ve tabi bizlere... Beni bitek siz anlıyosunuz, kime dert yakınsam herkes sanki 40 yıllık anne gibi laf yetiştiriyo ki benim birtek arkadasımın bebegi yok, hatta etrafımda bebek bile yok... O yüzden fazla konusmuyorum artık kimseye, birtek sizle paylaşıyorum..

Cidden akıl kalmadı artık, bozdum aklımı iyice hamileliğimle ve problemlerimle, okudugumu da anlamıyorum... ılsu'cum insallah cok cok güsel haberlerle dönersin, kızın kocaman olmustur simdi,tanıyamıcaksın belkide annesi :ecrin_bebek:

diloşum maşallah tatlım kızına ya kocaman olmuş....
allah nazardan sakınsın çok iyi bakmışsın kızına annesi...
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım

teşekkür ederim tatlım:asigim:yerimseniben

sağol canım teşkkür ederim canım sakın üzme kendini ya herşey yolundadır sen bukadar stres yaparsan bebeğin gelişimine engel olursun kafanı rahat bırak canım hiç düşünme bence bebişin gayet iyi canımŞeniz

bebekelrin kg ları birbine yakın olmayabilir.
kaan kocatpebnin siteisnde kocaman yazıyorç
doktorunuz bir anormlalik var demdiği sürece ne biizm yazıdklarımıza ne de çevredeki hamilelerin bebek kg bakarak karşılaştıam yapmayınzı diyor.
ahududulum.
sakın aklını karıştırma canım
ben doktora normal mi ,iyi mi diye soruyorum.iyi derse hiç takmıyorum.
sen de öyle yap canım

ultrasyon kilosunu nasıl ölçüyor onu anlamıyorum
acaba ölçüm değerlerine göre mi ortalama bir kilo söylüyor

Canım hoşgeldin aramıza benim doğum tarihimde 17 temmuz :).Sağlıkla gelsin bebişlerimiz :1hug:

çiçekçim başınız sağolsun mekanı cennet olsun.............

Sağol melekcim amin

kıslar bu park yataklar kac aya kadar kullanılıyor?

Rosem biz sorduğumuzda bayan 3.5 yaşına kadar kullanabilir dedi.Çok küçük bişey değil çünkü

evet bebeğin .genişilk ve uzunluklarını alıyor.işe kafa ,bacak göbek,felan sorna bir düğmeye basıyor ve oradan çıkarıyor.
ve +- 50 gr fark oalbiir diyor.
bende bebeğimi daha büyümüş göremke için hep +50 yapıyorum içimden
:))))))

Bencede kiloları karşılaştırmsyın kıslar yanılma payı çok yüksek çünkü birde şuan herşeyi normalse kilo durumunu dikkate almıyor doktorlar 28. haftadan sonra önemli sanırım şuan gelişimi çok daha önemli

çok sağol canım. doktor evet normal iyi dedi ama taktım işte bi kere. yanlış ölçüm yapmıştır diye kendimi avutuyorum sadece. stres yapmasam ben de bu durumu iyi olacak sanırım. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasib etsin.:Saruboceq:

Aynı fikirdeyim bende anlamıyorum bir türlü ama doktorumun söyledigine gore cok degisken ve yanıltıcı olabilirmis kilo mevzusu, bende pek üzerinde durmuyorum acıkcası

Bencede kiloları karşılaştırmsyın kıslar yanılma payı çok yüksek çünkü birde şuan herşeyi normalse kilo durumunu dikkate almıyor doktorlar 28. haftadan sonra önemli sanırım şuan gelişimi çok daha önemli

kızlar aşıyı sadece sağlık ocakların da mı yapıyorlar
bizde temmuz da taşındık yeni evimize henüz kayıt yaptırmadım ama herkes aşısını sağlık ocağında yaptırmış burdan okuduğum kadarıyla
hastanede yapmıyorlar mı

uyumaya diye gittim bitürlü uyuyamadım sersem tavuk gibiyim yaaa.
alacalale hoşgeldin aramıza.sanada hayırlı doğumlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…