Aaaaa alacalale mi nicki yeni gelen arkadaşın, ben onu alalacele anladımAklım nerdeyse artık... Cok utandımmmm ama cok güldüm kendime simdi:roflol:
ilsucum heycan doruktadır kızını görmene çok az kaldı canım.........
iyi haberlerle geleceksin inşallah bakalım kaç gr olmuş kızın
kıslar bu park yataklar kac aya kadar kullanılıyor?
Aranıza yeni katıldım:1hug:.Şaka gibisiniz. Bir sürü ileti var şöle bi baktım Hatta bakamadımmm.yerimseniben, Ben de Hayırlısıyla 17 temmuz da kız annesi olacağım geçen USG ye girdim her şey güzel Rabbimin izniyle..Allah isteyen herkese bu sevgiyi yaşatsınn..Hayırlısıyla
zuzum accık rahat ol sen böyle üstüne düştükçe bebeğin kaçıyo bence inan o mutlu huzurlu yerinde kafan rahat olsun canım ya
aaa insna enejik olunc abebeğinde niye şüphe etisn ki.
benim görümcem de senin gibi ateş parçası olmuştu.hamile iken gidip görmediği yerelree yürüyerek git desen gididyorud.
tam bir canavar keislmişti.
onun ateşi başımı bişel yakıyorud nerdeyse yeni gelin oalrak ....
oo sen yine doktoruan git ama sakın bebeğimizi üzm edüşünüp kötü şeyler
herkese merhabalar kızlar,
zuzum ben de geçen hafta hareketli bi hafta geçirdim ve nerdeyse bebişimin hareketleri durma noktasına gelmişti artık hafta sonu. hatta endişelenip apar topar drye gittik. hafta sonu da dinlendim ve kızım güçlü hareketlerine devam etti. dün sanki sabahtan akşama kadar uyanıktıyani canım sen çalışıyorsun ve çok hareketlisin anlaşılan. muhtemelen ondan hissedemiyorsun. yoruluyorsun belki bebeğin de yoruluyor. bi de her hareket beni de yormuyor. taşınacağımız için evi topluyorum yorulmuyorum ama 2 kat merdiven çıkıyorum nefes nefese kalıyorum. kafanı takma canım. hissetmene çok az kaldı.
cnm bence alttaki çok güzel birde ne kadar fiyatı bende aynı modeli beğpendim kampanyalı fiyatı 249 milyon dediler kararsız kaldım bende
diloşum maşallah tatlım kızına ya kocaman olmuş....
allah nazardan sakınsın çok iyi bakmışsın kızına annesi...
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım
herkese merhabalar kızlar,
canım gözün aydın. maşallah bebeğine gelişimi tam yerinde devam ediyor. tabi internetten okuduklarım kadarıyla. seninle aramızda iki gün var ama benim bebişimin kilosu çok daha düşük. senin adına çok sevindim ama bizde bi anormallik var sanki ya ufff. ilk aylarda kilo almadığım halde gayet iyiydi gelişimi. son zamanlarda gayet iyi kilo aldım ama bebeğim hiiç kilo almamış sanki. iyice canımı sıkmaya başladı bu durum:1no2:
.
canım ben dün sordum 320 dedıler a.s
Aranıza yeni katıldım:1hug:.Şaka gibisiniz. Bir sürü ileti var şöle bi baktım Hatta bakamadımmm.yerimseniben, Ben de Hayırlısıyla 17 temmuz da kız annesi olacağım geçen USG ye girdim her şey güzel Rabbimin izniyle..Allah isteyen herkese bu sevgiyi yaşatsınn..Hayırlısıyla
çiçekçim başınız sağolsun mekanı cennet olsun.............
kıslar bu park yataklar kac aya kadar kullanılıyor?
ultrasyon kilosunu nasıl ölçüyor onu anlamıyorum
acaba ölçüm değerlerine göre mi ortalama bir kilo söylüyor
bebekelrin kg ları birbine yakın olmayabilir.
kaan kocatpebnin siteisnde kocaman yazıyorç
doktorunuz bir anormlalik var demdiği sürece ne biizm yazıdklarımıza ne de çevredeki hamilelerin bebek kg bakarak karşılaştıam yapmayınzı diyor.
ahududulum.
sakın aklını karıştırma canım
ben doktora normal mi ,iyi mi diye soruyorum.iyi derse hiç takmıyorum.
sen de öyle yap canım
ultrasyon kilosunu nasıl ölçüyor onu anlamıyorum
acaba ölçüm değerlerine göre mi ortalama bir kilo söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?