benımde cok uykum var nedensemirmirmirmir
bu arada saglık ocagına hıc gıtmedım ben sımdıye kadarbenneyaptımki
doktorumda asıyla ılgılı bısey soylemedı acaba ban kandım gıdıp yaptırsammıgamyoncuiremsu
yada bana ası yapıldımı acaba ben hatırlamıyorumkıbenneyaptımki
Canım tatanoz aşısı hastaneler de vurur fakat ücret alırlar Sağlık ocağı herhangi bir ücret talep etmiyor
Ve bağlı olduğumuz Sağlık ocağına kaydımızı açtırıyoruzki doğumdan sonra bebeğin ilk kontrollerinde felanda gidelim diye çağırıyorlar çünkü doğum yaptığınız dosya gönderiyormuş bağlı olduğunuz sağlık ocağına topuk kanı felanda orda yani sağlık ocağında alınıyor bebekten
kızlar kilo ölçümü yanıltıcı ben doğumda anladım çünkü doğuma girerken bana dedi 3,5 kilo gibi ama kızım doğdu 3,300 o yüzden kesin bi değer değil yanılma payı yüksek:ecrin_bebek:
Herkese merhaba; bugün hem geçmişi okuyup, aynı anda da iş yetiştirilmiyomuş onu görmüş oldum, size günaydın bile diyemedim. Cinsiyeti belli olan arkadaşları smdiden tebrik ediyorum. Detaylı usg ye girmiş birçok anne adayımız, bütün mesajlar cok ılımlı ve neşeliydi, hepsi adına cok sevindim. Stardust cım sende sakın yüzde ihtimalleri kafana takma ben onlara hiç inanmıyorum, eminim herşey simdi oldugndan cok daha güsel olcak zaman ilerledikçe. Çiçekcim başın saolsun bu arada. Alalacele hoşgeldin cnm, iyi paylaşımlar...Umarım kimseyi unutmamışımdır kaydirigubbakcemile2
Bende hala hiçbirşey hissetmiyorum. Bugün tekrar doktoruma gidicem. Boylece 3 haftada 3 kere doktora gitmiş olcam. 22+0 oldum hala tık yok iyce sinirlerim boşaldı resmen haftasonu, bi de inanılmaz bir hiperaktivite vardı 2 gündür, sanki hamile degilmişim gibi sürekli ayaktaydım ve hiç yorulmadım, bu da üstüne tuz biber ekti, umarım hersey yolundadır...senağlamasenağlamasenağlama
bende yarın gideceğim dr a çok heyecanlıyım
tam bir ay oldu nekadar büyümüştür kimbilir.
slm hanımlar tetanoz aşımı oldum gelldim vee uzuun araştırmalardan sonra maraştada 4 boyut ultrasonografi buldumdelikafaduldençarşamba saat 10 ALLAHIN izniyle iyi haberler alıcam .artık maraşta hangi hastane de hangi doktor ve nasıl ultasonografi var hepsini biliyorum:dilcikar:
slm diloş (herkes diloş diyo bende diyebilirim heralde)benim kızımada 4.400 dediler 3.900 geldi doğmadan yanıltıcı olabiliyor .doğrua.skızlar kilo ölçümü yanıltıcı ben doğumda anladım çünkü doğuma girerken bana dedi 3,5 kilo gibi ama kızım doğdu 3,300 o yüzden kesin bi değer değil yanılma payı yüksek:ecrin_bebek:
sağlık ocağını soruyorsan ben ilk defa gittim ad soyad baba adı adres tel alıyorlar gebelik ve aşı kartı çıkarıyorlar .kilo ve tansiyon takibi yapıyorlarmış sonra aşını olup çıkıyorsuna.s.kayıt yaptırıken evrak olarak ne istiyorlar bilgin varmı ?
senin bebiş doğarken çok mu zorlandı annesi acaba o sırada vermiş olmasın 200 gr mı :roflol:
bende sağlık ocağında yapıcam doktorum söyledi sağlık ocakları ücretsiz yapıyo diye git dedi bende dedim zaten ben gittim günümü aldım dedim maşallah diyo ne kadar bilinçlisinkaydirigubbakcemile3
:lepi:hihoyyytkaydirigubbakcemile5
işte bu bende öyle yaptım.seninle günümüz aynı.seni takip ediyorum :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?