2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benımde cok uykum var nedensemirmirmirmir
bu arada saglık ocagına hıc gıtmedım ben sımdıye kadarbenneyaptımki
doktorumda asıyla ılgılı bısey soylemedı acaba ban kandım gıdıp yaptırsammıgamyoncuiremsu
yada bana ası yapıldımı acaba ben hatırlamıyorumkıbenneyaptımki

Son düzenleme:

doktorun söylemesi gerekiyor bence bende bu hafta gidince soracam zaten o da söyler heralde bu haftalarda yaptırılıyo çünkü
sende doktoruna sor bence canım

Canım tatanoz aşısı hastaneler de vurur fakat ücret alırlar Sağlık ocağı herhangi bir ücret talep etmiyor
Ve bağlı olduğumuz Sağlık ocağına kaydımızı açtırıyoruzki doğumdan sonra bebeğin ilk kontrollerinde felanda gidelim diye çağırıyorlar çünkü doğum yaptığınız dosya gönderiyormuş bağlı olduğunuz sağlık ocağına topuk kanı felanda orda yani sağlık ocağında alınıyor bebekten

Kılo baŞ karın kol ve bacakların ÖlÇÜm deĞerlerı gırılıyor ve bılgısayar otomatık Çıkartıyor........ben ce Çok Önemsemeyın farklı olabılır kılolar herkezde...aklınıza kÖtÜ Şeyler getırmeyın

bende sağlık ocağında yapıcam doktorum söyledi sağlık ocakları ücretsiz yapıyo diye git dedi bende dedim zaten ben gittim günümü aldım dedim maşallah diyo ne kadar bilinçlisinkaydirigubbakcemile3

slm hanımlar tetanoz aşımı oldum gelldim vee uzuun araştırmalardan sonra maraştada 4 boyut ultrasonografi buldumdelikafaduldençarşamba saat 10 ALLAHIN izniyle iyi haberler alıcam .artık maraşta hangi hastane de hangi doktor ve nasıl ultasonografi var hepsini biliyorum:dilcikar:

kızlar kilo ölçümü yanıltıcı ben doğumda anladım çünkü doğuma girerken bana dedi 3,5 kilo gibi ama kızım doğdu 3,300 o yüzden kesin bi değer değil yanılma payı yüksek:ecrin_bebek:

kayıt yaptırıken evrak olarak ne istiyorlar bilgin varmı ?

kızlar kilo ölçümü yanıltıcı ben doğumda anladım çünkü doğuma girerken bana dedi 3,5 kilo gibi ama kızım doğdu 3,300 o yüzden kesin bi değer değil yanılma payı yüksek:ecrin_bebek:

senin bebiş doğarken çok mu zorlandı annesi acaba o sırada vermiş olmasın 200 gr mı :roflol:

Hadi canım gözünaydın inş. hayırlı haberlerle döneceksin
Ben aşımı dasha olmadım doktorum 26. haftadan sonra dedi bu haftasonu gidicem tekrar sorucam bakalım ne dicek

merhaba canım bence kafana takma seninle aynı haftalarımız.. ben de çok tutarsız hissediyorum ve bu da çok normal ev taşıdığım ve çok yorulduğum zamanlarda hiç hissetmedim aynen dediğin gibi hamile değildim sanki. dinlendiğinde kendine geliyo sanırım bebişte.. meraklanma canımm...

bende yarın gideceğim dr a çok heyecanlıyım
tam bir ay oldu nekadar büyümüştür kimbilir.

ne güzell yarın gör bebişini de güzell haberlerle gel eminim çok farklı gelecek koskocaman 1 ay ne kadar büyümüştür çok şaşırtıyolar bizi....

merhaba canım tetanoz dan kurtulan bi arkadaşımız daha tebrik ederim...
ayrıntılı ultrason unda inşallah güzell geçecek canımm.. güzell haberler gel inşallahh..

slm diloş (herkes diloş diyo bende diyebilirim heralde)benim kızımada 4.400 dediler 3.900 geldi doğmadan yanıltıcı olabiliyor .doğrua.s
kayıt yaptırıken evrak olarak ne istiyorlar bilgin varmı ?
sağlık ocağını soruyorsan ben ilk defa gittim ad soyad baba adı adres tel alıyorlar gebelik ve aşı kartı çıkarıyorlar .kilo ve tansiyon takibi yapıyorlarmış sonra aşını olup çıkıyorsuna.s.

kızlar benim eltim cumartesi günü doğum yaptı..epidural yapmışlar daha öncekini de sezaeryan yapmıştı..kesinlikle epidural ı tavsiye ederim diyo bugün taburcu olacak tı onunla bi alakası varmı bilmiyorum ama çok rahat olmuş öyle dedi..
ama sütü hemen gelmediği için şimdiden yara olmuş hep sesi çok yorgundu.. korkmadım desem yalan olur

bende sağlık ocağında yapıcam doktorum söyledi sağlık ocakları ücretsiz yapıyo diye git dedi bende dedim zaten ben gittim günümü aldım dedim maşallah diyo ne kadar bilinçlisinkaydirigubbakcemile3

:lepi:hihoyyytkaydirigubbakcemile5
işte bu bende öyle yaptım.seninle günümüz aynı.seni takip ediyorum :))))))))

ben 20. haftamın içinde oldum aşıyı hem tetanoz hemde hepatit ikisinide sağlık ocağında oldum bu ayın 20 sindede ikinci kez olucam okuduğum kadarıyla herkesin doktoru farklı haftalar söylemiş aşı içinfisfisfis

sağlık ocağını soruyorsan ben ilk defa gittim ad soyad baba adı adres tel alıyorlar gebelik ve aşı kartı çıkarıyorlar .kilo ve tansiyon takibi yapıyorlarmış sonra aşını olup çıkıyorsuna.s.[/QUOTE]

bu kadarcık mı bende hastaneden belge isterler heralde diye düşündüm bu hafta kaydımı yaptırıyım o zman
saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…