ben 20. haftamın içinde oldum aşıyı hem tetanoz hemde hepatit ikisinide sağlık ocağında oldum bu ayın 20 sindede ikinci kez olucam okuduğum kadarıyla herkesin doktoru farklı haftalar söylemiş aşı içinfisfisfis
Hadi canım gözünaydın inş. hayırlı haberlerle döneceksin
Ben aşımı dasha olmadım doktorum 26. haftadan sonra dedi bu haftasonu gidicem tekrar sorucam bakalım ne dicek
teşkler .korkulacak hiç birşey yok minicik bi iğne sinek ısırsa daha çok acır .hep güzel haberler duyalım inş.merhaba canım bence kafana takma seninle aynı haftalarımız.. ben de çok tutarsız hissediyorum ve bu da çok normal ev taşıdığım ve çok yorulduğum zamanlarda hiç hissetmedim aynen dediğin gibi hamile değildim sanki. dinlendiğinde kendine geliyo sanırım bebişte.. meraklanma canımm...
ne güzell yarın gör bebişini de güzell haberlerle gel eminim çok farklı gelecek koskocaman 1 ay ne kadar büyümüştür çok şaşırtıyolar bizi....
merhaba canım tetanoz dan kurtulan bi arkadaşımız daha tebrik ederim...
ayrıntılı ultrason unda inşallah güzell geçecek canımm.. güzell haberler gel inşallahh..
canım bana iki ayrı aşı kartı verdi ikisinede ayın 20 si yazdı tetanoz kesin varda hepatitte yapacak mı emin değilim ama yazdığına göre yapacakşutarafagittia.so zaman benim doktorum da bu hafta gönderir heralde kaç kez olacaz hepatit de tekrar yapılıyor mu
teşkler herkesşn doktoru değişik tarihler vermiş ilginçHadi canım gözünaydın inş. hayırlı haberlerle döneceksin
Ben aşımı dasha olmadım doktorum 26. haftadan sonra dedi bu haftasonu gidicem tekrar sorucam bakalım ne dicek
hepatit aşısınıda aban hiç söylemedio zaman benim doktorum da bu hafta gönderir heralde kaç kez olacaz hepatit de tekrar yapılıyor mu
sağlık ocağını soruyorsan ben ilk defa gittim ad soyad baba adı adres tel alıyorlar gebelik ve aşı kartı çıkarıyorlar .kilo ve tansiyon takibi yapıyorlarmış sonra aşını olup çıkıyorsuna.s.
aaa sen yazana kadar ben hala alalacele okuyorudm.
galiba aniden acele ile üye oldu diyede yorum yaptım kendimce .
allahım bizim bebekelr çok akıllı olackarl akıl bırkamadılar bzde hepsini aldılar
merhaba canım bence kafana takma seninle aynı haftalarımız.. ben de çok tutarsız hissediyorum ve bu da çok normal ev taşıdığım ve çok yorulduğum zamanlarda hiç hissetmedim aynen dediğin gibi hamile değildim sanki. dinlendiğinde kendine geliyo sanırım bebişte.. meraklanma canımm...
Evet cnm seni de sürekli takip ediyoruz aynı günde gidiyorus suan :içelim: İşte ben yorgunda hissetmiyorum kendimi ama belki de dediginiz gibi bünyem hareketten yoruluyo ve ben oyle hissetmiyo da olabilirim. Bakalım bu akşam sürekli yatıyım ne olcak sonunda... Bebegimi göriyim de önce delikafadulden
canım bana iki ayrı aşı kartı verdi ikisinede ayın 20 si yazdı tetanoz kesin varda hepatitte yapacak mı emin değilim ama yazdığına göre yapacakşutarafagittia.s
Evet cnm seni de sürekli takip ediyoruz aynı günde gidiyorus suan :içelim: İşte ben yorgunda hissetmiyorum kendimi ama belki de dediginiz gibi bünyem hareketten yoruluyo ve ben oyle hissetmiyo da olabilirim. Bakalım bu akşam sürekli yatıyım ne olcak sonunda... Bebegimi göriyim de önce delikafadulden
nasılsınız dedik kızlar yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?