2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

o zaman benim doktorum da bu hafta gönderir heralde kaç kez olacaz hepatit de tekrar yapılıyor mu

zaten sen gidince onalr bebğin kalbini dinliyorlar.
patpat sesleri dende duyuyorudnç
kg felan bakıp idrar ve kan tahlili yapıyor ve tansiyorn ölçüyorlar.
bende git bri an önce zaten aşı zamanın yaklaşmış.
aşıdan da korkma hiç de öyle acıtmıyor.

Hadi canım gözünaydın inş. hayırlı haberlerle döneceksin
Ben aşımı dasha olmadım doktorum 26. haftadan sonra dedi bu haftasonu gidicem tekrar sorucam bakalım ne dicek

teşkler .korkulacak hiç birşey yok minicik bi iğne sinek ısırsa daha çok acır .hep güzel haberler duyalım inş.

o zaman benim doktorum da bu hafta gönderir heralde kaç kez olacaz hepatit de tekrar yapılıyor mu
canım bana iki ayrı aşı kartı verdi ikisinede ayın 20 si yazdı tetanoz kesin varda hepatitte yapacak mı emin değilim ama yazdığına göre yapacakşutarafagittia.s

Hadi canım gözünaydın inş. hayırlı haberlerle döneceksin
Ben aşımı dasha olmadım doktorum 26. haftadan sonra dedi bu haftasonu gidicem tekrar sorucam bakalım ne dicek
teşkler herkesşn doktoru değişik tarihler vermiş ilginç
hepatit aşısınıda aban hiç söylemedi

bu kadarcık mı bende hastaneden belge isterler heralde diye düşündüm bu hafta kaydımı yaptırıyım o zman
saol canım[/quote]
şutarafagitti

aaa sen yazana kadar ben hala alalacele okuyorudm.
galiba aniden acele ile üye oldu diyede yorum yaptım kendimce .
allahım bizim bebekelr çok akıllı olackarl akıl bırkamadılar bzde hepsini aldılar

Merhaba Kısslaaaarr

Çok hoşsunuz bu kadar zor okunduğunu tahmin edemedim...sırnaşık şey

ALACA LALE

canım bana iki ayrı aşı kartı verdi ikisinede ayın 20 si yazdı tetanoz kesin varda hepatitte yapacak mı emin değilim ama yazdığına göre yapacakşutarafagittia.s

anladım canım çok saol doktoruma gitmeyeli 1 ay oldu önceden bilmem ii olacak çünkü bazen ben hatırlatıyorum ona böyle şeyleri

yolu yarıladık ama hala tam olarak güvenemiyorum kendisine
amniyosentez konusunda pek bilgili olmadığını farkettiğimden beri hep kuşku var içimde

Canım herhangi bi evrak istenmiyor sanırım giden arkadaşlarda yazarlarsa öğrenelim bizde ben evrak yok diyebiliyorum.

sağlık ocağında benim adımı işte eşimin adını başka çocuğun varsa onun adını kilonu tansiyonunu ekliyo kayıtın yapılıyo bide ne gibi rahatsızlar varsa söyle diyo biz burda ilgilencez diyolar

haklısın canım yat dinlen bende yorulduğumda hissetmiyorum iyi olsunlar da geç hissedelim önemli olan o tabii.. ben yorgunluğumu attım oynuyo benim küçük prensim...a.s.

Canım;

Kesinlikle tedirgin olma...Çalışan biriyim gündüzleri hissedemiyorum yoğunluktan bazen geceleri hissedebiliyorum.Zaten Dünyaya geldiklerinde nasıl çok uyuyorlarsa anne karnındada o şekilde...Endişelenme gör hayırlısıyla...

Benden sadece nufus cÜzdanımı ıstedıler
adres soruyor okadar
sonrasında tansıyon kılo ÖlÇÜmÜ , aŞı ve bebeĞın kalp atıŞlarını dınletıyorlar .bı evrak gerekmıyor yanı

ben çok pimpirik olduğumdan hepatit aşımı daha önce yaptırmıştım o yüzdennn sadece tetanoz olacağım bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…