2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım herhangi bi evrak istenmiyor sanırım giden arkadaşlarda yazarlarsa öğrenelim bizde ben evrak yok diyebiliyorum.

teşekkür ederim canım yokmuş ama ben belki hastaneden evrak istiyorlardır diye düşündüm ama öyle değilmiş

kolaymış dilaracım şimdi sağlık ocağının nerde olduğunu bulmaya geldi sıra çok yakınımda olmadığı kesin

teşekkürler ilsu ve dilara..iyiyiz , bugun sgk doktorunada gözükeyim diye sabah dr a gttim kan tahlili ve tsh istendi.kan verdim.hersey iyi de kan degerim 9.5 e düşmüş:=(
dr 2 kere iç hapını dedi.ayrıca tsh degerim referans aralıgında ama düşüğe yakın ne biliim böle çıktı işte..tsh değeri de beyin gelişimi için çok önemli kendi dr umada sorucam.korktumm yane..

selsincim bu aralar hakkaten sokak kızımodundayım:=))..gez gez..kızıma beyaz b elbise aldım 2 pabuç aldım.b magaza denk geldi, perlinanın bebiş ayakkabılarını 15-25 arası satıo, çünkü tasfiye olucakmış.fırsatı degerlendirdim.

selsin sen çalışıodun deil mi?

canım bebeğin iyi çıktıysa sorun yoktur kafanı takma allahın izniyle artık biraz düşme olmaz bu zamandan sonra bebeği tutunmuştur sıkı sıkı sen yine kendi doktorundan şaşma aklınada kötü bişeyler getşrme tatlımyerimseniben

benimde sağlık ocağı 15 dakikalık yürüme yolum var artık yürücez arabaya müsait bir yerde değil-tatlicadiarzu-

melek kıss şaka yaptım alınmadın dimi üzülürüm yoksa benneyaptımki
kaydirigubbakcemile5 canım benim niye kızayımm.......
ben alıngan biri değilim.........
temizlik ve sağlık konusunda çok pimpirikinm bu doğru hiçbir detayı atlamak istemiyorum........

yani hepatiti bir kez oluyoruz bu durumda öylemi melekcim bende bu hafta olucam

ben hamilelikten önce yaptırmıştım 3 doz halinde uygulandı bana.........
ama hepatit aşısı için öncelikle hbs ve anti hbs testleri yapılmalı...........
eğer her ikisi de negatifse aşı o zaman yapılabilir...........
sonra bu testler tekrarlanıyor aşıdan 1 ay sonra.............
bu sefer de hbs:negatif
anti hbs ozitif olmalı ki...aşıdan bağışıklık kazandığın kesinleşsinkaydirigubbakcemile5

slm kızlar ancak bakabildim iş arası 5-10 dk mola verdimde...
nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım.. biz kızımla biraz yorguncayız şu 2-3 ay bian önce geçsede doğum iznimize ayrılsak ne güzel olacakkaydirigubbakcemile3

Görmeden rahatlamıcam sanırım cnm, bende hep öyle düşünmeye çalışıyorum bebeğim cok uykucu bol bol dinlensin içerde sora cok kosturcas beraber ne de olsa diyorum. Teşekkür ederim alaca lale. Hıhhh söledim sonunda, ay ne zormuş ya daha once hic denememiştim sölemeyi a.s.

sağol dilaracım,,bu arada senin bebişinede maşallah, herseyin yolunda olmasına sevindim.kilosuda yerinde maşallah..tu tu tu..:=)...

bakalım bizimki kaç çıkıcak aylık muayenemizde..bnde bugun 23+0 ım..

evet canım çalışıyorum.kızılarının cicilerini ekle bizde görelim.

sağol dilaracım,,bu arada senin bebişinede maşallah, herseyin yolunda olmasına sevindim.kilosuda yerinde maşallah..tu tu tu..:=)...

bakalım bizimki kaç çıkıcak aylık muayenemizde..bnde bugun 23+0 ım..

teşekkür ederim tatlım a.s.ama senin tcker geridenmi geliyo nee benmi öyle görüyorumkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…