2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ok selsincim,akşama eklerim bebişin kıyafetlerini..

dilaracım ticker a artık boyun egdim..malesef düzelmiyo b hafta geriden geliyo

ben hamilelikten önce yaptırmıştım 3 doz halinde uygulandı bana.........
ama hepatit aşısı için öncelikle hbs ve anti hbs testleri yapılmalı...........
eğer her ikisi de negatifse aşı o zaman yapılabilir...........
sonra bu testler tekrarlanıyor aşıdan 1 ay sonra.............
bu sefer de hbs:negatif
anti hbs ozitif olmalı ki...aşıdan bağışıklık kazandığın kesinleşsinkaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

süper oldu bunları öğrenmem doktoruma bilgiçlik taslarım artıkyasakkelime

bu arada bişey daha merak ettim bende muayene üzreti olarak 120 lira ödüyorum bu yaa kadar 15 günde bir gittim ikiz oldukları için yakın takip istedi doktorum sende her gidişinde ücret ödüyormusun ben çok kişiye sordum ama herkes farklı farklı cevap verdi kimi alıyo kimi almıyo diyo senin doktorun nasıl alıyo

gerçi alsa bile değer senin doktorun çok ilgili maşallah ve ultrason cihazıda ii ama benimki malesef öyle değil hem o kadar para ödüyorum hemde bebeklerimi doğru düzgün göremden çıkıyourm malesef

Selsin saol hayatım ya kurtarıcı meleğim ilan ediyorum bugün seni hihoyyyt
Bu arada ben o mağazayı aradım baktığımız modeller 2500 liraymış peşinde 2250 olur dedi ama gidip konuşmak lazım
malzemesi Mdf imiş canımcım bilgin olsun :CüvCüv:

rica ederim canım ne demek.bende cuma çok uğraştım ama sonunda buldum.tam takımdır herhalde.ben sadece dolap ve yatağı alıcam.çünkü benim evim çok küçük yatalk odamın önünde boş bir alan var.şu an eşimin kitaplığı, çalışma masası birde çekyat var..biz orayı oda yapmayı düşünüyoruz.ancak dolap ve yatak sığar.zaten yatağın başı da komidin gibi tekrar komidin almaya gerek yok.herhalde dolap ve yatak 1700 filan alınır peşin

süper oldu bunları öğrenmem doktoruma bilgiçlik taslarım artıkyasakkelime

bu arada bişey daha merak ettim bende muayene üzreti olarak 120 lira ödüyorum bu yaa kadar 15 günde bir gittim ikiz oldukları için yakın takip istedi doktorum sende her gidişinde ücret ödüyormusun ben çok kişiye sordum ama herkes farklı farklı cevap verdi kimi alıyo kimi almıyo diyo senin doktorun nasıl alıyo

gerçi alsa bile değer senin doktorun çok ilgili maşallah ve ultrason cihazıda ii ama benimki malesef öyle değil hem o kadar para ödüyorum hemde bebeklerimi doğru düzgün göremden çıkıyourm malesef
[/QUOTE]

TEŞEKKÜRLER CANIM
evet tatlım doktorumdan çok memnunum..gerçekten değer..ben ayda 3-4 kez gidiyorum doktora ayda bir kez muayne ücreti veriyorum 100 ytl tatlım........
ultrasonu 4 boyutlı süper bi cihaz sankii gerşek gibi her ayrıntısıyla görüyorum bebeğimi bu çok heycanlı oluyor..........
sağlıklı olsunlar da

Kızlar bana tetanoz aŞısı ıÇın 1 nısan da yanı 25 haftandagel dedıler neden acaba bılenınız warmı?

gaydın masallah göbüşüne epey büyümüş son resimden sonra ve kalçalar genişlemeye baslamış :)))

Gaydincim malum güvenlik duvarı saolsun göbegini goremiyorum ama cok şirin olduguna eminim, bayılıyorum hamile göbege yastık gibi duruyo kaydirigubbakcemile3 Ben bugun pek katılamadım, iş güç derken yarı okudum yarı okuyamadım bile umarım yarın efektif olarak katılabilirim. Kendinize yarına dek iyi bakın, ben çıkıyım bebegimi görmeye gidiyim, insallah bi sorun yoktur, gelirim yarın sabah bıdı bıdı söylene söylene...senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…