2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

TEŞEKKÜRLER CANIM
evet tatlım doktorumdan çok memnunum..gerçekten değer..ben ayda 3-4 kez gidiyorum doktora ayda bir kez muayne ücreti veriyorum 100 ytl tatlım........
ultrasonu 4 boyutlı süper bi cihaz sankii gerşek gibi her ayrıntısıyla görüyorum bebeğimi bu çok heycanlı oluyor..........
sağlıklı olsunlar da
[/QUOTE]

ayda bir kez demek gelde sinir olma şimdi ben verdiğim paraya acımıycam ama karşılığını alabilsem.. ben doğumu devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum yeni doğan bölümü çok iyiymiş..doktorum özel muayenehanesinden takibimi yapıyo ama muayenehaneside hiç şık değil cihazıda çok eski özel hastaneye gitsem daha az ücrete daha iyi hizmet alıcam..ama mecburiyetten böyle gidiyo şimdilik hem ayda 240 lira veriyorum hemde gerçekten çok ilkel cihazlarda kontrol ediliyorum ...doktorumla aram ii ama yeterli değil işte..gerçi senin doktorunla uzun zmana dayanan bi geçmişin var tabiki farklı olur ..of ya bu konud ahala kararsızım bu satten sonra doktor değiştirmek de hata mı olur acaba diye düşünüyorum
böyle karışık bi duırum işte
-tatlicadiarzu-

ayda bir kez demek gelde sinir olma şimdi ben verdiğim paraya acımıycam ama karşılığını alabilsem.. ben doğumu devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum yeni doğan bölümü çok iyiymiş..doktorum özel muayenehanesinden takibimi yapıyo ama muayenehaneside hiç şık değil cihazıda çok eski özel hastaneye gitsem daha az ücrete daha iyi hizmet alıcam..ama mecburiyetten böyle gidiyo şimdilik hem ayda 240 lira veriyorum hemde gerçekten çok ilkel cihazlarda kontrol ediliyorum ...doktorumla aram ii ama yeterli değil işte..gerçi senin doktorunla uzun zmana dayanan bi geçmişin var tabiki farklı olur ..of ya bu konud ahala kararsızım bu satten sonra doktor değiştirmek de hata mı olur acaba diye düşünüyorum
böyle karışık bi duırum işte
-tatlicadiarzu-[/QUOTE]

cnm masallah ayda 240 veriyorsun ne yapıyor ki doktorun bu kadar alıyor bence onun bilgisine güveniyorsan değiştirme cnm çünkü cihazlar nasıl olursa olsun bilgisi olan doktor her zaman aynıdıra.s

gaydin maşallah canım bebişine de göbişine de. ben de bu ay baya büyüttüm göbüşümü.

zuzuum inş güzel haberlerle gelirsin canım. bebeğin de uyumuyordur inş da hareket halinde görürsün hiç olmazsa.

Canım bence Çok fazla verıyorsun.................
Ama men-mnunsan sen bılırsın tatlım..................

cnm masallah ayda 240 veriyorsun ne yapıyor ki doktorun bu kadar alıyor bence onun bilgisine güveniyorsan değiştirme cnm çünkü cihazlar nasıl olursa olsun bilgisi olan doktor her zaman aynıdıra.s[/QUOTE]

Canım bence Çok fazla verİyorsun.................
Ama men-mnunsan sen bİlİrsİn tatlım..................

işte sorun da orda doktoruma güveniyordum ama ikizlerde detaylı ultrason çok önemli 2 li 3 lü tarama yapılamadığı için ben doktoruma söyledim o gerk yok 20. haftada girersin dedi..sonra biz ona sormadan 15. haftada gittik sadece cinsiyeti öğrenmek için..ama orda kızımın burun kökünün kısa olduğunu öğrendik..sonra doktoruma söyledim yine çok önemli değil dedi..sonra ısrarlı sormamızın üzerine bi radyoloğa gönderdi..
orda da durumun önemli olabileceğini amniyosentez gerektiğini ve onu hemen o hafta yaptırmam gerktğini söylediler..bizde apar topar istanbula gittk..

doktora bunu söylediğimde bana eğer bi sorun olursa bebeğe müdahale edebiliyorlarmı ki diye sordu..şok oldum doktorum bunu bana soruyo düşünebiliyormusunuz...
ve 24. haftaya kadar müdahale edildiğini öğrendim

çok şükür bişey yok ama söylemek istediğim şu ben bu doktora ayda 240 veriyorum ve herşeyi kendim takip ediyorum

cnm masallah ayda 240 veriyorsun ne yapıyor ki doktorun bu kadar alıyor bence onun bilgisine güveniyorsan değiştirme cnm çünkü cihazlar nasıl olursa olsun bilgisi olan doktor her zaman aynıdıra.s

işte sorun da orda doktoruma güveniyordum ama ikizlerde detaylı ultrason çok önemli 2 li 3 lü tarama yapılamadığı için ben doktoruma söyledim o gerk yok 20. haftada girersin dedi..sonra biz ona sormadan 15. haftada gittik sadece cinsiyeti öğrenmek için..ama orda kızımın burun kökünün kısa olduğunu öğrendik..sonra doktoruma söyledim yine çok önemli değil dedi..sonra ısrarlı sormamızın üzerine bi radyoloğa gönderdi..
orda da durumun önemli olabileceğini amniyosentez gerektiğini ve onu hemen o hafta yaptırmam gerktğini söylediler..bizde apar topar istanbula gittk..

doktora bunu söylediğimde bana eğer bi sorun olursa bebeğe müdahale edebiliyorlarmı ki diye sordu..şok oldum doktorum bunu bana soruyo düşünebiliyormusunuz...
ve 24. haftaya kadar müdahale edildiğini öğrendim

çok şükür bişey yok ama söylemek istediğim şu ben bu doktora ayda 240 veriyorum ve herşeyi kendim takip ediyorum
[/QUOTE]

tecih senin tatlım yalnış yönlendirmek istemem seni ama ..........
ben olsam aynı doktora gitmezdim üstelik te o paraya ve o usg ye.................:1no2:
yine de bu konuda çok yorum yapamam..tercih ve karar senin...............
herşeyi ben takip edeceksem neden doktora o kadar para vereyim kiiiiiiii

Fetal EKO (Ekokardiografi) ıLE ıLGıLı KONUŞTUNUZ MU KIZLAR AYRINTILI USG NıN BıR PARÇASI
KALP ANOMALıLERıNı %90-95 TESPıT EDıYOR.............
YAPTIRACAKMISINIZ

çok saolun kızlar e büyüyo her taraf göğüslerime şaşıyorum zaten kocaman oldular
daha bakalım ne kadar kilo alıcam boyum uzun diye anlaşılmıyo ama 10 kilo aldım şaka maka delikafadulden

Hım benim doktorum söylemedi ben şuan 24ün içindeyim ama haftasonu gideceğim sorayım bakalım ne dicek gerçi benimki sormadan söylüyo yapılcakları ama genede sorarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…