Saol hayatım sorma aldım başımı gidiyorum :teytey: ya kusura bakma hiç yazamadım sana çok yoğunum hayatım ya kızçenin kıyafetlerine bakıcam akşama rahat rahat:1hug:
Fetal EKO (Ekokardiografi) İLE İLGİLİ KONUŞTUNUZ MU KIZLAR AYRINTILI USG NİN BİR PARÇASI
KALP ANOMALİLERİNİ %90-95 TESPİT EDİYOR.............
YAPTIRACAKMISINIZ
Canım bende bu ayın sonunda gidicem doktora daha hiç konuşmadık,bakalım aşıyla ilgilide bişey demedi.Bende bi ilgi istiyorum galiba ya hep ben mi sorucam burda olmasam belkide biçok şeyi öğrenemeyecektim. :1closedeyes:.
Hım benim doktorum söylemedi ben şuan 24ün içindeyim ama haftasonu gideceğim sorayım bakalım ne dicek gerçi benimki sormadan söylüyo yapılcakları ama genede sorarım ben
bende 23. haftadayım 6 kilo almışım..artık hızlı kilo alımı başlıycak..o kadar yemek yiyorum, hiç kesmiorum bogazımdan ama hala demirim düşük walla..neyse bakçez çaresine..
bu arada melekçim...fetal eko zorunlu mu , bu hafta gttiğimde yaptırmak isterim.ablamın oglu dogustan transpozisyon kalbe sahipti.yani vucutta temiz kan yerine kirli kan geziodu, çocuk sürekli aglıyodu, morarıyodu.1 yasında ameliyat oldu ve su an şükür 17 yasında.o yuzden önemli olabilir diye düşünüorum ama eger eko ya bakılıosa sadece çok gerekli değil.ayrıntılı kalp analizi ise süper, yaptıralım derim.
Canım bende bu ayın sonunda gidicem doktora daha hiç konuşmadık,bakalım aşıyla ilgilide bişey demedi.Bende bi ilgi istiyorum galiba ya hep ben mi sorucam burda olmasam belkide biçok şeyi öğrenemeyecektim. :1closedeyes:.
sende benim gibisin anlaşılan
bende 23. haftadayım 6 kilo almışım..artık hızlı kilo alımı başlıycak..o kadar yemek yiyorum, hiç kesmiorum bogazımdan ama hala demirim düşük walla..neyse bakçez çaresine..
bu arada melekçim...fetal eko zorunlu mu , bu hafta gttiğimde yaptırmak isterim.ablamın oglu dogustan transpozisyon kalbe sahipti.yani vucutta temiz kan yerine kirli kan geziodu, çocuk sürekli aglıyodu, morarıyodu.1 yasında ameliyat oldu ve su an şükür 17 yasında.o yuzden önemli olabilir diye düşünüorum ama eger eko ya bakılıosa sadece çok gerekli değil.ayrıntılı kalp analizi ise süper, yaptıralım derim.
gaydincim masallah tam bir hamile gibi gorunuyorsun bence. gayet guzel, takilma kiloya.
Biz doktordan geldik ......
Haberler hem iyi hem kötü benneyaptımki
İyi haber ; oğluşum çok tatlıydıııııııııııı :asigim:
Yüzünü kapıyordu bazen mahcup mahcup , ama geri kalan herrrr yerini açıyor küçük tosbaaaam kaydirigubbakcemile3
Çok güldürdü maymun bizi yaa .. herşeyi çok iyihatta bir kaç gün ileri haftasına göre ..
resimlerini taratıp eklerim bir ara aldığım kot pantolonuyla yerimseniben
Kötü haberse ; karnımda batmalarım olduğunu yazmıştım bir ara . usg de bakarken dr. " ağrın var mı " diye sordu , ben de bu batmalarımı söyledim , magnezyumu düzenli kullanıp kullanmadığımı sordu .. açıkçası çok süt içtiğim günler içmiyordum , yani gün aşırı içiyordum diyebilirim ..
Ağrılarım rahimde kasılma olduğu içinmiş benneyaptımki
Magnezyumu günde 2 kere 2 hafta boyunca içicekmişim
Göğüs uçlarımda bazen sutyenime yapışma olduğunu söyledim , süt gelmiş olabilir dedi , ve göğsün renkli kısımlarında şişme bazen hissizlik bazen aşırı hassasiyet olduğunu söyledim , bunların hepsinin + ağrılarımın rahim kasılması ve Allah korusun :Saruboceq: erken doğum belirtisi olduğunu söyledi ...........................................
İst.daki dr.umu aradım çıkınca hemen , o da " eğer alete bağlamadılarsa seni usg den bunu göremezler , başka bir şeydir ve senin ağrı şikayetini ve rahim ağzı yetmezliği konusundaki evvelden endişeni bildikleri için buna yormuşlardır , sen buraya geldiğindebir alete bağlıycam , ozaman anlarsın nasıl bir şey olduğunu ve görürüz hakkaten bir kasılma var mı yok mu " deyince 28 martta olan kontrolümü haftaya ctesiye aldım , inşallah bir sorun çıkmazsa günü birlik İst.a gelip dönücem ..
Hepimiz birbirimize dua ediyoruz biliyorum ama ben sizden rica ediyorum .. bebeğim zamanında gelsin , erken merken gelmesin :1no2: Benim için bu yönde dua ederseniz size çok minnettar olurum ..
Çünkü Allah korusun bir şey olursa ben bir daha deneyemem , denemem ...............................
ve bir kaç gündür içimdeki sıkıntının sebebi de çıkmış oldu .. dün dedim içimden , kötü bir şeyler olucak bu günlerde , sanki Allah gecinden versin birisini kaybedicem yada birisiyle kötü olucam , hani hayatınızdan birini kaybettiğinizde yada çıkartığınızda yaşadığınız iç sıkıntısı olur ya , 2 gündür ben öyleydim ..
ben inanıyorum o benimle kalacak ama her ne kadar böyle düşünseniz de duyduğunuz olumsuz şeyler sizin enerjinizi düşürmeye yetiyor ..
Burdaki dr.um ne olur ne olmaz bir erken doğum olmasın diye haftalık iğne olan proluton depottan verdi , bir kaç hafta böyle gidecekmiş ..
Sağ salim kucağımıza almak nasip olsun hepimize :Saruboceq:
canim cok gusel bi oda. oykumuz saglikla hayirla buyusun bu gusel odada.
darisi esinin basinaa. benim esimde bikac gundur hissediyo. en buyuk keyfimiz oldu onun tekmelrini beklemek:)benimm oğlumm kendini hissettiriyoo artıkk çok nett... çok mutlu oldummm dün taklalar attı sanki harikaydı hatta kokrtum bi ara hiç bu kadar net olmamıştı :))) çok şükür... ama kocişim hala hissedemedi yakalayamadı mucizemizin tekmeciklerini...
kizlar ben de cok yemiyorum ama aldim su son 2 haftada. sonucta hamileligimin basindan beri almamistim genele vurursak normal ama iki haftada aldim yarisindan fazlasini. 104 pound ile basladim 111 poundum. 3.5 kg yani. ve hepsini su 1,5 ay icinde aldim veya siyle soyleyeyim. 2.5 kg ini 3 hafta icinde aldim.
yagsiz iciyordum sutu yagliya donmustum hemen degistiriyorum yeniden. ayrica nasilsa almiyorum diye biskuvili yaspastalari vs gece kac olursa olsun goturuyordum artik daha erken saatte yemeye calisicagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?