2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ilsucum Dilaracim Zuzum ve burada acele acele okudugum tum arkadaslarim bebeklerin ve tatli anne adayalrinin iyi olmasina sevindim. valla hepinize binlerce masallah. benim yain rutin kontrol var. 2 hafta once ayrintili ultrason ve 3lu olmustum. aramadilar. sanirim sorun yok gibi bakalim yarin doktorla da konusacagiz. zaten kalbini donleyecek, sorun var mi diyecek? yok diyecem ve bitecek.

youtube dan taking baby, funny baby, swimming babay vs yazip bakin. youtube yoksa videogoogle da vardir. 6 aylik cocuklarin vs nasil batmadan havuzda asili kaldiklarini vs gordukce sevincten ve sirinliklerinden insanin ciglik atasi geliyor.

bebekler olasi su havuz deniz kazalarina karsi 6 aylikken falan suda nefes tutma ve batmama ogretiliyor ama gormelisiniz. cok sekerler.

ben bebegimi cok ozluyorum ya. su 99 a bir girseydik hayirlisi ile. Dilaracim bu arada 99a 6 gunun kalmis. hadi bakalim.

Canim nasilsa bebis saglikli. ister hisset ister hissetme onemli degil. kesen genistir bebek vursa bile farketmeyebilirsin.
tabi pit pit icerde oynamalarni duymak coook zevkli.
gecen gun kitap okuyorum. uzun oturmus vaziyette. kitap kasigimin uzerine dayanmis.gobegim gorus hizamda yani. bir yerden kabarip duruyor. icerde oynuyor o bolgeyi sisirip duruyor. cok sirin yaaaa. kaydirigubbakcemile2

Dilaracim sana da gunaydin. ben de bu aksam sistim yemekten sonra. uiyudum 2 sat simdi de uykumun gelmesini bekliyorum. aslinda geldi de kk daha tatli geldi.

bu arada avatarindaki kizin mi/ masallah Allah'im ne sirin ya. kucagimiza alsaydik kayirlisi ile. simdiden ozledim.

benimde kız hep sağ tarafımda dün dedim doktora sağ tarafımı çok acıtıyo diye dedi o oraya yer yapmış ordan dönmeye niyeti yok çok seviyo sanırım tam kaburgamın altına oturuyo sağ tarafımda canım bi yanıyo içerden bazen yerimden kalkamıyorum eşim kaldırıyo dün doktor bakarken doktorda hissetti tekmesini usg aletine bitekme attı baksen şu zilliye diyo dokyorkaydirigubbakcemile3

Ya kizlar alakasiz olacak ama evinde space bag yani vakumlu saklama postlerinden kullana var mi yorgan, yastiklar icin vs?

alacagim ama yorumlari okuyorum kimisi iyi diyor kimisi kotu. marka ve nereden aldiginizi yazar misiniz memnun arkadaslar varsa?

Zaten daracik yeri var minnosun. ben bunalirim orada. valla iyi sabrediyorlar:)

ah canım maden suyu içseydin şişkinliğini alırdı hemen evet benim kız ama 2 ay önceki hali dün gittim gördüm allahım yüzünü gösterdi bize aynı benim kızın kopyası burnu hele aynı doktorda gördü kız bu sana benzicek diyo kızıma kızımda anne söyle doktora kardeşi versin bize diyo doktor bi kahkaha attı elimde olsa diyo hemen verirdim küçük hanım diyo:)kaydirigubbakcemile3

:1rolleyes:şuan çok güzel yağmur yağıyo düz bi şekilde dağılmadan altına geçip ıslanmak ne güzel olur toprak kokuyo yerler şimdi

Günaydın ben ancak işyerinden internete girdiğim ve çok fazlada fırsat bulamadığım için muhabbetlere sık katılamıyorum.20+6 günlük hamileyim.Yarın tetanoz aşısı olacağım sağlık ocağında.ınşallah çok canım yanmaz 2-3 gün kolunu kıpırdatamayanlar varmış duyduğuma göre.Cumartesi günü oğluşumu gördüm bayağı büyümüş çokşükür herşey yolunda gidiyor şimdilik.2 hafta sonra 3 boyutlu ultrasona gireceğim.Doktorum tavsiye etti bir defa renkli ultrasona girsen iyi olur hem sizin içinde hatıra olur dedi.O zaman oğlumun resmini eklerim buraya..Hepinize sağlıklı ve sorunsuz hamilelikler geçirmenizi diliyorum.

hoş geldin canım ne güzel herşey yolunda maşallah oğluna çalışanlar için zor muhabbet felan iş tabiki önemli ama aradada yaz unutma bizi:) ayrıntılıyada gir bakalım onunda zevki başkadır saklarsın ne güzel ben 2 doktora gidiyorum ikisede önermedi öyle bişey herşeyim iyi ondanmı bilemiyorum acaba deselerdi öyle yada böyle ayrıntılıya girerdimCADIARZU

günaydınnnn.....

bugün burada süperr güneş var harikaa....
umarım hepimiz için çook güzell bi gün olurr..

veeeeeee............. dün akşam kocam da hissetti bebeğimi allah ım bu ne kadar güzell bişey onun da hissetmesii çok mutlu oldukk....

Benimde herşeyim yolunda doktorum bir problem olmadığını söyledi ama ayrıntılıyıda tavsiye etti.Bende daha net göreceğim için heveslendim.Ama bir yandan da içime şüphe düştü.Umarım herşey iyi gider.

şu 10 gün içinde yapmam gereken o kadar çok iş var ki................
fetal eko çektireceğim..............
ayrıntılı usg ye gircem................
tetanoz aşısı olacağım............
ve genel chek up olacağım.uffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…