Teşekkür ederis cnm hissedemeyen benim, her türlü yattım yuvarlandım emin ol bi işe yaramadı, artık beklemedeyim, cok rahatım a.s. Senin de baya büyümüş bebegin allah hayırlı dogumlar nasip etsin, darısı da basımıza bi an once kaydirigubbakcemile3 Dogum tarihi bellimi, ben cok merak ederim de oyle seyleri
.
ben bebegimi cok ozluyorum ya. su 99 a bir girseydik hayirlisi ile. Dilaracim bu arada 99a 6 gunun kalmis. hadi bakalim.
benimde kız hep sağ tarafımda dün dedim doktora sağ tarafımı çok acıtıyo diye dedi o oraya yer yapmış ordan dönmeye niyeti yok çok seviyo sanırım tam kaburgamın altına oturuyo sağ tarafımda canım bi yanıyo içerden bazen yerimden kalkamıyorum eşim kaldırıyo dün doktor bakarken doktorda hissetti tekmesini usg aletine bitekme attı baksen şu zilliye diyo dokyorkaydirigubbakcemile3
Dilaracim sana da gunaydin. ben de bu aksam sistim yemekten sonra. uiyudum 2 sat simdi de uykumun gelmesini bekliyorum. aslinda geldi de kk daha tatli geldi.
bu arada avatarindaki kizin mi/ masallah Allah'im ne sirin ya. kucagimiza alsaydik kayirlisi ile. simdiden ozledim.
Benim solda kizim.
Neyse uykum geldi kacirmadan yatayim yarin bir suru isim var. hepinizi opuyorummmm...
Günaydın ben ancak işyerinden internete girdiğim ve çok fazlada fırsat bulamadığım için muhabbetlere sık katılamıyorum.20+6 günlük hamileyim.Yarın tetanoz aşısı olacağım sağlık ocağında.İnşallah çok canım yanmaz 2-3 gün kolunu kıpırdatamayanlar varmış duyduğuma göre.Cumartesi günü oğluşumu gördüm bayağı büyümüş çokşükür herşey yolunda gidiyor şimdilik.2 hafta sonra 3 boyutlu ultrasona gireceğim.Doktorum tavsiye etti bir defa renkli ultrasona girsen iyi olur hem sizin içinde hatıra olur dedi.O zaman oğlumun resmini eklerim buraya..Hepinize sağlıklı ve sorunsuz hamilelikler geçirmenizi diliyorum.
hoş geldin canım melekcim biz iyiyiz sen nasılsın bakalım :1hug:
hoş geldin canım ne güzel herşey yolunda maşallah oğluna çalışanlar için zor muhabbet felan iş tabiki önemli ama aradada yaz unutma bizi:) ayrıntılıyada gir bakalım onunda zevki başkadır saklarsın ne güzel ben 2 doktora gidiyorum ikisede önermedi öyle bişey herşeyim iyi ondanmı bilemiyorum acaba deselerdi öyle yada böyle ayrıntılıya girerdimCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?