Canım sanırım erkek bebek yukarıda kız bebek aşağıda duruyo genelde ondan yukarı çıkmıyo olabilir kızçen ama genede sor doktora bizde tam bilelim canımcımkaydirigubbakcemile5
ERKEN DOĞUM TEHTİDİ YAŞAYANLAR,,,,,,,,VEYA RAHİMDE KASILMA VE DÜZENLİ SANCISI OLANLARI DA NTS CİHAZINA BAĞLIYORLAR ERKEN HAFTALARDAyerimseniben
evet şart oldu sormak.
bir tek bazen gece yatarken vurusa üste ir kere tıklıyor ama yoksa hep kasıkalara vuruyor.
:))))))
belden aşaı oynuyor yaramaz
Canım sanırım erkek bebek yukarıda kız bebek aşağıda duruyo genelde ondan yukarı çıkmıyo olabilir kızçen ama genede sor doktora bizde tam bilelim canımcımkaydirigubbakcemile5
ya bende hiç hissetmiyorum merak etmeye başladım
canım benimde kız genelde belden aşağı kasık bölgemde oynuyo arada göbek hizamda okadar herhalde bunların durmaya niyeti günlerini doldurmadan kaçacaklar çıkışa yakın yerlerde oynuyolar :roflol: :roflol:
günaydın temmuzun en tatlı bebeklerini dogurucak olan en güzel anneler:=)..güldüğüme bakmayın dunden beri sırf yatıştaydım , inanılmaz b basagrısı ve ateş vardı.çok korktum serrama bişi olursa die..şimdiye kadar hiç hasta olmadım die sevinirken dun hastalandım..neyseki ateşim düştü ama başağrısı gecmioooo:=(
günaydın temmuzun en tatlı bebeklerini dogurucak olan en güzel anneler:=)..güldüğüme bakmayın dunden beri sırf yatıştaydım , inanılmaz b basagrısı ve ateş vardı.çok korktum serrama bişi olursa die..şimdiye kadar hiç hasta olmadım die sevinirken dun hastalandım..neyseki ateşim düştü ama başağrısı gecmioooo:=(
bewnim kızım da genelde göbeğime doğru vuruyor...............
pe kasıklarımda hissetmiyorum hep göbek çevremde..........yerimseniben
ben ce çocuğun yerleşmesi ve hareketliliğiyle ilgili bu yandık gaydın bizimkiler çok yaramaz olacaklülülülülülü
ya bende hiç hissetmiyorum merak etmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?