günaydınnnn.....
bugün burada süperr güneş var harikaa....
umarım hepimiz için çook güzell bi gün olurr..
veeeeeee............. dün akşam kocam da hissetti bebeğimi allah ım bu ne kadar güzell bişey onun da hissetmesii çok mutlu oldukk....
ben de iyiyim tatlım........kızımla beraber işe geldik sabah sabah..........canım kızım benim küçücük yaşta iş hayatına atıldı:roflol::roflol:
Benimde herşeyim yolunda doktorum bir problem olmadığını söyledi ama ayrıntılıyıda tavsiye etti.Bende daha net göreceğim için heveslendim.Ama bir yandan da içime şüphe düştü.Umarım herşey iyi gider.
şu 10 gün içinde yapmam gereken o kadar çok iş var ki................
fetal eko çektireceğim..............
ayrıntılı usg ye gircem................
tetanoz aşısı olacağım............
ve genel chek up olacağım.uffffffffffffffff
günaydınnnn.....
veeeeeee............. Dün akşam kocam da hissetti bebeğimi allah ım bu ne kadar güzell bişey onun da hissetmesii çok mutlu oldukk....
Teşekkür ederim selsincim bi daha boyle bi nedenden dolayı sinirleri germek yok gerersem domates atın kafama :tomato: ve dün doktorumun soyledigi cok gusel bişi vardı, suan ufak tefek seylere takılabildigin, kendini iyi hissettigin ve işe gidip dolasabiliyo oldugn için cok sanslısın. Düşük riskli bi gebesin. Oyle hastalar varki ayaga dahi kalkamıyolar, hergün kanamaları oluyo, onları düşün dedi ve bazen hamileligi kendi akışına bırakmak gereklidir. Herseyi bu kadar kafana takma, her saniye ultrason cihazıyla dolassan dahi olan oluyo en nihayetinde dedi. Keyfini cıkarmaya bak dedi bende cok utandımGercektende oyle, artık tadını cıkarmaya bakıcam durumumun gezdircem bebegimi dolastırcammmmm insallah :teytey::teytey: Cidden sanırım biz şanslı bi azınlıgız...
Ilsucum Dilaracim Zuzum ve burada acele acele okudugum tum arkadaslarim bebeklerin ve tatli anne adayalrinin iyi olmasina sevindim. valla hepinize binlerce masallah. benim yain rutin kontrol var. 2 hafta once ayrintili ultrason ve 3lu olmustum. aramadilar. sanirim sorun yok gibi bakalim yarin doktorla da konusacagiz. zaten kalbini donleyecek, sorun var mi diyecek? yok diyecem ve bitecek.
youtube dan taking baby, funny baby, swimming babay vs yazip bakin. youtube yoksa videogoogle da vardir. 6 aylik cocuklarin vs nasil batmadan havuzda asili kaldiklarini vs gordukce sevincten ve sirinliklerinden insanin ciglik atasi geliyor.
bebekler olasi su havuz deniz kazalarina karsi 6 aylikken falan suda nefes tutma ve batmama ogretiliyor ama gormelisiniz. cok sekerler.
ben bebegimi cok ozluyorum ya. su 99 a bir girseydik hayirlisi ile. Dilaracim bu arada 99a 6 gunun kalmis. hadi bakalim.
Günaydın güzel anneler ve mini mini bebekleri :CüvCüv: Dün akşam gittim ultrasonuma girdim bebegimi gordum rahatladım, yerim ben doktorumu ya o kadar iyi niyetli o kadar ilgili bi adam ki anlatamam, cok utanıyorum bazen boyle haftada 1 kapısını aşındırmaktan ama saolsun her seferinde güler yüzle karsılıyo beni, yine bi ton salak saçma soru sordum eminim eğitimini alan insanlar için benim tıbbi olmayan garip sorularım cok komik kacıyodur kaydirigubbakcemile3
Gelelim bebegime cok iyi kendileri cok hareketli, şansıma uyumuyodu da cin gibiydi hatta gözleri acıktı, gözbebegini bile görebildim nereye bakıyosa zavallım kapkaranlık yerde, 1-2 haftaya insallah bende hissedicem, o içerde oynasın ben bunu biliyim de hissetmesem de olur dedim sonunda kaydirigubbakcemile2
Canim nasilsa bebis saglikli. ister hisset ister hissetme onemli degil. kesen genistir bebek vursa bile farketmeyebilirsin.
tabi pit pit icerde oynamalarni duymak coook zevkli.
gecen gun kitap okuyorum. uzun oturmus vaziyette. kitap kasigimin uzerine dayanmis.gobegim gorus hizamda yani. bir yerden kabarip duruyor. icerde oynuyor o bolgeyi sisirip duruyor. cok sirin yaaaa. kaydirigubbakcemile2
günaydınnnn.....
veeeeeee............. dün akşam kocam da hissetti bebeğimi allah ım bu ne kadar güzell bişey onun da hissetmesii çok mutlu oldukk....
günaydın kızlar ve tatlı bebişlerimiz
Biz bu gün yolumuzu yarıladık çok mutluyum
Kızlar bu NTS olayını çözemiyorum kaç haftalıkken nts bağlıyorlar
Bu arada Beyas Melekcim, Hürremcim ve Dilaracımmm sizlere de günaydınn, hep son sayfayı okumaya calısıyorum, fazla açamıyorum iki gündür göremedim günaydınlarınızıııııa.s.
Kıslar şuan oğluşum göbeğimin üst tarafında tekmeleyip duruyo maşallah her yeri geziyo bu paşa yaaa tüm organlarımla pek samimi oldugamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3
canım nts için erken 32. haftadan sonra bağlanıyosun kemer gibi bişey göbeğine sarıyolar bi yandan makine bebişin kalp atışını dakikada kaç hareket yaptığnı onu tespit ediyolaryerimseniben
sağol canım bakıyorum bazen büyük göbişliler giriyo bazende çok küçük göbişler giriyo orda kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?