2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kıslar günaydın nasılsınız bakalım..
Bakın ayrıntılı usg ile ilgili ufak bir yazı üç boyutlu ve 4 boyutlu arasında fark yokmuş
Üç boyutlu ve dört boyutlu ultrasonografi: Son teknoloji cihazlarla yapılan ve henüz yaygın olmayan bir ultrasonografi türüdür. Bebeğin ekranda görüntüleri üç boyutlu sabit resimler veya dört boyutlu (eş zamanlı üç boyutlu, burada dördüncü boyuttan kastedilen zamandır) hareketli görüntüler şeklinde ortaya çıkar.

oh ne güzel eşlerde nasibini alıyo tekmelerden heleki ilerki aylarda bu durum hoşlarına gitmicek gece uykusunda bi tane tekme yedikleri an akılları gelir başına:roflol: :roflol:

ben de iyiyim tatlım........kızımla beraber işe geldik sabah sabah..........canım kızım benim küçücük yaşta iş hayatına atıldı:roflol::roflol:

kızın zorluk çekmicek canım iş hayatı bu yaştakaydirigubbakcemile3

canım bence gayet iyi ama çoğu doktor istiyo git gör bebeğini herşey yolundadır niye böyle bi hisle yaşayasın bana deseydi bende durmaz usg ye girerdim:1hug:

maşallah bu hafta yoğunsun herşeyi bi kerede yaptırırsın artık:) benim 16 da tetanoz aşım var yarında tahliller için aç karnına gidip yaptırcamyerimseniben

günaydın kızlarr...
Eyetkinercim çok sevindim :) eşim ilk hissettiğinde sürekli eli göbeğimdeydi şimdi her akşam oynaşıyorlar artık :)

evet şükretmemeiz geerkiyor keisnlikle.elhamdülililah

99 ne canım.
bende dialra ile aynı günerlimiz de merak ettim.o 99 her neyse ben de ona gireceğim demek ki 6 güne kadar:))))
bu arada avatardaki sen miisn?

çok şükür annasi sen rahatla dye çocuğum neler yapmış bak.birde kapriz yapıyorusn bebişimizeklava:

Ne güsel, yirim ben onu hihoyyyt

Süper bişiiiii kaydirigubbakcemile2 Yazık ya ben babalara cok üzülüyorum onlar için daha zor biz karnımızda taşıyorus ister istemez hissediyorus onlar hissetmedigi için havaya girmeleri daha uzun zaman alıyo, cok bıdık oluyo babalarrrrrsırnaşık şey

Kıslar şuan oğluşum göbeğimin üst tarafında tekmeleyip duruyo maşallah her yeri geziyo bu paşa yaaa tüm organlarımla pek samimi oldu gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

Evet SWETHOME cum cok utanıyorum kendimden yaptıklarımdan dolayı Halbuki masallah zıp zıp geziyorum ortada... Bir daha yapmıcam bunu bebegime hep güzel seyler hissettiricem oklavayı da yemicem kafama :1hug:

zuzum bak iyiymiş yavrukuşun boşu boşuna panik yapıyosun lütfen artık keyfini çıkar bu güselliğin önünde az zaman kaldı bak sonra pişman olursun ahh ahh dersin gece 2 de 3 de sürekli kalkınca kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar ve tatlı bebişlerimiz
Biz bu gün yolumuzu yarıladık çok mutluyum
Kızlar bu NTS olayını çözemiyorum kaç haftalıkken nts bağlıyorlar

zuzuuum kullanıcısından alıntı
Günaydın güzel anneler ve mini mini bebekleri Dün akşam gittim ultrasonuma girdim bebegimi gordum rahatladım, yerim ben doktorumu ya o kadar iyi niyetli o kadar ilgili bi adam ki anlatamam, cok utanıyorum bazen boyle haftada 1 kapısını aşındırmaktan ama saolsun her seferinde güler yüzle karsılıyo beni, yine bi ton salak saçma soru sordum eminim eğitimini alan insanlar için benim tıbbi olmayan garip sorularım cok komik kacıyodur

Gelelim bebegime cok iyi kendileri cok hareketli, şansıma uyumuyodu da cin gibiydi hatta gözleri acıktı, gözbebegini bile görebildim nereye bakıyosa zavallım kapkaranlık yerde, 1-2 haftaya insallah bende hissedicem, o içerde oynasın ben bunu biliyim de hissetmesem de olur dedim sonunda

canım herşey yolunda sen kendi kendine yıpratıyosun ne güzel gayet sağlıklı hareketli allaha şükür bundan sonra kafaya takıp ağlamak yok o içerde yeterince hareketli yeri bol bence o yüzden hissetmiyosunŞeniz

Bu arada Beyas Melekcim, Hürremcim ve Dilaracımmm sizlere de günaydınn, hep son sayfayı okumaya calısıyorum, fazla açamıyorum iki gündür göremedim günaydınlarınızıııııa.s.

günaydın kızlar ve tatlı bebişlerimiz
Biz bu gün yolumuzu yarıladık çok mutluyum
Kızlar bu NTS olayını çözemiyorum kaç haftalıkken nts bağlıyorlar

canım nts için erken 32. haftadan sonra bağlanıyosun kemer gibi bişey göbeğine sarıyolar bi yandan makine bebişin kalp atışını dakikada kaç hareket yaptığnı onu tespit ediyolaryerimseniben

Evet DıLARA ve GAYDIN cım bende dün doktorum kızınca bana üzerine baya bi düşündüm, cidden bis cok şanslı bi azınlıgız, cok bilgiliyis, bilincliyis, bebeklerimiz saglıklı, tıp artık cok ilerlemiş durumda, resmen tüm bunlar için dua etmemiz gerekiyo, ben bu kadar gereksiz kuruntu yaptıgım için cok üzülüyorum artık tek bıdı bıdı etmicem bu konuda :1hug:

Ne kadar güzel bi duygu allahımmm resmen mucize, içimizde kıpır kıpır ufak canlılar var, dısarı cıkmak için gün sayıyolar, cok heyecanlııııııııııııııııııııııı:teytey: Benim bugün içim içime sıgmıyo kızlar boyle alakasız çıkışlr yapabilirim arada hayat ne güsel, dnya ne güsellll diye :smiley-cool:

Kıslar şuan oğluşum göbeğimin üst tarafında tekmeleyip duruyo maşallah her yeri geziyo bu paşa yaaa tüm organlarımla pek samimi oldu gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

neden benim göbeğimin üstüne hiç çıkmıyor bu kız.
yükseklik korkusu mu avr acaba
hep aşağıda ve kasıkta deli olacğaım.
not aldım doktorumuza sorcağım.
bakalım küçük hanım neden aşağıda

canım nts için erken 32. haftadan sonra bağlanıyosun kemer gibi bişey göbeğine sarıyolar bi yandan makine bebişin kalp atışını dakikada kaç hareket yaptığnı onu tespit ediyolaryerimseniben

sağol canım bakıyorum bazen büyük göbişliler giriyo bazende çok küçük göbişler giriyo orda kafam karıştı

akŞammm gÖbÜŞÜmÜ Çektım kızlarr...
Bakalım beĞenecekmısınız..........
Artık baya bellı
eklerım Şımdı

ben bugün arkdaşıma gidecektim ama hava okadar berbatki çok yağmut yağıyo sağnak hemde evin içi bile gece gibi oldu inşallah öyleye kadar diner yağmur:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…