2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben kullanıyorum canım.çokda memnunum.markasını hatırlamıyorum ama koçtaş dan almıştım

Geçmiş olsun Swethome cum, bişiciğin yoktur merak etme güzelimmmmŞeniz

Evett annesi göbek gögüsleri geçmiş senin göbüşte ben hamileyim diye bağırıyor pek tatlı çıkmışsınız melekcim :)

maşallah canım çok şeker çıkmışsın yine kızın kibar olacak senin annesini fazla şişirmek istemiyokaydirigubbakcemile3

Evett annesi göbek gögüsleri geçmiş senin göbüşte ben hamileyim diye bağırıyor pek tatlı çıkmışsınız melekcim :)

:lepi: çok teşekkür ederimm canlarımm baya büğüdü özellikle şu son 1 haftadır............:sm_cool:
kızım kocaman olmuş tabi nasıl büğümesin göbüşümüz:1hug:

canım gözunaydın bebısın gayet ıyıymıs cok sevındım masallah

demek kardesını ıstıyo hanım efendı ay cok guldum yakaydirigubbakcemile3

canım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne

dilara80:hüzün hoş geldin canım niye yazmıyosun

hoşbuldum dılosum gecmısı okuyoruma.s

herkese kocaman gunaydın bugun ıstanbul yıne yagışlı a.s.
daha kahvaltı bıle yapmadım bu sabah gec kalktım nedense mamamızı yıyelım gelırızcokacimcoook

Doğum öyküleri bölümünü okuyup geldim şimdi Allahım bizede yaşatsın bu mutluluğu ya doğuranları görünce benimde doğurasım geliyor :) iyiki yapmışım diyorum bu bebeği

gaydin, zuzuuum ve hüzün yılı geçmiş olsun dilkeleriniz için teşekkürler:=)moral vermeniz yetio walla sagolun kızlar..

sağolasın karencim büğüdü maşallah kızım............
bana kocamannnn geliyor göbüşüm ama herkez pek belli değil diyorrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…