diloşşş büğük kızın napıyo..kaç yaşındaydı
Ya kizlar alakasiz olacak ama evinde space bag yani vakumlu saklama postlerinden kullana var mi yorgan, yastiklar icin vs?
alacagim ama yorumlari okuyorum kimisi iyi diyor kimisi kotu. marka ve nereden aldiginizi yazar misiniz memnun arkadaslar varsa?
geçmiş olsun
dikakt et.ateşin düştüyse gzüel canım
bende dün sağ kaburgalarım birbine girmiş gib batma ,aürı ve kasılmalar yaptı.ondan uyuyamadım.
artık bebek mi yoksa göbek mi sıkıştırdı kaburgaları bilmemç
hala da ağrıyor.ani bir kasılma geliyor birde .çıldırtıyor .inşallah sadce gaz sıkıştırıyordur
maşallah canım çok şeker çıkmışsın yine kızın kibar olacak senin annesini fazla şişirmek istemiyokaydirigubbakcemile3
Evett annesi göbek gögüsleri geçmiş senin göbüşte ben hamileyim diye bağırıyor pek tatlı çıkmışsınız melekcim :)
zuzuuum kullanıcısından alıntı
Günaydın güzel anneler ve mini mini bebekleri Dün akşam gittim ultrasonuma girdim bebegimi gordum rahatladım, yerim ben doktorumu ya o kadar iyi niyetli o kadar ilgili bi adam ki anlatamam, cok utanıyorum bazen boyle haftada 1 kapısını aşındırmaktan ama saolsun her seferinde güler yüzle karsılıyo beni, yine bi ton salak saçma soru sordum eminim eğitimini alan insanlar için benim tıbbi olmayan garip sorularım cok komik kacıyodur
Gelelim bebegime cok iyi kendileri cok hareketli, şansıma uyumuyodu da cin gibiydi hatta gözleri acıktı, gözbebegini bile görebildim nereye bakıyosa zavallım kapkaranlık yerde, 1-2 haftaya insallah bende hissedicem, o içerde oynasın ben bunu biliyim de hissetmesem de olur dedim sonunda
Dilara80 kullanıcısından alıntı ah canım maden suyu içseydin şişkinliğini alırdı hemen evet benim kız ama 2 ay önceki hali dün gittim gördüm allahım yüzünü gösterdi bize aynı benim kızın kopyası burnu hele aynı doktorda gördü kız bu sana benzicek diyo kızıma kızımda anne söyle doktora kardeşi versin bize diyo doktor bi kahkaha attı elimde olsa diyo hemen verirdim küçük hanım diyo:)
karen81 kullanıcısından alıntı
günaydın temmuzun en tatlı bebeklerini dogurucak olan en güzel anneler:=)..güldüğüme bakmayın dunden beri sırf yatıştaydım , inanılmaz b basagrısı ve ateş vardı.çok korktum serrama bişi olursa die..şimdiye kadar hiç hasta olmadım die sevinirken dun hastalandım..neyseki ateşim düştü ama başağrısı gecmioooo:=(
dilara80:hüzün hoş geldin canım niye yazmıyosun
maşallah mekecim baya büyümüş seninn kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?