2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Melekcim maşallah canımcım kızçene ve sana bu haftadan sonra sende inanamıcaksın çok çabuk büyücek hele çıplakken resmen ben burdayım diycek kızın :CüvCüv:

yok yok artık belli edio kendini..tabiki çok fazla göbek büyümemiş malum aldıgın kilo az..yediklerin kızçene gidio..ideal yani, takma..gayet guzel canım

Bende hesap yaptım normal doğum ve vakitli olursa 116 günüm kalmış kuzuma kavuşmayadelikafadulden

gaydincim walla benide acaip heyecanlandırdın,evet yaa..bu arada ticker ım dogruymuş, şaşkınlık bende..ben 23. haftaya girdim yani 22 +2 gunlugum..bu son kararım..senn tickerında doru ise bnm beboşa da 124 gun kalmışdelikafadulden

Melekcim maşallah canımcım kızçene ve sana bu haftadan sonra sende inanamıcaksın çok çabuk büyücek hele çıplakken resmen ben burdayım diycek kızın :CüvCüv:
evet canım 20.haftadan sonra hızla kilo artışı olurmuş..tabi göbek te büğüyecek...
olsun doğumdan sonra bu yaramazlar bizi muma çevirirkaydirigubbakcemile3

yok yok artık belli edio kendini..tabiki çok fazla göbek büyümemiş malum aldıgın kilo az..yediklerin kızçene gidio..ideal yani, takma..gayet guzel canım

inşallah ona gider gerçi kilosu çok iyi kızımın.............
ama annem çok kızacak kızım zayıf doğarsa.......kaydirigubbakcemile3
sürekli hiçbişey yemiyorsun bebek çok zayıf doğcak deyip duruyor yaa

hhakkaten doru söledin bunlar bizi muma ceviricek..ben iice heyecan yaptım walla..:=) utanmasam gidip bebelaclarını mamalarını falan alıp freezera atcam,, tabbiii ki abarttım:=)yengemler bana cok guluolar...ya olsun cok eglenceli bu durum ..

günaydın kızlar geçmişin hepsini okuyamadım ama şöyle bi göz attım..bakıyorum keyifler yerinde ne güzellllllllllll :1hug:

Karencim 100den sonra başlarız şafak saymaya kısmetse süper ya çok az kaldı böyle daha bi heyecanlı olucak öbür türlü hafta uzun sürüyodu kaydirigubbakcemile3

ay ne diyosunuz bu arada bebekler ilk dönemlernde gece sık sık uyandırılıp süt vermek gerekiyomuş ama belli bir süreden sonra gece vermeyi kesmek gerekiyomuş yoksa kurulu saat gibi gece kalkmaları devam ediyormuş ama bu söylediğim sanırım 1 yıldan sonra mümkün yani bebek düzene girene kadar yarasa olucaz kilo tutmamız zor manken halimize dönücez kısmetse umarım emerlerde işimiz kolay olur yoksa gece uykudan kalk mama hazırla felan çok uzun işşşşkafamçokkarıştı

:teytey: Off kıssllaar yaa Konuları takip edemiyorum kusura bakmayın.Okudukça ileti sayısı artıyor yetişemiyorum...:uhm: ben 21+4 haftalığım geçen hafta sağlık ocağından aradılar tetenoz aşısı için gel diye ben de Dr uma sormadan gitmek istemedim dün Tel açtım.Ağrın ve kanama gibi durumun yoksa gidebilirsin dedi.

Sizler hemen alışverişe başlamızsınız sanırım Benim küçüğümün hiç bir şeyi yok daha:çok üzgünüm:

Annem, hamile olduğumu ilk öğrendiğimizde (bizde adettir)
donansın (çok kıyafeti olsun ) diye bir erkek bir kız alt iç çamaşırı aldı o kadar...İyiki donansın diye almış yani almasa n olcak kimbilir kaydirigubbakcemile3

ben daha hiç bez almadım :) ama mantıklı ..yani mamadan daha mantıklı..evet bundan sonraki hedefim bu:=)))..eşim siz çıldırmışsınız deyip dalga gecio benmle..burada ne görseniz koşup onun peşine düşüosunuz dio..b gun bende kadın kılıgında girip ortalığı b karıştiriim da gör dio, walla acaip güldük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…