Kıslar ben bebek bezi stok yapmaya başladım sizce doğrumu
Bende hesapladım 22+1 im bugun itibariyle... Yani benimde 125 günüm kalmışşşş kaydirigubbakcemile2
UF YA KOCAMAN OLMUŞTU GÖBÜŞÜM.........
NİYE GÖREMİYORSUNNNNNNNNNsenağlama
kızlar benden tavsiye bebek bezi alırken 3 6 kilo arası 2 paket alın fazla almayın ve sadece bi marka alın değişik markalardan almayın çünkü bebeği ilk hangi bezle bezlemeye başlarsanız ona alışıyor bez değişikliğide pişiğe neden olan bi neden yani tek markada kalın hangisiyle bezlemeye başlarsanız ondan kullanın hep:ecrin_bebek:
günlerimiz aynı canımm benim de 125 günüm kaldıı ayy zaman ne güzell akıp gidiyo walla...
Evet cnm biliyorum 25 gün sonra geri sayıma başlarıs inşallah, askerlik gibi valla geçiyo geçiyo bitmiyo bi türlü, resmen şafak sayıcass kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hüzün yılıcım yeni okudum cnm mesajını cok teşekkür ederim güzel dileklerin için a.s.
kızlar benden tavsiye bebek bezi alırken 3 6 kilo arası 2 paket alın fazla almayın ve sadece bi marka alın değişik markalardan almayın çünkü bebeği ilk hangi bezle bezlemeye başlarsanız ona alışıyor bez değişikliğide pişiğe neden olan bi neden yani tek markada kalın hangisiyle bezlemeye başlarsanız ondan kullanın hep:ecrin_bebek:
bebk odanıza duvar kağıdı yaptırmayı düşünüyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?