2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben geldimm aslında sayfam açıktı ama bakamadım size yine ilerlemiş muhabbett.. maşallah sizlere...

dilara - hürrem - zuzumm çok sağolun kızlarr hakikaten harika bişeyy kocişimin de hissetmesi küçük bi mucize.....

melekcim maşallah göbüşüne de bebişine de ... ne güzell olmuşsunuz..

ben de hiç bez almadım kızlarr ama almayı düşünüyorum bütün bez çeşitlerinden azar azar alcam ben hangisini beğienirse bebeğimin poposu ona devam edicem..:)))))))))

kızlar benden tavsiye bebek bezi alırken 3 6 kilo arası 2 paket alın fazla almayın ve sadece bi marka alın değişik markalardan almayın çünkü bebeği ilk hangi bezle bezlemeye başlarsanız ona alışıyor bez değişikliğide pişiğe neden olan bi neden yani tek markada kalın hangisiyle bezlemeye başlarsanız ondan kullanın hep:ecrin_bebek:

UF YA KOCAMAN OLMUŞTU GÖBÜŞÜM.........
NİYE GÖREMİYORSUNNNNNNNNNsenağlama

Bizim işyerindeki network ün güvenlik duvarı pek ilginc herseyi engelliyo senağlamasenağlama yoksa cok gormek istiyorum... Ama eminim cok güseldir evde bakmaya calısıcam artık cnm

Bu arada kıslar ben bez felan almıyorum daha, zaten bi sürü eksigim var ama son aya kadar yine tedbirli gidesim var, cok istiyorum ama

aynen dılosum sana katılıyorum sımdıye kadar kıme sorduysam bez degısıklıgı pısık yapıyo dedı bıde en ıyı bez prımaymısa.s

günlerimiz aynı canımm benim de 125 günüm kaldıı ayy zaman ne güzell akıp gidiyo walla...

Evet cnm biliyorum 25 gün sonra geri sayıma başlarıs inşallah, askerlik gibi valla geçiyo geçiyo bitmiyo bi türlü, resmen şafak sayıcass kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hüzün yılıcım yeni okudum cnm mesajını cok teşekkür ederim güzel dileklerin için a.s.

rica ederım canıma.s.

ben hiç böyle düşünmemiştim cnm sağoll...a.s.

günaydın kızlar
ooooo muhammet baya ilerlemiş
mamalar bebek bezleri falan
okuyamadın geçmişi bende daha erken diye düşünüyorum
indirim falan olursa belki

gidip bavul hazırlamam lazımk kızlar..anneme gidioruminş bugun:=)..15 gun kalırım heralde...artık oradan takip ederim burayı..

Jasmincim ben 1paket yeni doğan aldım bebekler ilk dönemler çok kaka yapıyomuş sık değiştirmek lazımmış günde 4-5 diye hesaplayın bence ona göre alın derim..
2 pakette 3-6 kg arası aldım 2 paket daha bundan alıcam sonra büyütücem aralarda lazım olursa alırız onları artık doğduktan sonra
Ultra prima aldım diğerleri ile arasında fiyat farkı yok bile diyebilirim size kampanyalarını yakalayorum bayağı uyguna geliyo fuarda bile satışa açmışlardı 2 paketini ordan aldım 19,90 dan aldım dışarda aynı ürün 25,90dı
haftasonları kanguru amblemli bi market varya o indirime kesin giriyor onu takip edin derim kızlar
Ne ile başlarsak onla devam etmemiz lazım öbür türlü pişik olayı doğru ve ciddi zarar görüyo ciltleri dikkat etmek lazım

ben bebek odası yapamıyorum çok istiyorum ama evim yeterli değil oda sayısı malum( inşallah büyüğünce ev değiştirirsek güzel oda takımları alırım kızlarıma senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…