2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Melekcim bende bir duvarını belki boydan boya duvar kağıdı yaptırabilirim hepsini yaptırmıcam nefes alması lazım odanın biliyosun duvarlarına ay yıldız bulut gibi mavili beyazlı magnetler aldım ahşaptan onlarla süslicem ama bir duvarı duvar kağıdı istiyorum çok tatlı oluyoo kaydirigubbakcemile5

kızlar ben önceden genç odası yaptırmıştım evime o yüzden oda yapmıcam minik süslü püslü beşiklerden almayı düşünüyorum ..büyüyüncede odayı süsler bir iki değişiklik yaparız inşh....bez konusana gelince kesinlikle stok yapmalıyız ben bu akşam yeni doğan alacam 1 paket...başlayalım stoklamaya kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar bence bez stogu filan yapmayın. Bir paket alın yeni doğan zaten içinden 70-80 tane çıkıyor sanırım. En iki hafta idare eder. Sonra da ihtiyaca göre alırsınız. Bebeğinizin cildi aldığınız bezi sevmeyebilir, değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Yada bebeğiniz çok iri doğarsa o yenidoğan bezlerini bile fazla kullanamıyor. Giysiler için de öyle 0-3 ay için fazla birşey almayın. Benim bir arkadaşımın bebeği 40'ı çıktığı gün 3 aylık giysileri olmamış, alışverişe çıkmışlar sil baştan.

Benim henüz çatlağım yok cnm ama krem sürmeyi sürekli unutuyorum ileleyen dönemde olabilir sanırsamki

benimde çatlağım yok ben 3.aydan beri bebek yağı kullanıyorum inşallah sonrasındada olmaz

a.s.
ben de öyle düşünüyorum.zaten birçöp almadım kuzuma daha.
bir yatak bir nevreism takımı,2 hastane çıkışı.
biraz babydol bir kaç tulum .alırız inşalah.bir paket yenideoğan bezi .
allahım sağlıkla doğamsını büyümeisni nasip etisn de ben yavruma yakışan renge göre alırım .bu saydıkalrımı zaten anneannesi alacak. yani beraber alacağız.
üstüne birde babaanne hediye felan derken .yazık israf yapmak istemem.
allah ömür verisn zamanı geldikçe hepsini alırız inşallah

biss geldik ... bebişimiz çok şükür iyiymiş kızlar . haftaya ayrıntılı ultrasyona gireceğim. yine poposu dönüktü bize göremedik yüzünü .akıntım için fitil verdi .rahim ağzım kapalıymış .kansızlık için hapı sabah aksam olmak üzere ikiye çıkarttı.

Gaydincim bebeğin altını alırken açılan pikeden biraz kalın yastıklı falan bi örtü var bende gereksiz gördüm başta ama annem bi yere gidince veya evde bebeğin altını nerde alacaksın dedi kundakta falan olmaz yerdede alamazsın mecburen alt açma alınacak dedi ...

Ilsucum hoşgeldin gözün aydın görmüş gelmişsin kızını :)

hoşgeldin ilsu
çok güzel haberler
.
geçmiş olsun akıntı için
de
senin bebek biraz uatgaç mı yoksa:))
rahim ağzı muayensieni nereen yaptı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…