günaydın temmuzun en tatlı bebeklerini dogurucak olan en güzel anneler:=)..güldüğüme bakmayın dunden beri sırf yatıştaydım , inanılmaz b basagrısı ve ateş vardı.çok korktum serrama bişi olursa die..şimdiye kadar hiç hasta olmadım die sevinirken dun hastalandım..neyseki ateşim düştü ama başağrısı gecmioooo:=(
çok fazlada alma derim.ama ilk ay çok fazla gidiyo doğrudur ama abartmamak lazımKıslar ben bebek bezi stok yapmaya başladım sizce doğrumu
ben hep prima kullandım bir kere molfix aldım bin pişman oldum anında pişik yapıyo ama bazılarıda tam tersini söylüyormelek molfix aldım ben 2 numara prima da almayı düşünüyorum bakalım
güle güle git güle güle gel hadigidip bavul hazırlamam lazımk kızlar..anneme gidioruminş bugun:=)..15 gun kalırım heralde...artık oradan takip ederim burayı..
kesinlikle öneriyorum.helede yeni doğanlar bezi açınca daha bi fışkırtıyorlar etrafa oyüzden kirlenen bitek alt açma oluyo ayrıca öle her yerde güvenle yatırıp altını açamazsın temizlik açısından.bide gittiğin evlerdede sorun olur bence al. hatta bazı bez markalarının kullan at alt açmaları varonlarda gezmelerde çok işe yarıyo tavsiye ederimkızlar şu alt açma minderleri sizce kullanışlımıdır.siz almayı düşünüyormusunuz.
gözünüz aydın canım bebişin sağlıklıkmış.sanada geçmiş olsunbiss geldik ... bebişimiz çok şükür iyiymiş kızlar . haftaya ayrıntılı ultrasyona gireceğim. yine poposu dönüktü bize göremedik yüzünü .akıntım için fitil verdi .rahim ağzım kapalıymış .kansızlık için hapı sabah aksam olmak üzere ikiye çıkarttı.
biss geldik ... bebişimiz çok şükür iyiymiş kızlar . haftaya ayrıntılı ultrasyona gireceğim. yine poposu dönüktü bize göremedik yüzünü .akıntım için fitil verdi .rahim ağzım kapalıymış .kansızlık için hapı sabah aksam olmak üzere ikiye çıkarttı.
selsin kullanıcısından alıntı;kızlar şu alt açma minderleri sizce kullanışlımıdır.siz almayı düşünüyormusunuz.
ilsu alıntı;biss geldik ... bebişimiz çok şükür iyiymiş kızlar . haftaya ayrıntılı ultrasyona gireceğim. yine poposu dönüktü bize göremedik yüzünü .akıntım için fitil verdi .rahim ağzım kapalıymış .kansızlık için hapı sabah aksam olmak üzere ikiye çıkarttı.
çiçeks alıntı;Herkese tünaydınnn,umarım iyisinizdir.Ben bugün iyiyim sabah yürüdüm lodos var ama olsun iyi geldi.
geçmiş olsun canım .bebişin orda çok güvenli merak etme allahın izniyle bişecik olmaz ona
güle güle git güle güle gel hadi
teşekkürler kikolecim..şükür iyiyiz şimdi..:=)
biss geldik ... bebişimiz çok şükür iyiymiş kızlar . haftaya ayrıntılı ultrasyona gireceğim. yine poposu dönüktü bize göremedik yüzünü .akıntım için fitil verdi .rahim ağzım kapalıymış .kansızlık için hapı sabah aksam olmak üzere ikiye çıkarttı.
ben daha bez falan almadım almak gereklimi ki ama diğer her şey hemen hemen tamam gibi bir yatağı ve uyku seti kaldı birda banyosu falan
ya banyo demişken kimse tavsiye etmiyor banyoyu bebekler çok üşüyor o fileye koyunca diyorlar mümkünse iki kişi yıkayın biri elinde tutsun sizde öyle lifleyin dediler
ya banyo demişken kimse tavsiye etmiyor banyoyu bebekler çok üşüyor o fileye koyunca diyorlar mümkünse iki kişi yıkayın biri elinde tutsun sizde öyle lifleyin dediler
Tetanoz aŞım İÇİn saĞlık ocaĞını aradım pazartesİ sabahı gİdeceĞİm aŞı olmaya Çok korkuyorummmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?