2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Hürremcim tamam biliyorum onları mantıklı ama çantaya sığcak şekilde olmalı o zaman çok kalın olmamalı yanımızda taşıyabilelim bide naylonmu ne oluyo sanırım çabuk temizlensin diye

geçmiş olsun canım .bebişin orda çok güvenli merak etme allahın izniyle bişecik olmaz ona

Kıslar ben bebek bezi stok yapmaya başladım sizce doğrumu
çok fazlada alma derim.ama ilk ay çok fazla gidiyo doğrudur ama abartmamak lazım

melek molfix aldım ben 2 numara prima da almayı düşünüyorum bakalım
ben hep prima kullandım bir kere molfix aldım bin pişman oldum anında pişik yapıyo ama bazılarıda tam tersini söylüyor

gidip bavul hazırlamam lazımk kızlar..anneme gidioruminş bugun:=)..15 gun kalırım heralde...artık oradan takip ederim burayı..
güle güle git güle güle gel hadi

kızlar şu alt açma minderleri sizce kullanışlımıdır.siz almayı düşünüyormusunuz.
kesinlikle öneriyorum.helede yeni doğanlar bezi açınca daha bi fışkırtıyorlar etrafa oyüzden kirlenen bitek alt açma oluyo ayrıca öle her yerde güvenle yatırıp altını açamazsın temizlik açısından.bide gittiğin evlerdede sorun olur bence al. hatta bazı bez markalarının kullan at alt açmaları varonlarda gezmelerde çok işe yarıyo tavsiye ederim
gözünüz aydın canım bebişin sağlıklıkmış.sanada geçmiş olsun

Herkese tünaydınnn,umarım iyisinizdir.Ben bugün iyiyim sabah yürüdüm lodos var ama olsun iyi geldi. a.s.

Yok naylon deĞıl canım ya pıke gıbı yumuŞak kalında deĞıl zaten bebeĞın Çantasına rahatlıkla sıĞar

CANIM HOŞGELDİN ÇOK SEVİNDİM İYİ OLMANIZA...
HAFTAYA GÖRÜRSÜN BEBİŞİNİN YÜZÜNÜ EMİNİM ÇK GÜZELDİR............
BENDE HAFTAYA GİRİYORUM AYRINTILIYA...Şeniz

selsin kullanıcısından alıntı;kızlar şu alt açma minderleri sizce kullanışlımıdır.siz almayı düşünüyormusunuz.

ben bı takım aldım bı takımda annem almıs sanırım yeter sımdılık

canım hadı gözunaydın bebısın gayet ıyıymıs

çiçeks alıntı;Herkese tünaydınnn,umarım iyisinizdir.Ben bugün iyiyim sabah yürüdüm lodos var ama olsun iyi geldi.

hosgeldın canım aman dıkkat et hasta olmaa.s.

ben daha bez falan almadım almak gereklimi ki ama diğer her şey hemen hemen tamam gibi bir yatağı ve uyku seti kaldı birda banyosu falan

ben kadıfe aldım alt acma mınderını yastıgıda var annemde polar almıs
nıveanın canta bakım setınde hedıye verıyolarmıs galıba kuzenım ondan aldı o naylon ıste

İlsucum cok sevindim cnm a.s. Ay ne güsel boyle güsel haberer alınca acaip mutlu oluyo insan... Akıntı için bende fitil kullanmıştım anında kesti cok işe yarıyo...

ben daha bez falan almadım almak gereklimi ki ama diğer her şey hemen hemen tamam gibi bir yatağı ve uyku seti kaldı birda banyosu falan

ya banyo demişken kimse tavsiye etmiyor banyoyu bebekler çok üşüyor o fileye koyunca diyorlar mümkünse iki kişi yıkayın biri elinde tutsun sizde öyle lifleyin dediler

ya kızlarrrrr bende yarın doktora gidecem tam bir ay oldu görmeyeli.kıpır kıpır bir aydır kendini hep hissettirdi sağolsunda .görmek te bi başka artı bolbol çikolata yiyecemde göstersin artık dimi

Tetanoz aŞım ıÇın saĞlık ocaĞını aradım pazartesı sabahı gıdeceĞım aŞı olmaya Çok korkuyorummmmmmmmmmmm

ya banyo demişken kimse tavsiye etmiyor banyoyu bebekler çok üşüyor o fileye koyunca diyorlar mümkünse iki kişi yıkayın biri elinde tutsun sizde öyle lifleyin dediler

canım allah korusun elde bebısın kayma ıhtımalı var bende banyo kuvetı ve fılesı alıcam zaten yazın fazla usumezlera.s

öle ama canım yalnız annler var onlar napsın asıl onlara lazım.mesela ben illaki bir ay sonra herkez yurduna dönecek ben kalacam bebişimle yalnız işte ozaman işe öle yarayacakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…