2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

teker teker teşekkür ederim kızlar
sweetcim idrara sıkışıktım karından gördü .bademin durumunu anlattım genelde ikiz gebeliklerde sıkça görünüyor o dedi .
bebeğimde 437 gr olmuş bu gidişle 4 kilo doğar
kaydirigubbakcemile3

Alt aÇma mınderlerı..........
Ben alt aÇma Ünıtesı alacaĞım komple..o yÜzden farklı bı alt aÇma almıyacaĞım

Melekcim korkma dicem ama bende cok korkarım aşıdan :1no2:

Hem ben kıllandım simdi sezaryende noluyoki, uyucas anlamıcas hicbisi, onun ignesi cokmu kalın ya, korkarım simdi senağlamasenağlama

Ayy ne gÜzel ya banada acayıp heycan yaptırıyor sezaryen kelımesı ınŞallah normal doĞuracaĞım rabbım hepımızın gÖnlÜne gÖre ve hayırlısını versın

korkma zuzu..............
sağlıkla uyuyup uyancaz herşey güzel olacak.........
ben hiç korkmuyorum doğumdannnnnn

sezeryanın sonrası acıtıyormuş kızlar 1 hafta falan ağrı oluyormuş .ben her iki şekilden de korkuyorum

Melekcim korkma dicem ama bende cok korkarım aşıdan :1no2:

Hem ben kıllandım simdi sezaryende noluyoki, uyucas anlamıcas hicbisi, onun ignesi cokmu kalın ya, korkarım simdi senağlamasenağlama

ya ben sezeryan olucan ondan korkmuyonda iğnedenmi korkuyon derken sezeryanı kötülemedim sadece sonuçta cerrahi bi işlem ona cesaret ettin iğneyede edersin demek istedim yanlış anlaşılmasın

Doğuma Giderken Yanınıza Almanız Gerekenler…

Hastane Çantası

Doğumunuza 1 ay kala artık acil durumlar için bile hazır bir hastane çantası bulundurmanız gerekecektir. Normal olarak 37 haftalık bir yolculuğu olan bebeğiniz size kavuşmak için bazen aceleci davranabilir, bazen de siz son dakikaya kadar beklettiğiniz için çantanızı hazırlarken heyecanınız nedeniyle bazı şeyleri unutabilirsiniz. En iyisi 1 ay önceden sakince çantanızı hazırlamanız.

ışte çantaya koymanız gerekenler ;

Sizin ıçin:
• 2 adet gecelik
• 1 adet sabahlık
• 1 adet terlik
• 1 adet pijama
• 5 adet kilot
• 2 adet sütyen
• 3 çift çorap
• 3 adet el-yüz havlusu
• 2 adet lif
• taç / toka
• saç fırçası / tarak
• deodorant
• ruj
• yüz kremi
• bepanthol
• diş fırçası / diş macunu
• sabun / sıvı sabun
• kulak pamuğu
• pamuk
• hijyenik ped / doğum sonrası pedi
• göğüs pedi
• kutu mendil
• ıslak mendil
• kitap
• fotoğraf makinesi / film
• kamera / kaset
• bloknot / kalem
• telefon / şarj cihazı / telefon rehberi
• sigorta dosyası
• kolonya

Eşiniz ıçin:
• eşortman
• terlik
• diş fırçası
• traş takımı
• deodorant
• çorap
• çamaşır
• kitap / dergi

Bebeğiniz ıçin:
• çıkış takımı
• iç donu
• çorap
• body
• battaniye
• ana kucağı
• kusmuk bezleri
• saç fırçası / tarak
• yün patik
• eldiven

Ayy ne gÜzel ya banada acayİp heycan yaptırıyor sezaryen kelİmesİ İnŞallah normal doĞuracaĞım rabbİm hepİmİzİn gÖnlÜne gÖre ve hayırlısını versİn

kötükedihüso ben normal doğumdan çooooooooooooooook korkuyorum.........:1ninca:
ama insan kendini neye şartlarsa ona alışıyor canım...
keşke normal yapabilsem ama nerde ben de o yürek........
inşallah normal olur doğumun.............:Saruboceq:

melekcim korkma dicem ama bende cok korkarım aşıdan :1no2:

hem ben kıllandım simdi sezaryende noluyoki, uyucas anlamıcas hicbisi, onun ignesi cokmu kalın ya, korkarım simdi senağlamasenağlama

yok canım ya normal iğne sezaryande de yapılan. Zaten o kısmı zor değilmiş uynadıktan sonra zor diyorlar ağrı sızı birde ameliyat sonuçta yatıp kalkmak bebekle ilgilenmek normal doğuma göre daha sıkıntılı oluyormuş

kikoleyim sağol canım.banada gereksiz geldi ama.gerekliyse alıcaz.tabi.bilgilendirdiğin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…