2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sezeryanın sonrası acıtıyormuş kızlar 1 hafta falan ağrı oluyormuş .ben her iki şekilden de korkuyorum

Ya cnm kişiye göre değişir bende sezeryan oldum ama uyanınca ağrı kesici bile 1 kez yapıldı oda tam ayılmamıştım ağrı kesiciye bile gerek duymadım sonrasında korkulacak bişey yok.Aynı gün bebeğimi bile emzirmeye başladım..

ya önceden normal doğumdan korknlar sezeryan yaptırırlardı ama şimdi epidural nomal doğum var ağrısız sadece ıkın dediklerinde ıkınıyosun ve bitiyo herkezde çok tavsiye ediyo düşünen varmı ben onu düşünüyorum şimdi

Ben Normal ıstiyorum ınş Son anda değişiklik yapmam Arkadaşım normal doğum yaptı 4 ay önce "kesinlikle normal doğum derim "diyor.Sezeryanı düşünme bile dedi..

nasıl sonda anlatın bakayım normal doğumda yokmu oyy zor bir durum seziyorum sanki olurda mecburen sezeryan olabiliriz nasılmış aydınlatırmısınız biziCADIARZU

korkma zuzu..............
sağlıkla uyuyup uyancaz herşey güzel olacak.........
ben hiç korkmuyorum doğumdannnnnn

İnsallah cnm insallah hepimiz için cok güzel olur hersey Şeniz, ben bilas korkuyorum, doğum sahnesi izlememeye calısıyorum, az bilas gerginim bu konuda yane

ya ben sezeryan olucan ondan korkmuyonda iğnedenmi korkuyon derken sezeryanı kötülemedim sadece sonuçta cerrahi bi işlem ona cesaret ettin iğneyede edersin demek istedim yanlış anlaşılmasın

Hıhhh ohhh bende krktum bilas simdi sezaryen, iğne aklıma binbir türlü sahne geldi korkuyorum ya hani :çok üzgünüm:

nasıl sonda anlatın bakayım normal doğumda yokmu oyy zor bir durum seziyorum sanki olurda mecburen sezeryan olabiliriz nasılmış aydınlatırmısınız biziCADIARZU

canım normal doğumdada takılıyo sonda bende takılmıştı bişe hissetmiyosun sadece utanıyosun ama zaten normal doğumdada sere serpesin ebeler takıyo sezeryanda kim ne zaman takıyo bilmiyorum ama

gaydincim eskişehirde annemler..eşim görevi nedeni ile ankaraya giderken benide bırakıcak annemlere..b 15 gun kalmayı dusunuorum annem şimdiden soruo ne yersin şunu yapiim bunu yapiim..walla korkuorumki çok kilo alıcam die:=)

ya ozaman bende rica ederim bayıldıktan sonra takın diye

normal doğumda sondatakılmıyor Gaydın

İşte canım cok tatlıdır benim ya, ondan korkuyorum bilasta, en ufak bi agrıda kaldırırım ayaga hastaneyi kaydirigubbakcemile3 Sonda ne nerene takıyolar? Yaaaa ben istemiyorum ondan. Lavabo ihtiyacı ile ilgili bişi mi ki ben ondan da korkuyorum son ayımda nası gitcem diye -tatlicadiarzu- Ya ne cok seyden korkuyomusum amma korkutmuslar beni demekki

canım normal doğumdada takılıyo sonda bende takılmıştı bişe hissetmiyosun sadece utanıyosun ama zaten normal doğumdada sere serpesin ebeler takıyo sezeryanda kim ne zaman takıyo bilmiyorum ama

:1shok:ilk defa duydum normal doğumda takıldığını...........:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…