sezeryanın sonrası acıtıyormuş kızlar 1 hafta falan ağrı oluyormuş .ben her iki şekilden de korkuyorum
şu sezeryandada sondo olayı var galiba.bende ondan korktum
şu sezeryandada sondo olayı var galiba.bende ondan korktum
ilsucum hoşgeldin.ne güzel haberlerle gelmişsin.detaylıda yüzünüde gösterir annesi
bendeeeeeeeeeeeeeeeee...
ama ben doktouma söylüyeceğim anesteziden sonra taksınlar sondayı.................
yoksa kaçarımmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
Cnm doktorundan rica edersen bayılttıktan sonra takıyolar bende öyle olmuştu..
saol bitanem inş pazartesi gidicez koşuyolunda biyere gitcem bakalım
korkma zuzu..............
sağlıkla uyuyup uyancaz herşey güzel olacak.........
ben hiç korkmuyorum doğumdannnnnn
ya ben sezeryan olucan ondan korkmuyonda iğnedenmi korkuyon derken sezeryanı kötülemedim sadece sonuçta cerrahi bi işlem ona cesaret ettin iğneyede edersin demek istedim yanlış anlaşılmasın
nasıl sonda anlatın bakayım normal doğumda yokmu oyy zor bir durum seziyorum sanki olurda mecburen sezeryan olabiliriz nasılmış aydınlatırmısınız biziCADIARZU
yaparlar doktoruna rica edersin............bende öyle düşündüm yaparlarmı acaba öyle
yok melekcim zaman kaybetmemek için sondayı önceden takmaları lazımmış .:):)))
yok canım ya normal iğne sezaryande de yapılan. Zaten o kısmı zor değilmiş uynadıktan sonra zor diyorlar ağrı sızı birde ameliyat sonuçta yatıp kalkmak bebekle ilgilenmek normal doğuma göre daha sıkıntılı oluyormuş
nasıl sonda anlatın bakayım normal doğumda yokmu oyy zor bir durum seziyorum sanki olurda mecburen sezeryan olabiliriz nasılmış aydınlatırmısınız biziCADIARZU
canım normal doğumdada takılıyo sonda bende takılmıştı bişe hissetmiyosun sadece utanıyosun ama zaten normal doğumdada sere serpesin ebeler takıyo sezeryanda kim ne zaman takıyo bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?