2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ya ozaman bende rica ederim bayıldıktan sonra takın diye

normal doğumda sondatakılmıyor Gaydın

benim sancılarım başlayınca takmışlardı ben idrarım yok dedim ama ebe sen öle zannediyosun dedi hakkaten bi taktı torba yarılandı:asigim:

Anladım canım hadi bakalım eskişehir çok güselmiş bende merak ediyorum orayı keyfini çıkar
Bende eşin olmadan nasıl izin veriyo dicektim ama kendiside ankaraya gidiyomuş anladım canım yerimseniben
Yapsın anneciğin yedirsin seni ve serrayı ne güsel işte almazsın çok korkma keyfini çıkar cokacimcoook

Ben birgün doktoruma muayeneye gittigimde bir bayan sedyede gidiyodu, hamileydi, sanırım sezaryen olcaktı, nasıl aglıyodu ama iki gözü iki çeşme, eşi yanında elini tutuyodu sonunda o da bıraktı ikisi de aglamaya basladılar, e bende agladım sora tabe, cok dokunaklı bi sahneydi, ordan da cok etkilendim sanırım... Sevinc vemerak gözyaşları yanyanaydı, uzun bi yolculugu tamamlıyo olmanın verdigi rahatlık, 1saate kadar anne-baba olmanın vereceği heyecan, darısı hepimizin başına dostlarımmm :Saruboceq:

Hım acımıyo diyosunuz ama of ya işte bu aşamaları kötü bu durumların
Ben apandist ameliyatı olmuştum uyandığımda göğsümden itibaren komple sarı bişiy sürmüşlere tüm vücuduma kestikleri yerde minnacık ilk gördüğümde şok olmuştum bu ne diye sanırım tendürdiyot gibi bişiydi mikrop kapmasın diye sürmüşler heralde şimdide doğumda neler bekliyo bizi bilmiyoruz şaşırıcaz her aşamasında :1no2:

sağol gaydincim..eşim çok karışmaz ama ben sizi özlerim dio fazla kalmayın dioama o da gelir yanımıza:=)

eskişehir gercekten guzeldir..herkese tavsiye ederim..:=)

ay canım iyi ultarsonda görebiliyorsa güzle.valla
bana da raporlada 2.li ve 3 lü test için yazılıyor ya ultrason raporu orada dikaktimi çekti.
hep rahim ağzı kapalılığındna bahsediyor.ultrasonda demek ki görülebilyor.çok güzel.
allah koruun bebekleimizi.
maşallah 437 gr.ha allah koruusn canım kuzumu.

Alt aÇma mİnderlerİ..........
Ben alt aÇma Ünİtesİ alacaĞım komple..o yÜzden farklı bİ alt aÇma almıyacaĞım

senin alacağın mobilya ya dahil değil mi melek.
evden farkılı bir yer gittiğinde ve evin içinde başka bir yerde açmak zorunda kaldığında bu alt açmalar laızm.
ben başkasının evine gittiğimde huzursuz olmak isteme .yani alıp çantaya koymak en gülei.
mesela ben de park yatak alacağım onundna ünitesi var üzerinde ama ,o sadece yatak odasında işe yarayaak.benim ev dubleks beşik için bile yedek, yatacağı küçük beşiiği salona koyacağım.(şu anda evde çocuk odasında duruyor, kuzenin küçük pratik yatağı kızıma geçti.ama ben çocuk odasını şimdi döşemeyeceğim zaten.)
park yatak yukarıda yatak odam da duracak inşallah.
yani ben belki de 2 tane alırım.in çık yapmamak için.ufacık şey zaten .
bence laızm diye düşünüyorum.tabi tecrübesiz bir anne oalrak sadece düşünüyorumyerimseniben
:)))))))

gözün aydın canım çok sevindim..:1hug:

kızlar ya ben doğumun 2 şeklindende çok korkuyorum..delikafane yapsak acaba-tatlicadiarzu-
şimdiden büyüyor gözümde

lavman kolaymış evet güzelim ama sondoya kolay diyen bir Allahın kulu duymadım kaydirigubbakcemile3

ben de onu merak ediyorudm.
lavman yapıyorlar mış diye duydum da zamanını nasıl tutturyyorlar.doğum başlamışsa felan mesela.
birde sorna normalde var mı yokmu,yoksa da sorun varsa da sorun.
varsa bebek çıakrken ona takılmaz mı,birde ,yoksa o akdar ıkınma halinde iken aman allahım düşünemiyorum hiçç
tçvbe tövbe

benim sezerryan olucak büyük ihtimalle.zaten bir adet bantımız var.ama ben karar veremedim.normal sezeryan mı yoksa epidural sezeryanmı

lavman kolaymış evet güzelim ama sondoya kolay diyen bir Allahın kulu duymadım kaydirigubbakcemile3

ya kızlar korkulcak bişe yok sadece doğum için takılıyo ve akabinde hemen çıkarıyolar inanın hiç hissetmiyonuz bile girerkende çıkarkende

aman ne bilim internette okudum.normal doğumdada takılabiliyormuş.idrar gelmesin diye.öff ya öff.korkular başladı

sezeryanda lavman yapılıyor mu.............
sanmam ama çünkü anestezi için zaten aç gidiyorsun..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…