2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

evet lavman yapılıyomuş kesinlikle sonda pek yokmuş soruşturdum bende
lavman iyi ya olmalı yani tuvaletin yok sansanda ıkınırken geliyomuş çünkü:1closedeyes:

benim sezerryan olucak büyük ihtimalle.zaten bir adet bantımız var.ama ben karar veremedim.normal sezeryan mı yoksa epidural sezeryanmı

canım bant olanlara genelde sezeryan yapıyorlar sanirim
ama o bant belki kaybolabilir kopabiliyormuş kendilğinden

ben epidural sezeryan yapacağım..doktorum kesinlikle genel anestezili daha zor dedi..
çok rahat olacak çok korkarsan hafif sadasyon veririm baştan ben sana dedi

canım sancın olsabıle bebek hemen dogmadıgı ıcın herhangı bır zamanda yapıyolar lavmanı zaten o saatten sonra yemek su bıle ıcmek yasak

normal dogumun mukemmellıgını o duygusallıgı ancak yasayan bılır kesınlıkle normal dogumun yerını hıcbırsey alamaz o acıyı cekerken bebegınızın dogmasını beklemek bambaska bırsey benım bebegım yasamadı ama yınede onun bıryerıne zarar vermemek ıcın acımı bı kenara bırakıp sadece onu dusundum o heyecan cok farklı tekrar soyluyorum normal dogum bambaska!

Yaaaaa ne diosunuz kızlar siz makat vajina arasını kesme falan bayılıvercem simdi oldugum yere :1shok:

canım cok dogru bıde makat ve vajına arasını kestıklerı ıcın kesınlıkle lavman yapılmalı

kızlar ben kendi yaşadığımı söylüyorum lavmanda yapıldı sondada takıldı normal doğum yaptım.lavman sezeryandada yapılıyo onuda kardeşimde gördüm.
ama kesi makat ve vajina arası değil canım .vajine ağzından sağa dokru yan küçük bi kesi

canım senınkını öyle kesmısler demekkı benımkı cok farklı

ama vajina ve makat arası zor kaynadığı için genelde sağa doğru kesiyolar diye biliyorum ben sende neden öyle yaptılarki acaba kesi atılmadan yırtıldınmı ki

canım dıyorumya benımkı cok farklı oldu benım catı dardı ben 1 santım acıkla dogumm yaptım benım dogumum cok zor oldu zaten bana kesme ıslemı yapmadılar bıle dırek yırttılar

peki buna dikiş atıyorlar mı oo daha doğuma çok var panik olmaya başladım bile
normal doğum düşünüyorum kısmetse

canım kesiye gerek duyulursa uyuşturuyolar zaten.sen hissetmiyosun sancıdan.ama kesi atılırsa illaki dikiliyo.ama genelde dışardan 2 veya 3 dikiş oluyo sonrada belli bile olmuyomuş dikişlerde kendiliğinden eriyen tipten oluyo.bende doğum zor olduğu için 6-7 dikiş var biraz ama ben istisnayım korkmayın doktor kurbanıyım yinede normal doğum diyorum

kızlar ben geldimmmmmhihoyyyt bebeğim çok iyiydi ama int sorun vardı giremedim dünden beri çatladım ama bilkiyorum beni merak ediyosunuz neyse herşey çok güzel geçti hemen dr bey kalp atışı varmı dedim baksana oynuyor dedi niye bu kadar evhamlısın yapma böle dedi eski ultrason olduğu için pek anlayamadım ama sonradan yavrumun ellerini gösterdi, tek tek heryerini gösterdi dışarıda herkez çatlamış niye uzun sürdü diye çok ilgilendi drum ben rahatlayayım diye sonra benden kaşıntı ve akıntılar için kültür aldı alttan ödüm koptu dr bey acayacakmı dedim ypok yok dedi hakikattende acımadı ama o doğum masası korkutuyor insanı işte sonra bana sancılardan bahsetti 15 dk bir gelip 10 15 sn süren ritmik olarak devam eden sancıların olursa haberim olsun dedi allah korusun onlar doğum sancısı oluyormuş allaha emanet inş hepimiz vakti gelincebebeklerimizi kucağımıza alırız:dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…