benim sezerryan olucak büyük ihtimalle.zaten bir adet bantımız var.ama ben karar veremedim.normal sezeryan mı yoksa epidural sezeryanmı
ben de onu merak ediyorudm.
lavman yapıyorlar mış diye duydum da zamanını nasıl tutturyyorlar.doğum başlamışsa felan mesela.
birde sorna normalde var mı yokmu,yoksa da sorun varsa da sorun.
varsa bebek çıakrken ona takılmaz mı,birde ,yoksa o akdar ıkınma halinde iken aman allahım düşünemiyorum hiçç
tçvbe tövbe
evet lavman yapılıyomuş kesinlikle sonda pek yokmuş soruşturdum bende
lavman iyi ya olmalı yani tuvaletin yok sansanda ıkınırken geliyomuş çünkü:1closedeyes:
canım cok dogru bıde makat ve vajına arasını kestıklerı ıcın kesınlıkle lavman yapılmalı
peki bu makat ile vajina arasını keserken canın acımıyormu
kızlar ben kendi yaşadığımı söylüyorum lavmanda yapıldı sondada takıldı normal doğum yaptım.lavman sezeryandada yapılıyo onuda kardeşimde gördüm.
ama kesi makat ve vajina arası değil canım .vajine ağzından sağa dokru yan küçük bi kesi
canım senınkını öyle kesmısler demekkı benımkı cok farklı
hayır canım acımıyo o ankı sancıdan zaten hıssetmıyosun bıle kımılerı ıgne yapıp uyusturuyolarmıs ama bana yapmadılar genelde yapmıyolar zaten
ama vajina ve makat arası zor kaynadığı için genelde sağa doğru kesiyolar diye biliyorum ben sende neden öyle yaptılarki acaba kesi atılmadan yırtıldınmı ki
peki buna dikiş atıyorlar mı oo daha doğuma çok var panik olmaya başladım bile
normal doğum düşünüyorum kısmetse
peki buna dikiş atıyorlar mı oo daha doğuma çok var panik olmaya başladım bile
normal doğum düşünüyorum kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?