canım dıyorumya benımkı cok farklı oldu benım catı dardı ben 1 santım acıkla dogumm yaptım benım dogumum cok zor oldu zaten bana kesme ıslemı yapmadılar bıle dırek yırttılar
kızlar ben geldimmmmmhihoyyyt bebeğim çok iyiydi ama int sorun vardı giremedim dünden beri çatladım ama bilkiyorum beni merak ediyosunuz neyse herşey çok güzel geçti hemen dr bey kalp atışı varmı dedim baksana oynuyor dedi niye bu kadar evhamlısın yapma böle dedi eski ultrason olduğu için pek anlayamadım ama sonradan yavrumun ellerini gösterdi, tek tek heryerini gösterdi dışarıda herkez çatlamış niye uzun sürdü diye çok ilgilendi drum ben rahatlayayım diye sonra benden kaşıntı ve akıntılar için kültür aldı alttan ödüm koptu dr bey acayacakmı dedim ypok yok dedi hakikattende acımadı ama o doğum masası korkutuyor insanı işte sonra bana sancılardan bahsetti 15 dk bir gelip 10 15 sn süren ritmik olarak devam eden sancıların olursa haberim olsun dedi allah korusun onlar doğum sancısı oluyormuş allaha emanet inş hepimiz vakti gelincebebeklerimizi kucağımıza alırız:dance::teytey:
ay canım ya bende öle 1 cm le doğuma gittim suni sancıyla benimde zor oldu ama.anlatıpta kimseyi kötü etkilemek istemem.ama yaşadıklarıma rağmen yinede senin gibi normal doğum diyenlerdenim
ama kesinlikle suni sancıyı kimseye önermem
Evet kızlar bence de artık normal doĞumdan bu Şekİlde bahsedİp normal yapmak İsteyenlerİ telaŞlandırmayın....................
Allah herkezİn yardımcısı olsun.................
Normal en gÜzelİ tabİ kİ....
Ama cesaretİ olanları bu Şekİlte kÖtÜ etkİlİyorsunuz....
ama ben normal doğumdan korkupta sezeryan yaptıranlara çok şaşıyorum yanlış anlamyın polemik yaratmak istemem ama bu benim görüşüm .
ya normal doğumdan korkuyosunuz ama sezeryanda karnınızı 7-8 kat kestiriyosunuz.bende bunu anlamıyom.
ama mecbur kalanlara dicek bişeyim yok tabi
yinede herkesin düşüncesine saygı duyarım.ama ben bitürlü bu ikilemi anlamış değilim
kızlar ben geldimmmmmhihoyyyt bebeğim çok iyiydi ama int sorun vardı giremedim dünden beri çatladım ama bilkiyorum beni merak ediyosunuz neyse herşey çok güzel geçti hemen dr bey kalp atışı varmı dedim baksana oynuyor dedi niye bu kadar evhamlısın yapma böle dedi eski ultrason olduğu için pek anlayamadım ama sonradan yavrumun ellerini gösterdi, tek tek heryerini gösterdi dışarıda herkez çatlamış niye uzun sürdü diye çok ilgilendi drum ben rahatlayayım diye sonra benden kaşıntı ve akıntılar için kültür aldı alttan ödüm koptu dr bey acayacakmı dedim ypok yok dedi hakikattende acımadı ama o doğum masası korkutuyor insanı işte sonra bana sancılardan bahsetti 15 dk bir gelip 10 15 sn süren ritmik olarak devam eden sancıların olursa haberim olsun dedi allah korusun onlar doğum sancısı oluyormuş allaha emanet inş hepimiz vakti gelincebebeklerimizi kucağımıza alırız:dance::teytey:
Arkadaşlarım bende polemiği devam ettirmek istemem cok özür dilerim ama ben vücut yapısı nedeniyle normal doğum yapamayacak biriyim ve mecburen sezaryen olacağım, kesmek tabiki işin doğasında var ama ben zaten halihazırda korkan biri olarak, normal doğumu tercih eden arkadaşlarımızı desteklerken beni olumsuz etkiliyo elimde olmadan... Yanlıs anlasılmadım umarım
ama ben normal doğumdan korkupta sezeryan yaptıranlara çok şaşıyorum yanlış anlamyın polemik yaratmak istemem ama bu benim görüşüm .
ya normal doğumdan korkuyosunuz ama sezeryanda karnınızı 7-8 kat kestiriyosunuz.bende bunu anlamıyom.
ama mecbur kalanlara dicek bişeyim yok tabi
yinede herkesin düşüncesine saygı duyarım.ama ben bitürlü bu ikilemi anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?