2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım dıyorumya benımkı cok farklı oldu benım catı dardı ben 1 santım acıkla dogumm yaptım benım dogumum cok zor oldu zaten bana kesme ıslemı yapmadılar bıle dırek yırttılar

ay canım ya bende öle 1 cm le doğuma gittim suni sancıyla benimde zor oldu ama.anlatıpta kimseyi kötü etkilemek istemem.ama yaşadıklarıma rağmen yinede senin gibi normal doğum diyenlerdenim
ama kesinlikle suni sancıyı kimseye önermem

Yok Beyaz Melek bende sana katılıcam sanırım son anda kaçıcam hastaneden... Giderek korkmaya başladımmm:1shok::1shok::1shok:

Hosgeldin cnm hayırlı olsun, sende güsel haberler getirdin bugün korkmustum, yüzüm gülmeye basladı a.s.

malesef bende sunu sancıyla dogum yaptım ama kesınlıkle yıne normal dogum dıyorum hıcbırsey bu guzel duygunun yerını alamaz cok duygulandım yasenağlama

Evet kızlar bence de artık normal doĞumdan bu Şekılde bahsedıp normal yapmak ısteyenlerı telaŞlandırmayın....................
Allah herkezın yardımcısı olsun.................
Normal en gÜzelı tabı kı....
Ama cesaretı olanları bu Şekılte kÖtÜ etkılıyorsunuz....

derincim çok sevindim herşey youlnda olmasına .
kültür aldırmakta iyi etmişsin yanma ve kasınma varsa
inş onda da bişi çıkmaz

ama ben normal doğumdan korkupta sezeryan yaptıranlara çok şaşıyorum yanlış anlamyın polemik yaratmak istemem ama bu benim görüşüm .
ya normal doğumdan korkuyosunuz ama sezeryanda karnınızı 7-8 kat kestiriyosunuz.bende bunu anlamıyom.
ama mecbur kalanlara dicek bişeyim yok tabi
yinede herkesin düşüncesine saygı duyarım.ama ben bitürlü bu ikilemi anlamış değilim

ama melekcim ısrarla söylüyoz korkulcak bişe yok ve tavsiye ederiz diye

kesınlıkle katılıyorum canım sana
ayrıca normal yapmayı dusunen arkadaslar korkucak bısey yok bu anlattıklarımız normal olan yanı yapılması gereken seyler
ayrıca bızler tecrubelıyız ama ılk dogumda sızın gıbı bıze boyle seyler anlatmadılar keske anlatsalardı
daha once bunları doktorumuzla konusur acıyı en hafıfe ındırmeyı saglayabılırdık...

gözün aydın canım ayrıca geçmiş olsun

ayrıca zaten şimdi sancıdan korkanlar için epidural normal doğum var .ağrısız prensen doğum deniyo.sadece doktorum ıkın diyo ve sen sadece ıkınıyosun ağrı yok acı yok öle bişe ben kesinlikle düşünüyorum bakalım hayırlısı

Arkadaşlarım bende polemiği devam ettirmek istemem cok özür dilerim ama ben vücut yapısı nedeniyle normal doğum yapamayacak biriyim ve mecburen sezaryen olacağım, kesmek tabiki işin doğasında var ama ben zaten halihazırda korkan biri olarak, normal doğumu tercih eden arkadaşlarımızı desteklerken beni olumsuz etkiliyo elimde olmadan... Yanlıs anlasılmadım umarım

yanlış kimse anlaşılmak istemez tabikide.zaten burda bişeyleri paylaşmak için varız.biz bunları tecrübelerimize dayanarak anlattık.ama ısrarlada korkmayın normal doğum daha iyi dedik.sağlık açısından sezeryan olacaklara zaten bi sözümüz yok.zaten herkezde paylaşıyo sezeryan yapanda anlatıyo normal doğum yapanda bence kormak yerine herkez bilgilenmeli

bende normalden korkuyorum ama yinde
bi sorun çıkmassa normal doğum yapıcam
ablam doğumunu bile hatırlamıyo bu çok kötü bence
tabi herkesin kendi tercihi

MERAK ETMEYıN KIZLAR ALLAH NASıP EDERSE BEN BURDAKı Bı ÇOK KıŞıDEN ÖNCE YAPICAM DOĞUMU TEMMUZUN 2 Sı GELıR SıZE ANLATIRIM kaydirigubbakcemile3 BıRDE BENıM NORMAL DOĞUMDAN KORKMAYIŞIMIN NEDENı YENGEM MAŞALLAH KADIN ıKı KEZ DOĞURDU HEMDE EVDE HASTANEDE FALAN DEĞıL BıZ DIŞARDA MERKATN ÖLÜRKEN KADININ HıÇ SESı ÇIKMADI DOĞURDU ıÇERı Bı GıRDıK ÖYLE KIKIR KIKIR GÜLÜYOR BEBEĞıNE ZATEN HıÇTE KORKMAZDI DOĞUMDAN BÖYLE GÜZEL DOĞUMLARI GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNE GETıRıN BENDE ŞıMDı DıYORUM KEŞKE O GÜN GELSEDE DOĞURUVERSEM DıYE :)

sezeryan kesinlikle daha or bir doğum şekli............
kesisi daha fazla ve daha çok kan kaybediyorsunuz...........
ama normal doğumda da yok kesiyorlar yok yırlıyorlar kelimeleri bana ürkütücü geldi.........
sezeryanda tamamen narkoz alarak yapılıyor bu kesim işlemi............
anne olmak zor tabiki kolay kavuşmuyacağız bebeklerimize...her iki doğumunda artıları ve eksileri var.........
hiç doğum yapmamış birinin cesareti daha yüksek olur ve daha güçlü olur...bence...........
ama kesileceğini yırtılacağını bilerek endişeyle doğuma girmek bence daha kötü...
bazen insan bişeyleri bilmeden yaşamalı diye düşünüyorum...........
özellikle normal doğum kişiden kişiye çok değişken olan bişey o yüzden her doğum kendisine özel kadının...........
kimi hiç dikişsiz çok kolay doğum yapıyor......
kiminde 5 dikiş oluyor...kiminde 30 dikiş oluyor............
kimi çok fazla sancı çekiyor..............kimi ise ne olduğunu anlıyamadan doğuruveriyor...
o yüzden normal doğum için kesin konuşmak imkansız herkez yaşayıp görecek kendi doğumunu..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…