diloş benım gözume uyku gırmez sımdı haksızmıyım ben ya tesellı etsene benı bıraz:mymeka:
nasılsın canım hoş geldin starcım gece kuşukaydirigubbakcemile3
dizi yi nasıl beklicem ben haftaya kadar 9 doğururumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hüzün bencede şimdi yapamam dersen star dust dediği gibi yarın hast. dönüşü git bak bi isteğin varmı bigi dönlünü al işte:bbo:
dizi bitti bi yoklama yapiim dedim kim var kim yok kaydirigubbakcemile3
sütümü kaptım oturdum pc başına , eşim de maçın özetini izliyo , o hadi diyeen kadar takılayım dedim ..
sen nerelere gittin gene bugün ???
bi gün otursan , bi yerlerin yer görse mesela :roflol:
canım arkdaşıma gittim 1 aydır görmemiştim iyi oldu kıss herzman nerde çıkıcam çocukla evdeyim hep:1closedeyes: arada kaçamak yapcem tabi hee yarında yokum carfura gidicezdelikafadulden yarında bi yerim otumayacakkaydirigubbakcemile3
tamam yarın gıderım o zaman :a015:
bayrampaşa ordan bahausa geçeriz bi tur atar geliriz inşallah hava yağmazda soğukta olmaz şakkıdı
kızlar ben yatayım yarın saat 8 de kan idrar şeker tahlilim var-tatlicadiarzu- yaptırcam aç gidip görüşürüz şimdi suyumu içeyimde uyuyayım herkese iyi geceler tatlı rüyalar a.s.
Kizlar artik gecmisi okuyamiyorum. o kadar hizli ilerliyor ki sayfalar. goremedigim arada kacirdigim bir sey olursa kusura bakmayin.
Sadece Ilsu'nun rahim agzina doktoun ultrasonla baktigini okudum.
Bugun benim de rutin kontrolum vardi. Ben de badem'in durumunu soyledim ve bunun icin nasil bir tedbir alindigini kontrolun nasil yapildigini sordum. o da ultrasonla yapildigini ve zaten ayrintili ultrasonda bunun net bir sekilde eblli olacagini, bende sorun olmadigini, emin oldugu icin de alttan muayeneye gerek olmadigini soyledi.
3lu test ve ayrintili ultrasonum sonucunda bebegin uzman tarafindan tekrar gorulmesini istedi doktorum.down sendromu kromozom bozuklugu gibi riskler degiller. burada doktor bakmiyor ultrasonla. uzman doktoru bakiyor. bir iki tane riskli organ gormusler. zaten gormeselerdi sasirdim. en eski ultrason cihazi ile bakiyorlar. neyse benim icim rahat.gidecegim yerdeki ultrason cihazi daha ileriymis. gorecegiz bakalim. pazartesiye aldirdim randevumu. esim cumaya kadar sinavlarla bogusacagi icin onsuz gitmek istemiyorum.
ama ben biliyorum bunlari ya. manyagin teki arkadasima bebegin midesini goremedim ama 3 bobrek var diye kizi ayaga kaldirmisti.
doktora dedim ben rahatim sorun cikmayacagindan eminim, o da ben de rahatim dedi:) ama sadece bunu ispatlamam lazim dedi. ben de seve seve dedim. simdi pazartesi kizimi tekrar gorecegim insallah. 2,5 hafta daha buyumus olacak teyzeleri.
her neyse bu isten benim karim, bebegimi tekrar gorecegim.22 haftalik olmus olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?