2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

diloş benım gözume uyku gırmez sımdı haksızmıyım ben ya tesellı etsene benı bıraz:mymeka:

gece kuşları keldınız mı gene başbaşa kaydirigubbakcemile3
canım haklısın kaydirigubbakcemile5 ben de devreye gireyim dedim ...
ama olmuş bi kere ,sen ananenin gönlünü alırsın mevzu soğumadan ..
hem gtme bence de hastaneye , hava soğuk olur , hastanede koşturmasan bile enfeksiyon , virüs neyin kaparsın , otur oturduğun yerde ..
erkes kendi düşüncesizliğinden utansın , boşver ..
eşin de en orta yollu olan çözümü uyguluycak , ee daha ne :sm_confused:
anneanneye de en olmadı akşam hast. dönüşü gidersin bi geçmiş olsuna ve konuşmaya yerimseniben

nasılsın canım hoş geldin starcım gece kuşukaydirigubbakcemile3

dizi bitti bi yoklama yapiim dedim kim var kim yok kaydirigubbakcemile3
sütümü kaptım oturdum pc başına , eşim de maçın özetini izliyo , o hadi diyeen kadar takılayım dedim ..
sen nerelere gittin gene bugün ???
bi gün otursan , bi yerlerin yer görse mesela :roflol:

dizi yi nasıl beklicem ben haftaya kadar 9 doğururumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya iiki en azından özet görüntü veriyorlar haftayaki bölümle ilgili , elveda rumelide onu da yapmıyor namıssızlar Çok üzgünüm çoook

derinle ecem buradalar mı ???
bir de 2 kayıtlı kullanıcıya selam ederim kaydirigubbakcemile3

canım arkdaşıma gittim 1 aydır görmemiştim iyi oldu kıss herzman nerde çıkıcam çocukla evdeyim hep:1closedeyes: arada kaçamak yapcem tabi hee yarında yokum carfura gidicezdelikafadulden yarında bi yerim otumayacakkaydirigubbakcemile3

şaşırmadım zate kaydirigubbakcemile3
hankine gitceksiniz yerimseniben

kızlar ben yatayım yarın saat 8 de kan idrar şeker tahlilim var-tatlicadiarzu- yaptırcam aç gidip görüşürüz şimdi suyumu içeyimde uyuyayım herkese iyi geceler tatlı rüyalar a.s.

tamam yarın gıderım o zaman :a015:

bence sıkma canını yaa anlatınca o da hak verecektir zaten :teselli:

bayrampaşa ordan bahausa geçeriz bi tur atar geliriz inşallah hava yağmazda soğukta olmaz şakkıdı

ohhh gezin ne güzel .. ben de ctesi ist.daolucam inşallah . dr.dan çıkışta ( inşallah o da demez de erken doğum belirtisi yaşıyosun felan ) o zaman belki eminönünden şu sepetlere , şekerlik ıvır zıvıra bakabilirim ben de .. kendi şekerlerimi kendim yapmak istiyorum ..
aslında mevlütü İst.da yapıcam , adağk gibi ahdım vardı bir mevlütcü teyzemiz çok güzel yapıyor bebek mevlütlerini , " inşallah benim de bebeiğim olursa mevlütünü bu teyzaye okuttururum " demiştim , belki o geldiğimde yaparım şekerleri , yada yeniden yaparım o zaman da :uhm:
uykum geldi galiba , düşüncelerim flulaştı iyice kaydirigubbakcemile3
ben çıkayım iyisimi yerimseniben
iyi geceler şekerler Şeniz

kızlar ben yatayım yarın saat 8 de kan idrar şeker tahlilim var-tatlicadiarzu- yaptırcam aç gidip görüşürüz şimdi suyumu içeyimde uyuyayım herkese iyi geceler tatlı rüyalar a.s.

hadi inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım Şeniz:Saruboceq:
iyi geceler

kızlar yemeğe misafirim vardı sayfa bütün gün açık kalmış hüzün yılı takma kafana hiçbişi canım herkezi takacak olsak ooooo bende dertliyim ama sonra grş çok uykum geldi çokda yoruldum herkeze iyi geceler

Kizlar artik gecmisi okuyamiyorum. o kadar hizli ilerliyor ki sayfalar. goremedigim arada kacirdigim bir sey olursa kusura bakmayin.

Sadece Ilsu'nun rahim agzina doktoun ultrasonla baktigini okudum.

Bugun benim de rutin kontrolum vardi. Ben de badem'in durumunu soyledim ve bunun icin nasil bir tedbir alindigini kontrolun nasil yapildigini sordum. o da ultrasonla yapildigini ve zaten ayrintili ultrasonda bunun net bir sekilde eblli olacagini, bende sorun olmadigini, emin oldugu icin de alttan muayeneye gerek olmadigini soyledi.

3lu test ve ayrintili ultrasonum sonucunda bebegin uzman tarafindan tekrar gorulmesini istedi doktorum.down sendromu kromozom bozuklugu gibi riskler degiller. burada doktor bakmiyor ultrasonla. uzman doktoru bakiyor. bir iki tane riskli organ gormusler. zaten gormeselerdi sasirdim. en eski ultrason cihazi ile bakiyorlar. neyse benim icim rahat.gidecegim yerdeki ultrason cihazi daha ileriymis. gorecegiz bakalim. pazartesiye aldirdim randevumu. esim cumaya kadar sinavlarla bogusacagi icin onsuz gitmek istemiyorum.

ama ben biliyorum bunlari ya. manyagin teki arkadasima bebegin midesini goremedim ama 3 bobrek var diye kizi ayaga kaldirmisti.

doktora dedim ben rahatim sorun cikmayacagindan eminim, o da ben de rahatim dedi:) ama sadece bunu ispatlamam lazim dedi. ben de seve seve dedim. simdi pazartesi kizimi tekrar gorecegim insallah. 2,5 hafta daha buyumus olacak teyzeleri.

her neyse bu isten benim karim, bebegimi tekrar gorecegim.22 haftalik olmus olacak.

canim benim aynen oyle hic bisi cikmayacak bebeginde. hadi bakalim gusel kizini da gormus olacaksin demek bi daha.ne gusel.. ahhh ahh bende gun sayiyorum. 20 sine kac gun kaldi?? safak 9kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…