2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende takmak ıstemıyorum ama sankı kendımı suclu hıssedıyorum annemle konusmadan rahatlıyamıyacagım sanırım onu beklıyorum nete gelınce konusucam

sen kaçta gıdıceksın doktora?

Günaydınnn kıssslarrrr.... Ne güsel hafta ortası geldi bile hihoyyyt resmen cuma gününe ulaşmak için çalışıyorum artık var gücümle, yatcas kalkcas, yatcas kalkcas cuma günü olcak, cumartesi günü bende detaylı usg ye gircem sonunda bakalım benim topalağım ne kadar büyücek 1 haftada kaydirigubbakcemile3

Günaydın kıslar geçmişi okudum geldim
Kibele canım kızçen çok iyi Allahın izniyle gönlünü ferah tut zaten rahatsın da olsun ben gene söyliyim dedim şakkıdı
dilaracım dönüşte hemen gel anlat bakalım neler yaptırdılar ben sanırım 26. haftada ölçümlerimi yaptırıcam 6,5 aylık olduğumda felan doktorum bu cumartesi beni görücek ama testten bahsetmedi 2 hafta sonra olur diye düşünüyorum:uhm:

Aaaaa evet şeker ölçümlernin nasıl yapıldığını bende merak ediyorum, doktorum 24.hafta içinde yapacakmış, yani haftaya oluyo sanırım :1shok:

Kibeleciğim yüreğini ferah tut bişey çıkmayacak inş .
dediğin gbi yanina kar kalacak bebişini görmüş olacaksın

günaydın hanımlar....
kibele maşallah canım ya çok mantıklı düşünüyorsun hayırlı haberler alırsın inşallah

kızım dünden beri çok hareketli ya neden acaba................
ufff hareket etse dert ediyorum hareket etmese dert ediyorummmmmmmmmmm

gunaydin kizlar. ilsucum gozun aydin.
dilara haberlerini bekliyoruz! kibele - en iyisi senin yaptigin gibi yapmak. hep pozitif dusunmek. zaten hep nasil dusunursen oyle oluyor. ben buna cok inaniyorum.

kızım dünden beri çok hareketli ya neden acaba................
ufff hareket etse dert ediyorum hareket etmese dert ediyorummmmmmmmmmm

YERİM BEN ONU YAPACAK TABİ Kİ ANNESİ TUTULSUN KALSIN MI KIZIN İÇERDE CANI SIKILMIŞTIR HOPLAYIP ZIPLIYORDUR HANİ BEBEKLERİN ALTINI AÇINCA SEVİNİR TEPİNİRLER YA İÇERDE DE ÖYLE YAPIYORLARDIR DOĞSALARDA Bİ ISIRA ISIRA SEVSEK kaydirigubbakcemile3

herkese gunaydın uyuyamıyorum bı turlubenneyaptımki

Kibeleciğim yüreğini ferah tut bişey çıkmayacak inş .
dediğin gbi yanina kar kalacak bebişini görmüş olacaksın

günaydın hanımlar....
kibele maşallah canım ya çok mantıklı düşünüyorsun hayırlı haberler alırsın inşallah

Kizlar cok sagolun desteginiz icin. diyorum ki bazen keske hic bilmesek. yani cok bilince cok dert oluyor insana. yani Allah'a sukur bir sey cikmayacak ama gene de ne kadar rahat olursan ol, insanin beyninde bir kurt.

bir de rahatligim deigim gibi buradaki arkadaslarin cogunu gonderdiler daha ayrintiliya. makina eski biraz. bakaim yenisi insallah sizin girdikleriniz gibi 3D veya 4D dir. yuzunu tam olarak goruruz boylece:)

Bu arada konusunda ben Eda diyordum esim de Eda'yi sevmiyormus megerse. ki ben cok sevrim. O da Berfin oldun dedi. kardelen veya kardan gelen demek. siz ne dersiniz?

Beyaz melekcim minacik kese, vallahi iceride harp cikarmiyorsa yeridir ben olsam onun yeinde cok bunalirdim o daracik yerde iki buklum yatmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…