2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kibelecim Eda daha bi güsel sanki siz nerelisiniz canımcım? Berfin doğuda sık kullanılıyor diye biliyorum kürtçe sanırım

Geçen haftadan bu haftaya 400 gr almışım iyi bence daha önceki haftalarda 1 kilo felan almıştımkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar ve tatlı bebişler kibele canım hiç birşey yok canım bebeğinin rahat ol canım benim bebeğimde akşamdan beri hiç durmuyoır sanki ordan oraya zıplayıp duruyor yavrum benim yaaa kızlar ben druma vajinal ölçümü sordum herkeze gerekli değil dedi zaten ayrıntılı usgde gözüküyor o dedi hatta ogünde bana usgde gösterdi bak burası kapalı deddi çok şükür bakalım bugün kültür sonuçlkarım açıklanacak inş bişi çıkmaz

bu arada gelinimizde hastaneden çıktı ama ben daha gitmedim biraz annesi tuhaf bir insan gelinimizde ona uyuyor 4 5 gündür aramıyorum en son cumtesi günü 5 sefer aradım tlf açmadı heralde oraya gitmemi istiyor o yüzden kızdı ama ben hamile halimle nasıl gideyim birde mikrop kaparsam herkez sakın gitme dediler zaten burada 1 hafta yattı izmire gitmeden önce o zaman ziyaretçi kabul etmediler artık drmu söledi kendilerimi bilmiyoruz mikrop kapmamlıymış eeeee o zaman izmire niye bekliyosunuzki ben 5 sefer aramışım sonra insan aramazmı abla beni aramışsın duymadım falan filan ki 5indedemi duymadı annem rahatsız olduğu için 2 sene önce düğünlerini ben yaptım herşeyin en güzelini hiçbir şekilfde görümcelik yapmıyorum zaten ayda bir kez gelir bize o kadar biz ona gitmeyiz bile şimdi benim durumumda olsanız gidermiydiniz yine sişze danışıyorum kimseye bişi denmiyor

kibele takma kafana bişeyciği yok meleğinin keyfi iyi..............
bence berfin hoş değil tabi karar sizin edayı beyenmediyse ikinizin beğeneceği farklı bi isim bulun canım........

Derincim sende hamilesin her dakka her yerde olamazsınki aramışsın işte açsaya telefonu garip gerçekten uzaktamı oturuyolar sana biraz zaman geçsin öyle gidersin istersen hemen gitme tedirgin olma gidipte bence canım

derincimmm tatlım her insan aynı olmuyor işte ...........
belki ilgilenmediğini düşünmüştür....
bir kez daha ara telefonda ulaşmaya çalış...........o da hamile pisikolojisi çok hassastır şimdi......
sen iyi olan taraf ol.o kıymetini er yada geç anlayacaktır............
ara ve konuş bu gün...seni çok merak ettim aklım sendeydi ama gelemedim yanına eve gelmeni bekledim dersin..........
güzel bi buket çiçek alıp git ziyaretine................

gaydın canım bu bir değil iki değil hep böle yapıyolar annesi bizi yaklaştırmıyor kızının yanına senede 2 seferde izmire gidip hastanede yatıyorşlar sonra biz niye gitmedik diye kavga ediyor annesi tabii gelinde3ğilbana 10dk uzaklıkta biryerde ev çok yakında izmirde hastanede yattı

melekcim canım ayvalıkta hastanede yatarken hergün aradık kabul edilmedik eeee o zaman izmire nasıl drlar kabul ediyorki babama bile tlf açmamış sonra babam kardeşimin yanına gitmiş aynı anda o aramış kocasına açmış babamda çok üzüldü aslında annem izmire gitti ama annesi yine yaklaştırmamış hep annenin etkisinde kalıyor birde gelinimiz annesinde yatıyor şimdi anneside yüzümüze bakmıyor bile nasıl gidicem o kadının evine tamam onlar içinde kolay değil kızı hasta 15 gündür hastanelerde yatıyolar kızı genç yaşta şeker hastası olmuş birde bebeği kaybetme korkusu yaşadılar ama şimdi herkez kırgın geçmiş olsuna gidemiyor kimse benimde insanlığım elvermiyor bu durumlara

derincim hakikaten zor bir durum bu annelerde az değil sanki bi kendi kızımı var senin kardeşinin annesi babası kardeşleri yokmu o zaman sizde gelininizi annesine göstermeyin öyle şeymi olur ya kusura bakma ama bana çok cahilce geldi yaptıkları gelininiz nasıl farkında değil olanların oda ayrı bir durum
Bende istenmediğim yere gidemem ne yalan söyliyim gidersemde bana ters bişiy söylese cevabını veririm duramam o yüzden biraz ara durulsun sen gene kardeşinden felan haberlerini al canım arada gelininizi de ara açarsa konuşursun açmazsa kendi ayıbı artık. Bu aile size bebeğide göstermez gibime geliyo canım ya kötükedihüso

günaydın kızlar
izmirde çok güzel bir hava var keşke dışarda gezebilsek. evde olan arkadaşlar gezin bugün bizim içinde

günaydın güzel anneler
okuyamıyorum ya inşallah bebişler ve annelerin sağlık sorunu yoktur bugün
olanlarada geçmiş olsun
bügün ben çok yoğun başladım
vakit buldukça artık

gaydın olayı çok iyi anlamışsın ki herşeyi anlatmıyorum çünki bu sayfada olduğumu biliyor ki bakmaz ama içimde kalsın bana herkez allah sana iyiki verdi yoksa hala olarak gidip o bebeği sevemiyecektin diyorlar canım nasıl göstermiyelim herşeyi anne yönetiyor evide tam karşısından tuttu kardeşimde gece gündüz çalışıyor 12de eve geliyor oda haliyle bütün gün annesinde ne bizim akrabalarımıza gider gelir nede bizlere bütün gün annesi ile oturur bende çok kızıyorum 3 senedir hep sus hep sus küsmemek iöin patlarım diyekorkuyorum bir kaç gün daha geçsin öle giderim artık içimde elvermiyo ama kendileri istedi zaten sevinmezler bile gittiğime

günaydın kızlar
izmirde çok güzel bir hava var keşke dışarda gezebilsek. evde olan arkadaşlar gezin bugün bizim içinde

aynı şeyi bende düşünüyodum canım
bende bugün bi enerji var sormayın
atmak istiyorum kendini dışarıya
bi bol bol alış veriş yapmak istiyorum ama
tutyorum kendimi 7 ayda başlıcam inşallah:CüvCüv:

merhaba kızlar hastaneden geldim tahlillerimi de yaptırdım şekerimede bakıldı öylen alıcam gidip inşallah hepsi iyi çıkarmirmirmirmir

Hepinize günaydınn,nasılsınız bugün ? Biz iyiyiz kahvaltımızıda yaptık şimdi geçmişi okuyabiliriz...

kibele bende edayı daha cok begendım.....
dılos hos geldın ınsallah ıyı cıkar sonucların benım seker testım ıyı cıkmıs dun doktoru aradım sordum cok sukur

Dilara canım inş. sonuçların temiz çıkar hayırlı haberlerini ver canım bize hastane evine yakınmı senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…