günaydın kızlar ve tatlı bebişler kibele canım hiç birşey yok canım bebeğinin rahat ol canım benim bebeğimde akşamdan beri hiç durmuyoır sanki ordan oraya zıplayıp duruyor yavrum benim yaaa kızlar ben druma vajinal ölçümü sordum herkeze gerekli değil dedi zaten ayrıntılı usgde gözüküyor o dedi hatta ogünde bana usgde gösterdi bak burası kapalı deddi çok şükür bakalım bugün kültür sonuçlkarım açıklanacak inş bişi çıkmaz
bu arada gelinimizde hastaneden çıktı ama ben daha gitmedim biraz annesi tuhaf bir insan gelinimizde ona uyuyor 4 5 gündür aramıyorum en son cumtesi günü 5 sefer aradım tlf açmadı heralde oraya gitmemi istiyor o yüzden kızdı ama ben hamile halimle nasıl gideyim birde mikrop kaparsam herkez sakın gitme dediler zaten burada 1 hafta yattı izmire gitmeden önce o zaman ziyaretçi kabul etmediler artık drmu söledi kendilerimi bilmiyoruz mikrop kapmamlıymış eeeee o zaman izmire niye bekliyosunuzki ben 5 sefer aramışım sonra insan aramazmı abla beni aramışsın duymadım falan filan ki 5indedemi duymadı annem rahatsız olduğu için 2 sene önce düğünlerini ben yaptım herşeyin en güzelini hiçbir şekilfde görümcelik yapmıyorum zaten ayda bir kez gelir bize o kadar biz ona gitmeyiz bile şimdi benim durumumda olsanız gidermiydiniz yine sişze danışıyorum kimseye bişi denmiyor