2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

:asigim: AŞK KOKUSU VAR BUGÜN SıTE DE BENDE SABAH SABAH EŞıME NE KADAR MUTLU OLDUĞUMU ANLATAN Bı MAıL YAZIP YOLLADIM ŞEHıR DIŞINDA BUGÜN YARIN ALIR ARTIK

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

yaaa ne güzel yazmışsın canım bunları sakla bence
benim böyle bi yeteneğim hiç yok:)))yazamam içimde yaşarım

Çok teŞekkÜr ederım kızlar...bu gÜn kendımı Çok duygusal hıssedıyorum nedense.............
Yazıyı blok halınde oluŞturdum ılsu saklıyacaĞım..hatta Çıktı aldım akŞama eŞıme vereceĞım

Kızlar ikizler burcumu daha yidir yengeçmi fikri olan varmı?

canim valla su iyidir bu kotudur demek pek mumkun degil sanirim. cunku yukselenlerin de cok etkisi oluyor galiba. benim iki yegenim var, ikisi de ikizler ve iki kardesin huyu suyu birbirinden alakasiz. ama ikizler icin genelde iki ruhlu yani degisken karakterli derler. cok da anlamam ama.

babaylon evet canım hiçbişi bebeğimden önemli değil
melek çok güzel yazmışsın canım ellerine sağlık
bizde bugün babamızı uğurladık normalde uyuyorum o giderken bugün 6. 30 gibi uyandık 7 e kadar eşim karnımı sevdi bana sarıldı sımsıkı canlarım benim diye sonra ben biraz daha uzandım o benden önce kalkmış akşam anneannemiz izmirden bebeğimize bişiler almış onları tek tek koltuğa salona sıralamış seyretmiş o gittikten sonra gördüm o kadar mutlukipazartesi o gelemedi dra işi çıktı ödü kopmuş ama bana belli etmemiş aradığım zaman drdan çıkınca çabuk söyle bebeğimiz iyi değilmi diye bağırdı heyecanla rabbim kocalarımızıbizlerden ayırmasın herkesin yuvasınada mutluluk huzur versin çok çok

tünaydınnnnnnnnnnnnnnn
çok heycanlıyım yaaaaaa
saat 2 de doktora gidiyoruz
bakalım benim minnoşum ne kadar büyümüş

sÜreklı kızımı hayal edıyorum gÖzlerım doluyor.......bu gÜn bana bıŞeyler oldu aŞırı hassaslaŞtım ve Çok duygusalım............

Bak yıldızlar altında gözlerimin içine
Duy rüzgarların bize anlattığı birşey var

Bir fısıltı gibi bazen o en büyük çığlıklar
Bilmezler mi gelir geçer en büyük fırtınalar

Biz aşkı meleklerden çaldık
Birbirimize sımsıkı bağlandık

kızlar bi z doktordan geldik eleğim çok tatlıydı şeker testimiz temiz çıktı ama annesi 3 haftada 3 kilo almış artık dikkat edecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…