2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Cnm hamileliğin yanısıra bahar havasından sanırım birazda bu duygusallık aşk...hava çok güzel dışarda cıvıl cıvıl

nurcum gözünaydın bebişine kilo bu aydan sonra daha hızlı alınıyormuş bende şimdiye kadar 4 kilo aldım bana şimdiden sonra dikkat et diyorlar

dışarıda hava çok güzel kuşlar cıvıl cıvıl pencerede şu an yaşasınnnnnnnnnn yaz geliyorrrr bebeklerimizede adım adım yaklaşıyoruz şafak 109 artık bendfe yürüyüşlere başlıyacağım druma sordum pek dışarı çıkmıyorum dedim çık çık hava al dedi ama yürüyüşlerin vitrin gezer gibi olsun yorulduğun zaman otur 10 dk dinlen dedi bizim burda çok güzel sahilimiz var deniz kıyısı artık sabah akşam oraya çıkacağım eskiden orda çok koştururdum acaba kilodanmı çocuğum olmuyor diye canımı çıkarırdım gözümü orada çardım şimdide kızımla sefa sürmeye gideceğiz yaşasınnnnnnnnnnnn tabiki allahın izni ile inşallah

Beyaz Melek cidden ağlattın beni , zaten sabah sabah sinirimden eşime bıdı bıdı etmiştim, cok üzüldüm simdi ben ama duygularını cok güzel ifade etmişsin, insallah allahta sana ve eşine dilediğiniz herşeyi verir, aynı öyküyü verdiği gibi...
Nurcum gözün aydın cnm, kikoleyim sende güzel haberlerle gelirsin inşallah... Diğer konuları kaçırmış bulunuyorumi bugun cok fazla işim vardı bakamadım dogru düzgün...

Son düzenleme:

senağlamasenağlama ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ZUZUM...........
HERŞEY İÇİN YARADANA ÇOK ŞÜKÜR...
ALLAH HEPİMİZİ ÇOK MUTLU ETSİN

Noluyo kıslar hayırdır sayfa gözyaşı dolmuş hüzünlenmişsiniz hadi gülün tamam ne güsel hepimiz sağlıkla kavuşucaz bebeklerimize inş. o zaman tam bi aile olucaz inş.

evet güzel hanımlar doktordan geldik.
bebeğimizi gördük ,çok şükür iyi maşallah.
hjalsizlik için kan hapını artırıd. midem için ilaç yazdı.
sırtımdaki ağrı mideden geliyormuş çünkü kaburga kemiklerimdeydi.
magnesıuma devam.
akıntımdan bahsettim yoğun değil ama koku hissediyorum dedim.fitil verid.
şimdilik rahatlatır dedi.
şekerimiz malesef yğkelem sonucu falza çıktıç.
bir hafta şeker azaltıalcak ,sonra perşembeye tekrar tahlil yapıalcak.bu aşamalardan malesef tekrar geçecğiz.
sinir bozucu bir bekleme malum.2 saat boyunca.
neyse işte bakacağız bakalım ne olacak.
zaten daha önce tatlı yemezdim ama 2 haftadır tatlı çekiyordu canım ,demek ki avrmış bir şey.
ve bebeğimiz 597 gr.teyzeleri yavrum maşallah iyi deid doktor teyzemiz
:)))))))maşallah maşallah.
doğum şekli için erken ama şimdilik normal yolda ilerliyoruz.dedi ayrıca

nur_84 ve sweethome ıkınızde gÖzÜnÜz aydın .saĞ salım bebeklerımıze kavuŞuruz ınŞ

sweathome maşallah kuzuna iyi iyi şekeri accık kes bakalım sende sanırım ırsiydi babanda da vardı şeker yanılıyormuyum
bakalım bizimki ne kadar olmuş bende cumartesi gidicem doktora :CüvCüv:

nur ve sweethome gozunuz aydin. sweethome'cum biraz dikkat et bakalim, insallah normale doner degerler.
kikoleyim senin de iyi haberlerini bekliyoruz.
ben bu arada doktorumla konustum, nefes darligi bu haftalarda pek beklemeyiz dedi. gogus hastaliklarina gorunmemi onerdi. aksam 5e randevu aldim bakalim

Şeker testi yaptıran arkadaşlar...Olumlu sonuç alanların gözü aydın.Nur gözün aydın canım...
Dilara senin de sonuçların iyi çıkar inşallah...
Ben pazartesi yaptırdım 50 g.şeker yüklemesi...Değerim yüksek çıktı maalesef...10 gün içinde 100 g.lık yükleme yapılacak...Çok endişeliyim...
Normalde şeker değerlerim alt sınırlarda çıkardı.Tatlı,şekerli şeylerle de aram hiç iyi değildir.Anlam veremedim...
50 g.lık yüklemeden sonra 140 ın üstünde çıkmaması gerekiyor.Benim 189 çıktı.
Ailem de şeker hastası yok,genetik oluyor ya genelde...Eşim de var...Ama onun bir etkisi yok tabi...
Bakalım inşallah 100 g.lık yüklemeden sonra değerlerim normal çıkar...
Bu arada doktorumu değiştirdim...O da ayrı bir sıkıntı oldu...
Allah'ım herkese sıkıntısız,problemsiz ve bu günlerin tadını çıkararak yaşamayı nasip etsin...

Çok benzeer şeyler yaşamışız canım...
Benimde şekerim yüksek çıktı...
Benim de midemden kaynaklanan sırt ağrım var...
İnanamadım ama benim bebeğmde pzrt.597 gr. çıktı:dance:
Ve bende normal doğumdan korktuğum için hep sezeryan düşünüyordum ama doktorum şu anda normal doğum düşüneceğiz dedi...

confuse çok çok yüksek çıkmamış ufak bir diyetle o düşer diye düşünüyorum .yeniden yapacaklarsa belki ozaman düşmüş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…