confuse çok çok yüksek çıkmamış ufak bir diyetle o düşer diye düşünüyorum .yeniden yapacaklarsa belki ozaman düşmüş olur
azaltacağım inşallah.swethome canım gozun aydın cok sukur bebısın ıyımıs masallah sekerı azalt bıseycık olmaz ınsallah
teşekkürler canım.amin hepimizde inşallahnur_84 ve sweethome İkİnİzde gÖzÜnÜz aydın .saĞ salİm bebeklerİmİze kavuŞuruz İnŞ
sweathome maşallah kuzuna iyi iyi şekeri accık kes bakalım sende sanırım ırsiydi babanda da vardı şeker yanılıyormuyum
bakalım bizimki ne kadar olmuş bende cumartesi gidicem doktora :CüvCüv:
nur ve sweethome gozunuz aydin. sweethome'cum biraz dikkat et bakalim, insallah normale doner degerler.
kikoleyim senin de iyi haberlerini bekliyoruz.
ben bu arada doktorumla konustum, nefes darligi bu haftalarda pek beklemeyiz dedi. gogus hastaliklarina gorunmemi onerdi. aksam 5e randevu aldim bakalim
noraml istiyorum aslında ben .Çok benzeer şeyler yaşamışız canım...
Benimde şekerim yüksek çıktı...
Benim de midemden kaynaklanan sırt ağrım var...
İnanamadım ama benim bebeğmde pzrt.597 gr. çıktı:dance:
Ve bende normal doğumdan korktuğum için hep sezeryan düşünüyordum ama doktorum şu anda normal doğum düşüneceğiz dedi...
swethome canım MAŞALLAH kocaman olmuş bebişin...
inşallah şekerde bi problem çıkmaz tatlım
Confüse geçmiş olsun canım inşallah değerlerin aşağı düşer
Paşan ne güsel tombalak olmuş demekki bu haftalarda ortalama benzer oluyo kilolar son aylarda çok alırmış bebekler 8ve 9. aylarda o zaman daha belirgin oluyomuş kilo durumu hayırlı sağlıklı gelsinlerde
Medilife 'amı gidiyosun canım sen şimdi nereye karar verdiniz.
confuse canım sana da geçmiş olsun.............
iyi düşün iyi olsun.............
İnşaallah canım...Sağol...Tabi bu defa ki test daha sıkıntılı olucak...4 saatlik.Saatte bir defa kan alınıp değere bakılacak.Ama sonucu iyi çıksın da...
Kıslar mide ilacı ne verdi doktorunuz ben talcid çiğneme tableti alıyorum yanma için sizler ne alıyosunuz
Confuse geçmiş olsun cnm ama bence değerin cok yüksek diil, üstelik hiçbir genetik veya dışsal nedeni yok cnm, ben eminim ki diğer yüklemede cok daha güzel sonuclar alcaksın, üstelik çaresiz bir dertte degil en nihayetinde doktorlar onu 2 haftada düşürür...
Swethome cum hayırlı olsun cnm, ben benimkine topalak diyodum ama seninki daha bi topalak sanki, yirim ben onu tombul tombul annesiiiii....
aaahh iğneden korktukça başıma geliyor.
şu an kolumda 3 delik var.
ilkinde kan gelmdi damar yolu bulamadı galiba hemşire.
soran 2 de kan değerleri için
allahım 4. tanede ne yaparım bimiyorum.
artık o gün eşimde olmayacak yanımda.kitap götürürüm herhalde:)
ama aklıma geldi şidmi şeker hala yüksek çıkarsa acaba ,ne oalcak.tedbir felan mı alınacak.yada.ne bilim risk mi var
confuse geçmiş olsun
beyaz melek yazını okuyunca çok duygulandım bizde eşimle iki yıl ayrı kaldık doğu görevini yapıyordu o günler aklıma geldi :çok üzgünüm: Allah kimseyi ne eşinden ayırsın ne bebeğinden :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?