2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Confüse geçmiş olsun canım inşallah değerlerin aşağı düşer
Paşan ne güsel tombalak olmuş demekki bu haftalarda ortalama benzer oluyo kilolar son aylarda çok alırmış bebekler 8ve 9. aylarda o zaman daha belirgin oluyomuş kilo durumu hayırlı sağlıklı gelsinlerde
Medilife 'amı gidiyosun canım sen şimdi nereye karar verdiniz.

confuse çok çok yüksek çıkmamış ufak bir diyetle o düşer diye düşünüyorum .yeniden yapacaklarsa belki ozaman düşmüş olur

İnşaallah canım...Sağol...Tabi bu defa ki test daha sıkıntılı olucak...4 saatlik.Saatte bir defa kan alınıp değere bakılacak.Ama sonucu iyi çıksın da...

swethome canım gozun aydın cok sukur bebısın ıyımıs masallah sekerı azalt bıseycık olmaz ınsallah
azaltacağım inşallah.
zaten pek yemiyorudm.birden 2 haftadır yemeye başlamıştım.

nur_84 ve sweethome İkİnİzde gÖzÜnÜz aydın .saĞ salİm bebeklerİmİze kavuŞuruz İnŞ
teşekkürler canım.amin hepimizde inşallah
sweathome maşallah kuzuna iyi iyi şekeri accık kes bakalım sende sanırım ırsiydi babanda da vardı şeker yanılıyormuyum
bakalım bizimki ne kadar olmuş bende cumartesi gidicem doktora :CüvCüv:

kestik bile inşallah ay maşallah hespalrıdk galiba şu ana kadar günde 10 gr.gibi oluyor artış senden eskisinin üstüene koy bakalım := tutacak mı biizm hesap

nefes darlığı gibi benimde çok koşturunca arada oluyordu.
ama kan değerin o kadar da düşük değil ,dedi ben hzılı kg aldım ondna olabilri belki.
sadece koşturunca oluyor bende şimdilik..geçmiş olsun
noraml istiyorum aslında ben .
hastanede bir kaç bayanla sohbet ettik ,normal şansın varsa kaçırma dediler.zaten benim doktorum da noraml ihtimali olursa asla sezaryen yapmıyormuş.araştıamalraıma gçre
sana da çok geçmiş olsun.mide ilacı verid bana bakalım rahatlaycağız inşallah
swethome canım MAŞALLAH kocaman olmuş bebişin...
inşallah şekerde bi problem çıkmaz tatlım

inşallah ama bu yüksek çıktığında ne oluyor pek bilmiyorum.bunu ne yaapcğaız tabi.araştıracağım.risk oranı nedir kimi etkiliyor felan bakalım:
inşallah ehrkes iyidir bu arada okuyamadım geçmşli.
ama bir hüzün görüdm son sayfada geçmişe gidip bakacaım inşallah neymiş bu hüzün kaynağı duygusallık:1shok:

Çook teşekkürler canım...En son Medilife ve Beylikdüzü Kolan arasında kalmıştım.Cmrts günü Kolan'a gittik.Ordaki doktorla ilgili iyi şeyler duymuştum...Ama tam bir faciaydı o günüm...
Aman Allah'ım iyi denen o doktor,odasından çıktığımda kendimi enkaz gibi hissettirdi bana...
Olumsuz , iç karartıcı yorumlar , gözümü korkutması,iki ayağımı bir pabuça sokan aceleciliğ,vs....
Ordan çıktığımda kendimi berbat hissettim ya anlatamam...Eşim bütün gün yüzümü güldüremedi.Annem aramıştı ,o da sesimden ters giden bişeyler olduğunu anladı,kadın o kadar üzülmüş ki hastalanmış...
Eşim Allah tan böyle durumlarda çok serinkanlı...Ordan Medicana'ya gittik...Fiyatları ço yüksek bulduk...Sonra Medilife'a gittik.Pzrts.için randevu aldık...Ordan ve doktordan memnun kaldık...Oraya devam edicem...Çok güzel ilglendi,uzun uzun anlattı merak ettiklerimi...Cep no.sunu da ben sormadan verdi.Kendisi de yeni doğum yapmış...
Dişetlerim hamileliğimden sonra şişti ve çok kanıyor.Normal diye okuduğum için çok önemsememiştim.Medilife'da kadın doğumda muayene olanlara diş muayenesi bedavaymış...Diş muayenemi de oldum hemen o gün...Enfeksiyon varmış...Antibiyotik verdi doktor.Burdaki enfeksiyon da bebeğe zararlı olabilir dedi doktor.
Yani canımcığım...Bir tek şeker nedeniyle üzgün ayrıldım Medilife'dan ama hastane çok temiz ve düzenli...Çok memnun kaldım...Doktorumdan da ...Tabi mesleki birikimi konusunda karar vermek için erken ama oraya devam edicem...

Confuse geçmiş olsun cnm ama bence değerin cok yüksek diil, üstelik hiçbir genetik veya dışsal nedeni yok cnm, ben eminim ki diğer yüklemede cok daha güzel sonuclar alcaksın, üstelik çaresiz bir dertte degil en nihayetinde doktorlar onu 2 haftada düşürür...
Swethome cum hayırlı olsun cnm, ben benimkine topalak diyodum ama seninki daha bi topalak sanki, yirim ben onu tombul tombul annesiiiii....

İnşaallah canım...Sağol...Tabi bu defa ki test daha sıkıntılı olucak...4 saatlik.Saatte bir defa kan alınıp değere bakılacak.Ama sonucu iyi çıksın da...

aaahh iğneden korktukça başıma geliyor.
şu an kolumda 3 delik var.
ilkinde kan gelmdi damar yolu bulamadı galiba hemşire.
soran 2 de kan değerleri için
allahım 4. tanede ne yaparım bimiyorum.
artık o gün eşimde olmayacak yanımda.kitap götürürüm herhalde:)
ama aklıma geldi şidmi şeker hala yüksek çıkarsa acaba ,ne oalcak.tedbir felan mı alınacak.yada.ne bilim risk mi var

Kıslar mide ilacı ne verdi doktorunuz ben talcid çiğneme tableti alıyorum yanma için sizler ne alıyosunuz

Canım ben Renni Duo kullanıyorum...Çok memnunum ama benim son günlerde yanma değil artık ağrı oluyor midemde ve sırtıma vuruyor ağrısı...Üç gece bu yüzden uyuyamadım ve ağlaya ağlaya sabahladım...Ağrı da etkisi olmuyor Renni Duo'nun...

Çok teşekkürle canım...Valla burda moral buluyor insan...iyi ki varsınız...a.s.

Canım araştırmama göre diyet veriliyor...Sonrasında düşmezse insülin ile kontrol altına alınıyor.Yüksek şeker de seyreden hamilelikte bebeğin yüksek kilo ile doğma durumu olabiliyor ve bu da doğumu zorlaştıryormuş.Ayrıca bebekte şeker hastalığı ihtimali yükseliyormuş...Allah korusun tabi...Ama diyetle kontrol altına alınacağına inanıyorum ben...

benim bir tanıdığımda vardı. diyet listesi veriyorlar kızlar . arkadasım kilo bile vermişti o liste sayesinde kaydirigubbakcemile3

confuse geçmiş olsun
beyaz melek yazını okuyunca çok duygulandım bizde eşimle iki yıl ayrı kaldık doğu görevini yapıyordu o günler aklıma geldi :çok üzgünüm: Allah kimseyi ne eşinden ayırsın ne bebeğinden :Saruboceq:

Confüse anladım canım hastaneden memnunsan tamamdır ben orayı poliklinik gibi biliyodum ama hastane diyosun doğumhane felan varmış o zaman hiç gitmedim ama bi arkadaşım oğlunun takibini orda yaptırıyor oda memnun diye biliyorum canımcım hadi hayırlısı inş. başa kadar aynı doktorla devam edersin doıktor gerçekten önemli canım ya

teşekkür ederim canım..bu gün duygusallaştım birdennnnnnnnnn
allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…