2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Confuse İnŞallah hayırlısı olur da sonuna kadar doktorunla devam edersİn...
Memnun kalmana sevİndİm...

Sağol Melekciğim...Valla doktor çok önemli kızlar...Bir anda moral çöküntüsü yaşatabiliyorlar...Ya da moral veriyorlar...
Son gittiğim doktor genç bir bayan...Önce genç olduğu için tecrübesiz olur diye düşündüm ama ondan önce gittiğim doktor ondan yaşlı ve tecrübeli olmasına rağmen beni çok huzursuz etti.Asla bi daha gelmem dedim eşime.O da hiç beğenmedi zaten...Birde bu doktorun adını internetten buldum ve iyi şeyler söylenmişti.
Bazen burda da konuşuyoruz ya...Lütfen doktor ve hastaneler hakkında söylediklerimize dikkat edelim,gerçekten çok önemli...Ve isim verirken özellikle çok dikkat edelim...
Ya inanır mısın kadın beni 15 dk da enkaza çevirdi.
Bebeğe ultrasonda baktı kafası aşağıda,doğum pozisyonunda dedi.Yürüme,dinlen,ağırlık kaldırma falan...
Oysaki bende ödem var ve yürüme tavsiye edilmişti daha önce...Şu anki doktoruma söyledim bunları...O da tanıyormuş zaten o doktoru.Hastalarını biraz korkutur o dedi.Ve bebeğimin durumunun gayet iyi olduğunu,herşeyin yolunda olduğunu söyledi.Bebeğin pozisyonunda da bir anormallik yok o zaten sürekli yer değiştiriyor dedi.Ben de öyle biliyorum zaten...

Çok teşekkürler canım,Allah hepimizin meleklerini korusun...

confuse şuanda bebeklerimiz dediğin gibi sürekli yer değiştiriyor.bende her gittiğimde kafası farklı yerde oluyor .
dr çok önemli gerçekten de .pahalı hastanelerde illa dr iyi olacak diye bişi yok .

haftaya çok yoğunum nasıl halledeceğim bakalım onca işi..............

1*aşı yaptırcam..............
2*hastaneye gidip bisürü kan vereceğim..........
tam kan sayımı
kan biyokimyası
tsh testleri
tam idrar tahlili
idrar kültürü
karaciğer ve böbrek fonksiyon testleri............aklımda kalanlar daha ne ekler doktorumuz bilmiyorum
*ayrıntılı usg
*fetus kalp ekografisi çektireceğiz bir de
nasıl yetiştireceğim bakalım tüm bunları............
umarım 1 günde hallederim hepsini.........

açıkcası ben bayan doktorlara güvenmiyorum erkekler sanki daha tecrübeli bu konuda ve daha sakin saygılı yaklasıyorlar hastalarına bende ilk bayan doktora gitmiştim bebeğin ölü olabilir diye beni korkuttu çok ağlamıştım o zaman ama çok şükür sağlıklı bir bebeğim var şimdilik Allahta bozmasın inş böyle devam eder:CüvCüv:

Nedense bende orayı hep poliklinik gibi düşünürdüm ama bayaga güzel bir hastane...evet canım doktor önemli...Doktor değiştirmek bu aşamada bana çok zor gibi geliyordu ama biliyorsun diğer doktorum cep no.sunu vermeye yanaşmayınca mecbur kaldık.Hayırlısı hakkımda buymuş diyelim...

ooocanım birsürü işin var bir günün gider
ama hepsi bebişin için olduğundan değer dimi annesi

bende şimdi okuyorudm.neler olur ne çıakr feşan diye.
hemen şekerli şeylerden uzak duruyorum.şu saat itibari ile.
zaten 2 haftadır yiyyorudm.
demek ki istemiyormuş bünyem.bebeğim içn keislecek şeker.
ancak yine de testte de temzi çıakr inşallah da.
ben yine de yemem herhalde
şimdi 1 hafta bunu merak ederim ben.
perşembe gününe rabnndevum.
ama inşallah bir şey çıkmaz.
confusue sen dede canım.
yani belki hızlı kg almamın da önüne geçebilirm.yani 67 kg olmuşum
yanii varya şimdiden bomba gibiyim:) şişko oldum şişko

kesınıkle erkek doktor bayan doktorlardan hıc hoşlanmıyorum cok sert oluyorlar ama erkek doktorlar cok hassas hıc ıncıtmıyolar hastalarını:1closedeyes:

ooocanım birsürü işin var bir günün gider
ama hepsi bebişin için olduğundan değer dimi annesi

canım ya inşallah 1 güne sığar hepsi....çünkü kalp ekografisi için uludağ üniversitesi tıp fakültesine gideceğim..........
önce sabah testleri verir aşımı yaptırıp ordan da fakülte hastanesine gidip ekoyu çektircem bakalım inşallah 2 güne sarkmaz

Aaaaa swethome kovalarım bak oklavayla klava: şişkoyumda elim agır ona gore, aferim boyle heseyi büyüt kafanda bebekcikte icerde neyle karsılastıgını şaşırsın sen ne hissedersen o da onu hissediyo cnm biliyosun, dikkat et güzel seyler düşün, eminim hersey yolunda gidicek ve bis burda gülüces hep beraber...

Melekcim bence 1 günde hepsini halledersin cnm, biçoğuna kanından bakıcakları için sadece tüp tüp kan alırlar, aman yanında tatlı bişiler götürmeyi unutma, ben hep fırsat kolluyorum çikolata yemek için kan tahlillerini kaydirigubbakcemile3

kızlar hızlı kilo alma tiroitle ilgili bi problem de olbilir hamilelikte sık sık kontrol altında tutulmalıymışş..
siz yaptırdınız mı be testleri..
ben 4 ay önce yaptırmıştım normladı.......şimdi pazartesi günü gene yaptıracağız bakalım nasıl çıkacak

Canım ben normalde şekerli şeyleri hiç sevmem ve ufacık bir dilim tatlıyı bile zor yerim.
Ama şimdi ne farkettim biliyor musun,bana göre yemem mümkün olmayan büyük bir çukulatayı hiç kesilmeden yedim.Bu son tabi...Ben de yemem artık...Zaten ellerimde şişlik oluyor diye tuz yasak...Şimdi şeker de yasak...Beyaz un yasak...Bütün beyazlar yasak anlayacağın...Ama en zoru tuz galiba.Tatsız,tuzsuz geçireceğiz bu günleri anlaşıldı...:1no2:

sağol canım tatlıyla pek aram yok ama alırım tabi yanıma bişeyle sağol.....:1hug:

kesınıkle erkek doktor bayan doktorlardan hıc hoşlanmıyorum cok sert oluyorlar ama erkek doktorlar cok hassas hıc ıncıtmıyolar hastalarını:1closedeyes:

huzuncum aslinda ben de hep oyle genellemeler yapardim ve erkek doktor tercih ederdim hep. su anki doktorum bayan ve kendisine ulasana kadar hem erkek hem kadin kac tane doktor degistirdim. simdi cok memnunum. sanirim kadin erkek olmalariyla degil de biraz da kisilikleriyle alakali birsey. onemli olan doktorlarimiza guvenebilmek.

bende henüz şişlik oluşmadı ama tuz ve şekeri pek tüketmiyorum ondandır..........
birde idrarda albünin pozitifse el ve ayaklarda şişme oluyormuş............
idrar testlerini ne kadar zamanda bir yaptırıyorsunuz

Bana doktorum saolsun nerdeyse her hafta idrar tahlili yaptırcak kaydirigubbakcemile3 ama sanırım 3 haftadır idrar tahlili yaptırmadım, en son yaptırdıgımda albüminle ilgili ekstra bi durum yoktu, sadece lökosit ve epitel hücreleri fazlaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…