Confuse İnŞallah hayırlısı olur da sonuna kadar doktorunla devam edersİn...
Memnun kalmana sevİndİm...
confuse gecmış olsun canım merak etme kötu bırsey yoktur.........
Çok teşekkürler canım,Allah hepimizin meleklerini korusun...confuse geçmiş olsun
beyaz melek yazını okuyunca çok duygulandım bizde eşimle iki yıl ayrı kaldık doğu görevini yapıyordu o günler aklıma geldi :çok üzgünüm: Allah kimseyi ne eşinden ayırsın ne bebeğinden :Saruboceq:
Sağol Melekciğim...Valla doktor çok önemli kızlar...Bir anda moral çöküntüsü yaşatabiliyorlar...Ya da moral veriyorlar...
Son gittiğim doktor genç bir bayan...Önce genç olduğu için tecrübesiz olur diye düşündüm ama ondan önce gittiğim doktor ondan yaşlı ve tecrübeli olmasına rağmen beni çok huzursuz etti.Asla bi daha gelmem dedim eşime.O da hiç beğenmedi zaten...Birde bu doktorun adını internetten buldum ve iyi şeyler söylenmişti.
Bazen burda da konuşuyoruz ya...Lütfen doktor ve hastaneler hakkında söylediklerimize dikkat edelim,gerçekten çok önemli...Ve isim verirken özellikle çok dikkat edelim...
Ya inanır mısın kadın beni 15 dk da enkaza çevirdi.
Bebeğe ultrasonda baktı kafası aşağıda,doğum pozisyonunda dedi.Yürüme,dinlen,ağırlık kaldırma falan...
Oysaki bende ödem var ve yürüme tavsiye edilmişti daha önce...Şu anki doktoruma söyledim bunları...O da tanıyormuş zaten o doktoru.Hastalarını biraz korkutur o dedi.Ve bebeğimin durumunun gayet iyi olduğunu,herşeyin yolunda olduğunu söyledi.Bebeğin pozisyonunda da bir anormallik yok o zaten sürekli yer değiştiriyor dedi.Ben de öyle biliyorum zaten...
Nedense bende orayı hep poliklinik gibi düşünürdüm ama bayaga güzel bir hastane...evet canım doktor önemli...Doktor değiştirmek bu aşamada bana çok zor gibi geliyordu ama biliyorsun diğer doktorum cep no.sunu vermeye yanaşmayınca mecbur kaldık.Hayırlısı hakkımda buymuş diyelim...Confüse anladım canım hastaneden memnunsan tamamdır ben orayı poliklinik gibi biliyodum ama hastane diyosun doğumhane felan varmış o zaman hiç gitmedim ama bi arkadaşım oğlunun takibini orda yaptırıyor oda memnun diye biliyorum canımcım hadi hayırlısı inş. başa kadar aynı doktorla devam edersin doıktor gerçekten önemli canım ya
Teşekkürler canım...İnşaallah...Bende öyle düşünüyorum...confuse canim gecmis olsun. hic canini sıkma. caresi olan seyler bunlar. biraz diyet ve dikkatle zaten hallolur.
ooocanım birsürü işin var bir günün gider
ama hepsi bebişin için olduğundan değer dimi annesi
bende şimdi okuyorudm.neler olur ne çıakr feşan diye.
hemen şekerli şeylerden uzak duruyorum.şu saat itibari ile.
zaten 2 haftadır yiyyorudm.
demek ki istemiyormuş bünyem.bebeğim içn keislecek şeker.
ancak yine de testte de temzi çıakr inşallah da.
ben yine de yemem herhalde
şimdi 1 hafta bunu merak ederim ben.
perşembe gününe rabnndevum.
ama inşallah bir şey çıkmaz.
confusue sen dede canım.
yani belki hızlı kg almamın da önüne geçebilirm.yani 67 kg olmuşum
yanii varya şimdiden bomba gibiyim:) şişko oldum şişko
Aaaaa swethome kovalarım bak oklavaylaklava: şişkoyumda elim agır ona gore, aferim boyle heseyi büyüt kafanda bebekcikte icerde neyle karsılastıgını şaşırsın sen ne hissedersen o da onu hissediyo cnm biliyosun, dikkat et güzel seyler düşün, eminim hersey yolunda gidicek ve bis burda gülüces hep beraber...
Melekcim bence 1 günde hepsini halledersin cnm, biçoğuna kanından bakıcakları için sadece tüp tüp kan alırlar, aman yanında tatlı bişiler götürmeyi unutma, ben hep fırsat kolluyorum çikolata yemek için kan tahlillerini kaydirigubbakcemile3
kesınıkle erkek doktor bayan doktorlardan hıc hoşlanmıyorum cok sert oluyorlar ama erkek doktorlar cok hassas hıc ıncıtmıyolar hastalarını:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?