2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canlarım ben sımdı cıkıyorum.
bugun hem fızıksel hem ruhsal olarak cok yoruldum.hepınıze ıyı geceler..Şeniz

topıc sakınlerı uyuyor sanırım kımse yok:çok üzgünüm:e hadı ıyı geceler o zaman annıslerŞeniz:ecrin_bebek:

kızlar ölüyorum bulantıdan sürekli uyuyorum bugün çok berbattı çalışan arkadaşları düşünüyorum ne yapıyolar diye

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:günaydın canım, çalışan anne adaylarından biri olarak sabah evden çıkana kadar öğürüp duruyorum, kuru bir öğürtü oluyor, kahvaltı yapamıyorum, kendimi servise atıp işe geliyorum, gün boyu işyerinde uyukluyor, kalan zamanlarda da mide bulantısı ile uğraşıyorum, gerçekten çok zor, ama bebeğim sağlıklı olsun da ben bunu çekmeye razıyım, bazen mutlu oluyorum "bak herşey yoluna demekki" diyorum midem bulandıkça, Allah hepimizin yardımcısı olsun

GÜNAYDIN HANIMLAR BİZİM 2 GÜNDÜR BULANTILARIMIZ AZALDI ÇOK ŞÜKÜR BÜYÜDÜK MÜ NE yerimseniben DARISI BAŞINIZA

BİRDE BİŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ BEN DOKTORA 6+2 HAFTALIKKEN GİTTİM BEBİŞİMİ GÖRDÜM VE 2 AY SONRA GEL DEDİ YANİ 3 AYLIK OLUNCA AMA SİZLER SIK SIK GİDİYORSUNUZ BENİ NİYE ÇAĞIRMADİ Kİ BİR DAHA CADIARZU

Canım ben haziran annesiyim bende 6+5 te gittiğimde karından bakınca sadece kese göründü bebek yoktu.Doktorum iznin varsa alttan bakalımda için rahatlasın dedi.Alttan bakınca ufacık bebeğimi ve kalp atışını gördük.Karından biraz geç görünüyor.Ama doktorunun seni aydınlatmadan 15 gün sonra gel diyip seni bu kadar strese sokması hatalı.Bence senin müsaden varsa ve tehlikeli bi durumun yoksa alttan bakabilirdi.Üzülme yakında görürsün bebeğini inan bu haftalarda o kadar ufacık oluyolarki karından görememen normal.

günaydın kızlar çok haklısın valla ben yine kahvaltımı yapamadım içim bulanıyor sürekli sersem gibiyim gerçi allahın gücüne gitmesin hoşumada gidiyor demekki bebeğim büyüyor diyorum senin gibi bebişlerimiz gelsinde bi,z herşeye razıyoız:CüvCüv::1hug::sm_cool:

kızlar benim göbeğim olduğu için kiloluyum anlamıyorum sizlerin göbüşler çıktımı 7+3 günlük hamileyim
gerçi daha çıkmaz heralde

Günaydın hürremcim valla benim dr. 1 ay bile değil 3 hafta sonra gel dedi. 2 ay sonra çağırması sahidende geç gibi istersen başka bir dr a da git bu arada. İnsan sabredemiyo hele 2 ay nasıl bekliyceksin yawww

kızlar benim göbeğim olduğu için kiloluyum anlamıyorum sizlerin göbüşler çıktımı 7+3 günlük hamileyim
gerçi daha çıkmaz heralde

Ya ben aslında zayıf biriyim göbeğimde hiç yoktu ama şu an göbeğimde şişlik var ve boşluğum dolmaya başlamış dün farkettim bende pantolonlarımla rahat edemiyorum artık sıkıyoo..

benim sabahları biraz küçülüyor ama özellikle akşamları eşofman giyince (herhalde günboyu pantolonun içinde sıkışınca) iyice fırlıyor, ama sebebini biliyorum acayip gazım var bu aralar galiba ondan şişiyor

günaydın melek anneler....
Hepinizin cuma mubarek günü hayırlara vesile olsun...
Ben yarın melek yavrumu görmeye gidiyorum....
Elimde olsa eve ultrason alırdım valla...geçen haftadan beri bakalım nasıl olmuş miniğim.bu hafta nasılmış minik kuzum

gunaydın canım.ınsallah oyledır dun cok kotuydum ama bugun daha ıyı gıbıyım.

canım aklına kötü şeyler getirme, arkadaşların dediği gibi üstten görünmeyebilir, henüz çok küçükler, belki 1-2 cm.kadar, ama iki ay da bekleme derim ben, bayramdan sonra başka bir doktora görün bence.

kızlar benim sat'ım 14 Ekim, ben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyordum doktora ama eşim haftaya git diyor, sizce ne yapmalıyım, haftaya gideyim mi yoksa bayramın geçmesini bekleyeyim mi?

canım carsambaya bır terslık cıkmazsa baska bır doktora gıtmeyı dusunuyorum bayramdan sonraya kadar bekleyemıcem.buarada kıslar kese boylarınız kac mm cıkmıstı?benımkı 13.6 mm dedı.

canımsın,,,,
sakın sakın telaş edip bebişini yorma...bende sat a göre 6 haftalıkım ama ultrason 4+4 çıkarttı.ben zaten benim geç döllenme çünkü bu ay yumurtama GÜNÜMÜ KAÇIRMIŞTIK..
ama meleyim geç de olsa tutunmuş annesine...
güzelim benim doktorum 3-4 ölçümde ultason değeriyle sat a göre gebelik örtüşmeyebilir.1 mm bile aksik ölçülse 2 hafta oynar dedi.bebişler çok minik olduğu için ilk 3-4 haftaki ölçümler pek baz alınmaz dedi.
zaten geç döllenme bile olmasa 1-2 hafta farkın pek önemi yokmuş bebek büyüdükçe aradaki fark kapanıyormuş güzelim...
sakın sıkıntı yapma kendine..geç meç oluşmuşya tutunmuşya gerisi boş bitanem tamam mıŞeniza.s.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım benim miyde bulantım pek kalmadı ama yemek niye canım istemiyo onu anlamadım mutfağa girmek yemek yapmak zor geliyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…