kızlar ölüyorum bulantıdan sürekli uyuyorum bugün çok berbattı çalışan arkadaşları düşünüyorum ne yapıyolar diye
merhabalar ben bugün doktora gittim keseyi gördük ama bebeği görmedik iki hafta sonra gel dedi ama bos gebelik olmasından cok korkuyorum ayrıca bana 7+2 günlük hamilesin dedi benim son adet tarihim 10 ekim nasıl oluyorda 7 hafta 2 günlük hamile oluyorum onuda anlamadım cok moralim bozukkk
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:günaydın canım, çalışan anne adaylarından biri olarak sabah evden çıkana kadar öğürüp duruyorum, kuru bir öğürtü oluyor, kahvaltı yapamıyorum, kendimi servise atıp işe geliyorum, gün boyu işyerinde uyukluyor, kalan zamanlarda da mide bulantısı ile uğraşıyorum, gerçekten çok zor, ama bebeğim sağlıklı olsun da ben bunu çekmeye razıyım, bazen mutlu oluyorum "bak herşey yoluna demekki" diyorum midem bulandıkça, Allah hepimizin yardımcısı olsun
GÜNAYDIN HANIMLAR BİZİM 2 GÜNDÜR BULANTILARIMIZ AZALDI ÇOK ŞÜKÜR BÜYÜDÜK MÜ NE yerimseniben DARISI BAŞINIZA
BİRDE BİŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ BEN DOKTORA 6+2 HAFTALIKKEN GİTTİM BEBİŞİMİ GÖRDÜM VE 2 AY SONRA GEL DEDİ YANİ 3 AYLIK OLUNCA AMA SİZLER SIK SIK GİDİYORSUNUZ BENİ NİYE ÇAĞIRMADİ Kİ BİR DAHA CADIARZU
kızlar benim göbeğim olduğu için kiloluyum anlamıyorum sizlerin göbüşler çıktımı 7+3 günlük hamileyim
gerçi daha çıkmaz heralde
gunaydın canım.ınsallah oyledır dun cok kotuydum ama bugun daha ıyı gıbıyım.günaydın kızlar...
rosem canım lütfen kendini üzme geç döllenme olmuştur belkii.. her şey çok güzel olacak meleğini de üzme....
gunaydın canım.ınsallah oyledır dun cok kotuydum ama bugun daha ıyı gıbıyım.
canım aklına kötü şeyler getirme, arkadaşların dediği gibi üstten görünmeyebilir, henüz çok küçükler, belki 1-2 cm.kadar, ama iki ay da bekleme derim ben, bayramdan sonra başka bir doktora görün bence.
merhaba kıslar.
bugun doktora gıttım ama eve donusum cok tedırgın oldu.
normalde sat a gore 7 haftalık olan bebegım ultrasonda 5+2 haftalık olarak gozuktu.karından ultrasonla baktı doktorum.
kese 13.6 mm olmus.doktorum ultrasonun keseye gore haftayı belırledıgını tedırdgın olmama soyledıyesede ben yınede tedırgın oldum.senağlama
carsamba gunu baska bır doktora gidecem.senağlama
boyle bır durumla karsı karsıya kalanınız oldumu acaba?sızınkıler nasıl cıktı ultrasonda tam gunu gunune mı cıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?