2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

2009 TEMMUZ AYI ANNELERİ

menekşeak............1 temmuz
derin......................1 temmuz
hurrem_s...............2 temmuz
yeşimnur...............2 temmuz
scaarlet.................3 temmuz
swethome.............3 temmuz
bebişimm..............3 temmuz
bittertubi...............3 temmuz
ebkube.................3 temmuz
nilayyy.................4 temmuz
dilara80................4 temmuz
ahududulu.............5 temmuz
bluee....................5 temmuz
gamze:)................5 temmuz
nur_84..................6 temmuz
fidulya...................6 temmuz
sibel07..................8 temmuz
aybike...................8 temmuz
babaylon................9 temmuz
nazlıbahar..............9 temmuz
serraxi...................9 temmuz
ayşegül41................12 temmuz
rosem....................13 temmuz
eyetkiner................13 temmuz
_cankız_.................13 temmuz
meltemkılıç.............14 temmuz
akdas.....................16 temmuz
celine07..................17 temmuz
hüzün_yılı...............17 temmuz
blue_.......................17 temmuz
serapkayra...............17 temmuz
Ebush.......................17 temmuz
özleeeemm35...........18 temmuz
istiridyeyim_incimsin........21 temmuz
aşina....................21 temmuz
beyaz melek............22 temmuz
nar..........................23 temmuz
_badem_.................23 temmuz
osmak.....................23 temmuz
SayaAsya.................23 temmuz
comebaby...............25 temmuz ikiz annesi
nnazann.................25 temmuz
asistantrus...............25 temmuz
ilsu.........................26 temmuz
lotus79.....................28 temmuz
_ASLI_..................30 temmuz
sıla_84...................30 temmuz
sakaleynmaster.......31 temmuz
marchandize............?
NEŞELİ:)).................?
jasmincin..................?

masallah guzel hamışlerımız

iyi akşamlar mide bulantısı için nette araştırıdm zencefilli şeker veya kraker muz öneriyor ben ayva da yiyorum biraz geçirdi sadece bulantı olsa iyi ben artık çok afedersiniz ama istifrada ediyorum

benm üç dört gün oldu bulantı başlayalı ama mahfoldum 4 ay sürerse yandıkkk ki ne yandıkk (((( anneme sordum snn de oldumu die sen bni mahvettin sürekli kustum dedi.... demekki bendede olcek anneme çektirdiklerimi çekcemm....

doktor bna hap verdi ama kullansam mı die düşünüorum bulantı için.... kullanmayı düşünmüordum ama böle giderse başlıcam....

doktor bna hap verdi ama kullansam mı die düşünüorum bulantı için.... kullanmayı düşünmüordum ama böle giderse başlıcam....

ılk hamılelığımde bana da vermıstı ama bır ıse yaramamıstı her ıcısımdedaha da cok lavobaya kosmustum sımdımeım dr gıt hap verır dıyor ama gıtmıyoum hap falan ıstemıyorum gecırmıyor cekılcek mecbur dıye dusunuyorum

selamlar kızlar..
herkesin mide bulantısı başlamış galiba:CüvCüv:
çok ilginç benim de haftanın ilk 3-4 günü bulanmıyor sonraki 3-4 günü bulanıyor. eşimin evde olduğu günler bulanıyor:jeyyar:. bebeğimiz ona naz yapıyor galiba.CADIARZU
neyseki benim bulantılarım çok fazla değil. kuru şeyler yiyerek geçiriyorum öğünlerimi.
dün sağlık ocağında idrar tahlili yaptırdım ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktısenağlama
şimdi bol bol su içiyorum. fazla su da midemi bulandırıyorkafamçokkarıştı
yarın da yolcuyum kızlar. 7-8 saatlik bi yolculuk yapııp memleketime varacağım ve malesef yalnız gidiyorum çok endişeleniyorum yolda midem bulanırsa kendimi kötü hissedersem diye.
dua edin bana

kizlar benimde iki haftadir var su mide bulantisi. ne pis bisey mis yav? sabahtan baslayip geceye kadar suruyo. doktor surup verdi o dahada fena yapti. ama bisey kesfettim, maden suyu icince biraz hafifliyo vede limon yiyorum o da hafifletiyo. tavsiye ederim...

merhaba kıslar.
bugun doktora gıttım ama eve donusum cok tedırgın oldu.
normalde sat a gore 7 haftalık olan bebegım ultrasonda 5+2 haftalık olarak gozuktu.karından ultrasonla baktı doktorum.
kese 13.6 mm olmus.doktorum ultrasonun keseye gore haftayı belırledıgını tedırdgın olmama soyledıyesede ben yınede tedırgın oldum.senağlama
carsamba gunu baska bır doktora gidecem.senağlama
boyle bır durumla karsı karsıya kalanınız oldumu acaba?sızınkıler nasıl cıktı ultrasonda tam gunu gunune mı cıktı?

geç döllenme olabiliyormuş rosem ondan küçük oluyormuş bebekler.endişelenme bu kadar.
ben nerdeyse 9. haftamı tamamlıycam hala doktora gitmedim onun için bilmiyorum benimki nasıl.
ama meraktan çatlamak üzereyim.
yarın gidecektim yine olmadı..
haftaya kaldı artık

merhaba arkadaşlar
bende henüz kusma falan yok ama tiksinme var yemeklerden ağzıma alamıyorum hiçde iştahım yok midem kazınıyor bir iki bisküvi alıp bastııyorum benim yataktan kalkarken hep gözüm kararıyor

canım benım doktorda gec dollenmedır dedı ama yınede tedırgın oluyor ınsan..ALLAH ım sen melegımı koru rabbım.senağlamasenağlama

rosem anarmol bi durum olsa doktorun söylerdi en azından dikkat etmen gereken şeyleri.
bu kadar üzülüp bebeğini de üzüyorsun.
bak o daha minicik bu üzüntüler ona daha ağır gelir.
bebeğin sağlıklı ben eminim. sadece beklediğinden daha minik annesi.
ayrıca bütün bebekler ilk 20 haftada hemen hemen aynı oranda büyürlermiş.
anne babadan gelen kalıtımın büyümeye etkisi 20. haftadan sonra başlarmış.
eğer bebeğim çok minik diye düşünüyorsan böyle bi sorun da değildir canım merak etme. geç döllenme olmuştur sadece

canım benım cok tesekkur ederım destegın ıcın.gozlerım dolu dolu heran aglayabılırım.senağlama
bugun kalp atıslarını duyarım dıye gıtmıstım boyle olacagı hıc aklıma gelmıyordu.sanırm bırazda onun etkısı var.bu arada netten arastırdım gebelık kesemın boyu aslında ıyı sayılır.
badem senın gebelık keselerın kac mm ydı canım?benımkı 13.6 mm cıktı.

Rosem bitanem kendini strese sokma lütfen..Dr un da dediği gibi geç döllenmedir..İyi şeyler düşün,moralini iyi tut tatlı annecik:1hug:a.s.

canım benım doktorda gec dollenmedır dedı ama yınede tedırgın oluyor ınsan..ALLAH ım sen melegımı koru rabbım.senağlamasenağlama

inş önemli bir problemi yoktur cnm üzülme Allah bebeklerimizi korusun :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…