2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım senın doktorun ne aydınlatıcı konusmus benımkı sadece gec dollenme olabılır tedırgın olma ultrason sadece kesenın boyuna gore olcer dedı o kadarbelkı bazılarına gore bu yeterlı bır cevap ama benı dunden berı tatmın etmedı.
sanırım bırazda hamıslıgın etkısıyle oyle duygusal davrandımmkı dun.
demek bızım bebeler gec dollenmısler..kaydirigubbakcemile3
sen yenıden doktora gıdecekmısın?ben carsamba ya baska bır doktorada gıtmeyı dusunuyorum,bayramdan sonraya kadar bekleyemıcem..

ROSEMCİM ŞİMDİLİK ÇOK SIKMA KENDİNİ ,bana kalsa alttan baktırırıdım daha net görmek için .
en yisi sen baska bir dr a git .umarım geç döllenmedir.
lekelenmen veya kanaman oldu mu peki bu zamana kadar?

canım dun oyle telaslıydıkı doktorum hemen karnımdan baktı sonra baska hastaları aldı.vajınalden bakmaya fırsat bıle yoktu.
bana randevuyuda bayramdan sonraya averdı o zamana kadar zaman gecermı?
cok sukur kı sımdıye kadar lekelenmem veya kanamam olmadı canım..:Saruboceq:

rozemcim ben yarın yine gideceğim doktora.doktorum her hafta çağırıyo ilk haftalarda.ne zaman istersen gel dedi.2 gün de bile gel sakin ol ne zaman istersen gel bakarız bişimize dedi...
Yarın yine gideceğim bakalım nasıl gelişmiş kese ne kadar büğümüş...
Benimde karnımdan baktı tatlım...karından 1-2 mm eksik çıkarmış o da zaten 1-2 hafta gebelik haftasını oynatır hiç sorun değil dedi.

[/B] ne ıyı doktorun varmıs canım.hihoyyytyarın ınsallah guzel haberlerle donersın canım.:Saruboceq:

buarada kıslar kese boylarınız kac mm? neden kımse kac mm oldugunu yazmıyor?

Rosemcim bence başka bir doktora git için rahatlasın.

evet melekcim bende öyle biliom karından ölçüm 1-2 mm oynuyabiliyor .
rosem bayramdan sonrayı bekleme canım .
istanbulda mı oturyosun rosem hangi hast. gittin?

rosemcim 5+3 ken gittim 12 mm yazıo kağıtta dr gerçi hiç üzerinde durmadı kesenin boyutuyla ilgili

[/B]
ne ıyı doktorun varmıs canım.hihoyyytyarın ınsallah guzel haberlerle donersın canım.:Saruboceq:

buarada kıslar kese boylarınız kac mm? neden kımse kac mm oldugunu yazmıyor?

şu ultrason kağıdından bişey anlamadım ben anladığım kadarını yazayım
en son gittiğimde 7+2 dim ve 6,3cm yazıyo ondan bir hafta önce gittim 6+2 dim 12 cm
4,1 cm yazıyo mm yok yani benim aklım takıldı şimdi CADIARZUfisfisfis

evet melekcim bende öyle biliom karından ölçüm 1-2 mm oynuyabiliyor .
rosem bayramdan sonrayı bekleme canım .
istanbulda mı oturyosun rosem hangi hast. gittin?
canım ben ıstanbulda degılım canım..keske orda olsaydım daha cok hastane avantajım olurdu.

rosemcim 5+3 ken gittim 12 mm yazıo kağıtta dr gerçi hiç üzerinde durmadı kesenin boyutuyla ilgili

tesekkurler canım.demek kı ultrasondan ultrasona da fark edıyor.

doktora inanmak ve güvenmek çok önemli kızlar...
bu arada hangi hastaneye gidiyorsunuz.muayne ücreti be kadar doğum ücreti ne kadar kızlar....

benim::::

doktorump.dr jale gürlüler
hastane:özel bursa pembe mavi kadın doğum hastanesi...
muayne ücreti:100 ytl
doğum:2500-3500 arası...

bende kızımı doğum yaptığım yere gidiyorum özel küçükköy bilge hastanesi doktoruda aynı ssk lı olarak gidiyorum muyane ücreti 11 ytl sezaryan doğum 450 ytl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…