- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
ilsucum doktorun verdiği kağıttaki hangi değer kesenin büyüklüğünü gösteriyor? +c1 değeri mi avg değeri mi? Bilgin var mı? Bana doktor bişey söylemedi
canım senın doktorun ne aydınlatıcı konusmus benımkı sadece gec dollenme olabılır tedırgın olma ultrason sadece kesenın boyuna gore olcer dedı o kadarbelkı bazılarına gore bu yeterlı bır cevap ama benı dunden berı tatmın etmedı.canımsın,,,,
sakın sakın telaş edip bebişini yorma...bende sat a göre 6 haftalıkım ama ultrason 4+4 çıkarttı.ben zaten benim geç döllenme çünkü bu ay yumurtama GÜNÜMÜ KAÇIRMIŞTIK..
ama meleyim geç de olsa tutunmuş annesine...
güzelim benim doktorum 3-4 ölçümde ultason değeriyle sat a göre gebelik örtüşmeyebilir.1 mm bile aksik ölçülse 2 hafta oynar dedi.bebişler çok minik olduğu için ilk 3-4 haftaki ölçümler pek baz alınmaz dedi.
zaten geç döllenme bile olmasa 1-2 hafta farkın pek önemi yokmuş bebek büyüdükçe aradaki fark kapanıyormuş güzelim...
sakın sıkıntı yapma kendine..geç meç oluşmuşya tutunmuşya gerisi boş bitanem tamam mıŞeniza.s.
canım dun oyle telaslıydıkı doktorum hemen karnımdan baktı sonra baska hastaları aldı.vajınalden bakmaya fırsat bıle yoktu.ROSEMCİM ŞİMDİLİK ÇOK SIKMA KENDİNİ ,bana kalsa alttan baktırırıdım daha net görmek için .
en yisi sen baska bir dr a git .umarım geç döllenmedir.
lekelenmen veya kanaman oldu mu peki bu zamana kadar?
ne ıyı doktorun varmıs canım.hihoyyytyarın ınsallah guzel haberlerle donersın canım.:Saruboceq:rozemcim ben yarın yine gideceğim doktora.doktorum her hafta çağırıyo ilk haftalarda.ne zaman istersen gel dedi.2 gün de bile gel sakin ol ne zaman istersen gel bakarız bişimize dedi...
Yarın yine gideceğim bakalım nasıl gelişmiş kese ne kadar büğümüş...
Benimde karnımdan baktı tatlım...karından 1-2 mm eksik çıkarmış o da zaten 1-2 hafta gebelik haftasını oynatır hiç sorun değil dedi.
canım dun oyle telaslıydıkı doktorum hemen karnımdan baktı sonra baska hastaları aldı.vajınalden bakmaya fırsat bıle yoktu.
bana randevuyuda bayramdan sonraya averdı o zamana kadar zaman gecermı?
cok sukur kı sımdıye kadar lekelenmem veya kanamam olmadı canım..:Saruboceq:
bende oyle dusunuyorum canım carsambaya kadar beklıyeyım .carsamba gunu gıderyım dıyorum.Rosemcim bence başka bir doktora git için rahatlasın.
rozemcim ben hatırlamıyorum resim de evde yoksa yazardım..
[/B]
ne ıyı doktorun varmıs canım.hihoyyytyarın ınsallah guzel haberlerle donersın canım.:Saruboceq:
buarada kıslar kese boylarınız kac mm? neden kımse kac mm oldugunu yazmıyor?
canım ben ıstanbulda degılım canım..keske orda olsaydım daha cok hastane avantajım olurdu.evet melekcim bende öyle biliom karından ölçüm 1-2 mm oynuyabiliyor .
rosem bayramdan sonrayı bekleme canım .
istanbulda mı oturyosun rosem hangi hast. gittin?
rosemcim 5+3 ken gittim 12 mm yazıo kağıtta dr gerçi hiç üzerinde durmadı kesenin boyutuyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?